Творчий конкурс «Знайомтесь, Я – новий лідер» — Університет «КРОК»

Минулі події

Творчий конкурс «Знайомтесь, Я – новий лідер»

29 квітня 2021 Архів оголошень

Якщо ти відчуваєш себе лідером, або хочеш ним бути! Кафедра управлінських технологій Університету «КРОК» запрошує взяти участь у творчому конкурсі фотоколажів «Знайомтесь, Я – новий лідер!».

До участі в Конкурсі запрошуються учні та студенти навчальних закладів будь-якого типу (учні шкіл, ліцеїв, гімназій, учні та студенти установ середньої та вищої професійної освіти), віком від 15 до 18 років.

Коллаж – це об'єднання декількох фотографій в одну (з вирізанням і вставкою деяких об'єктів), з використанням фону.

У колаж необхідно вставити короткий текст (коментарі, цитати, вірші або побажання за заданою тематикою). Колаж повинен складатися з 5-8 фотографій.

Ознайомитися з Положенням конкурсу!

Що потрібно для участі:

  1. Підписатися на Університет «КРОК» (@KROKUniversity); на кафедру Управлінських технологій у соціальних мережах Facebook та/або Instagram: @mangement_technologies_krok щоб слідкувати за перебігом конкурсу.
  2. У період з 23 квітня по 29 травня надіслати свій фотоколаж (файл у форматі jpg. або pdf.) на електронну адресу конкурсу: [email protected] У листі зазначити: прізвище та ім’я, мобільний номер телефону, навчальний заклад, в якому навчаєтеся, та клас/курс.
  3. Отримати запрошення до участі у Фінальному онлайн Дайджесті «Лідерство молоді», який відбудеться  2 червня (у рамках якого будуть представлені кращі роботи, відбудеться нагородження учасників).
  4. Перемогти у конкурсі, отримати сертифікат та знижку в оплаті за навчання за спеціальністю «Менеджмент», пам’ятні призи, а також безліч позитивних емоцій.

Не зволікай! Проявляй себе! Перемагай! І обов’язково будь здоровий!

Оновлено: Понеділок, 07 червня 2021 14:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Творчий конкурс «Знайомтесь, Я – новий лідер»