Група психологічної взаємодопомоги починає свою роботу — Університет «КРОК»

Минулі події

Група психологічної взаємодопомоги починає свою роботу

13 квітня 2021 Архів оголошень

Шановні колеги, студенти, аспіранти, всі, кому це цікаво – запрошуємо вас на зустрічі Групи психологічної взаємодопомоги.

З 13 квітня 2021 року, з 18:00 до 21:00 години, планується орієнтовно 10 онлайн-зустрічей раз на тиждень щовівторка. Зустрічі будуть проходити в онлайн форматі в Zoom. По завершенню видається сертифікат (40 академічних годин участі в групі взаємодопомоги).

Ведучий Групи – Владислав Владиславович Зубченко, старший викладач кафедри психології Університету «КРОК» та Київського юнгіанського інституту, юнгіанський консультант.

Метою групи психологічної взаємодопомоги є створення середовища оптимальної психодинамічної активації та ефективного психотехнічного використання цього ресурсу. Тому опрацюванню в групі підлягають духовно-психологічні аспекти будь-яких ситуацій та будь-якого досвіду у зазначеному контексті. Це опрацювання на кожному занятті передбачає актуалізацію його тематики, що відбувається шляхом висловлення та обговорення запитів та пріоритетних побажань учасників групи, обговорення цієї тематики та вирішення пов’язаних з нею конкретно-практичних завдань у формі теоретичного аналізу, методичного структурування, проведення потрібної роботи та надання адекватного фідбеку.

Основними орієнтирами спілкування в групі є принципи діалогічного самовдосконалення – добровільно усвідомлюваної, креативної суб’єктно-діяльної взаємної та автономної довіри та поваги, прийняття, уважної зацікавленості, підтримки, дбайливого піклування, відкритості, емпатійної рефлексивності та відповідальної турботливості. Втілення цих орієнтирів у спілкуванні є ресурсом конструктивного професійно-особистісного розвитку індивідуальності, самоактуалізації особистості та індивідуації сутності людини.

Процедурний компонент роботи групи орієнтовано на втілення концептуальних ідей балінтовських груп та енкаунтер-груп «зустрічей та зіткнень» в традиціях людино-центрованої психотерапії Карла Роджерса у гармонійному сполученні з аналітико-психологічними розробками Карла Юнга, досягненнями екзистенційної філософії, психології та психотерапії, інтегрованими з культурно-історичною позицією Льва Виготського.

Оплата здійснюється в касу Університету «КРОК» або дистанційно на рахунок Університету.

Зареєструватися можна тут.

З учасників буде створена вайбер-група, у групі – посилання на вхід у Zoom.

Оновлено: Понеділок, 12 квітня 2021 17:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Група психологічної взаємодопомоги починає свою роботу