Тиждень проєктів та заходів Студентської ради Університету — Університет «КРОК»

Минулі події

Тиждень проєктів та заходів Студентської ради Університету

13 лютого 2023 Архів оголошень

Шановні студенти і колеги!
Студентська рада Університету та Департамент зі студентських питань до Дня народження студентського самоврядування проведе тиждень проєктів та заходів різного спрямування.

Вся команда Студради плідно попрацювала над концепцією і організацією проєктного тижня, тож щиро запрошуємо приєднуватись до проєктів, які Вас зацікавили.

13.02 ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР УНІВЕРСИТЕТУ 13:00 СПОРТИВНА ЗАЛА УНІВЕРСИТЕТУ
Проєкт спортивного комітету Запрошуються студенти Університету і Коледжу всіх спеціальностей, щоб провести змагання з волейболу та отримати незабутні враження від проведеного часу разом.
*Обов'язково змінне взуття!
РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗАХІД ЗА ПОСИЛАННЯМ

14.02 БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «З ТУРБОТОЮ В СЕРДЦІ» ПРОТЯГОМ ДНЯ – ХОЛ УНІВЕРСИТЕТУ
Проєкт голови Студентської ради, Заступника та Секретаря Прийдешні свята тісно пов’язані з подарунками для догляду, а для захисників і поранених вони теж не втрачають актуальності. На першому поверсі буде організована локація для збору предметів гігієни (станки для гоління, засоби для гоління(піна, бальзам, лосьйон), шампунь, крем для обличчя, вологі серветки, листи для одужання).
Також ви можете задонатити, а Студрада на ці кошти придбає відповідні товари з переліку. 5168745103110893 директор Департаменту зі студентських питань Аліна Гольцева. Біля пункту збору також буде влаштований реєстр благодійників, а всіх хто перекаже кошти теж буде внесено в цей реєстр. Між всіма учасниками, хто долучився фінансово або приніс гігієнічні засоби буде розіграно Valentinebox з цінними подарунками.
Долучайтеся! І не забудьте вказати себе в реєстрі благодійників цієї акції або в призначенні платежу. Результати розіграшу будуть оголошені 17 лютого.

15.02 ПОХІД НА МУЛЬТИМЕДІЙНЕ ШОУ «УКРАЇНА ВСЕСВІТУ» 16:40 ЦЕТРАЛЬНИЙ ВХІД ТЦ ГУЛЛІВЕР
Проєкт освітньо-культурного комітету Пропонуємо разом відвідати Мультимедійне шоу, якщо Ви його не бачили раніше! Завдяки технології віртуальної реальності – проєкції 360°, кінетичним інсталяціям і звуковим ефектам – глядачі повністю зануряться в космічний й символічний світ, у якому історія України відкриється по-новому.
РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗАХІД ЗА ПОСИЛАННЯМ

16.02 ІНСТАГРАМ-РОЗІГРАШ
Проєкт інформаційного комітету Яке день народження без подарунків? На інстаграм сторінці Студентської ради Університету можна буде пройти вікторину про Студраду і взяти участь в розіграші призів (стікерпак від Студ.ради, смаколиків, сувенірів). ПОСИЛАННЯ НА ІНСТАГРАМ СТУДРАДИ

17.02 ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОГО КУРСУ 16:00 АКТОВА ЗАЛА УНІВЕРСИТЕТУ
Проєкт розважального комітету В день народження Студентської ради ми запрошуємо на традиційний захід «Презентацію першого курсу». Учасники та їх виступи відзняті напередодні в зручний для них час, за відсутності повітряних тревог і наявності електропостачання. Ведучі заходу, Театр танцю і Вокальна студія так само взяли участь у зйомці, тому ми маємо можливість в дружній атмосфері переглянути нашу діджитал Презентацію і навіть дізнатись ім’я переможця. Запрошуємо героїв і всіх бажаючих долучитись до цього атмосферного заходу. Студентська рада буде частувати попкорном та снеками, все як в кінотеатрі!

Оновлено: Вівторок, 21 лютого 2023 19:55
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Тиждень проєктів та заходів Студентської ради Університету