Презентація першого курсу Університету — Університет «КРОК»

Минулі події

Презентація першого курсу Університету

26 жовтня 2023 Архів оголошень

Шановні студенти та професорсько-викладацький склад Університету запрошуємо Вас на яскраву творчу та культурну подію! Презентація першого курсу Університету!

Це традиційний захід, на якому студенти зможуть розкрити свій творчий потенціал, виступити на кроківській сцені, продемонструвати свої таланти і запам’ятати цей досвід на все життя.

Тема цьогорічної презентації «Ляльковий світ VS Реальне життя» Акторський склад вистави продемонструє подорож Барбі з Барбіленду до реального світу, а збірні спеціальностей розкажуть про пригоди в інших іграшкових світах.

Ми також будемо робити добрі справи з Вашою допомогою: PINK CHARITY (БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ) - ЗБИРАЄМО НА МАШИНУ (але не для Барбі, а для ЗСУ)

Запрошуємо вас приєднатися до збору або придбати товари на благодійній акції, а зібрані кошти перекажемо Благодійному фонду «Геройcar», на автівку для ЗСУ. Акція буде тривати з 9:00 до 11:40 в холі Університету

Також запрошуємо Вас перед заходом в рекреаційну зоні 3-го поверху, де буде розміщена стилізована фотозона.

Чекаємо Вас з нетерпінням, бо першокурсникам, акторам, танцівникам, вокалістам необхідна ваша підтримка і присутність, гучні оплески. Давайте проведемо цей час разом

Оновлено: Четвер, 26 жовтня 2023 13:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Презентація першого курсу Університету