Круглий стіл «МАРКЕТИНГ МІКС У ДІЇ» — Університет «КРОК»

Минулі події

Круглий стіл «МАРКЕТИНГ МІКС У ДІЇ»

30 жовтня 2021 Архів оголошень

30 жовтня 2021 роки ми зробимо те, що нам вдається найкраще – зібратися знову разом! Креативна команда та гаранти програм, що прокачують студентів, завжди мають бути в тренді. Практики дарують досвід, студенти завжди тримають викладачів в тонусі. Кожен учасник процесу має важливу роль у формуванні найкращих маркетологів України.

Круглий стіл «МАРКЕТИНГ МІКС У ДІЇ» створений для того, щоб обмінятися думками щодо використання та розвитку маркетингових інструментів в освітньому просторі в тому числі.

  Програма заходу

Модератор: завідувач кафедри маркетингу та поведінкової економіки, доктор економічних наук, професор, Відмінник освіти України, член ГО «Об’єднання маркетологів України» Петрова Ірина Леонідівна.

Експерти:

  • старший викладач кафедри маркетингу та поведінкової економіки, член правління спілки рекламістів України, член ГО «Інститут права, політології та інформації» Азоян Артем Акопович;
  • заступник завідувача кафедри маркетингу та поведінкової економіки, кандидат педагогічних наук, доцент, директор член ГО «Інститут права, політології та інформації» Хорошенюк Андій Павлович;
  • директор відділу інтернет-маркетингу дистанційної освіти департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу та поведінкової економіки, голова циклової комісії у сфері маркетингу, реклами та PR Дьячук Ірина Віталіївна.

Зареєструватися на захід можна заповнивши анкету.

Оновлено: Понеділок, 01 листопада 2021 16:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Круглий стіл «МАРКЕТИНГ МІКС У ДІЇ»