Діджиталізація наукових досліджень — Університет «КРОК»

Минулі події

Діджиталізація наукових досліджень

17 лютого 2021 Архів оголошень

Розвиток професійних компетентностей та використання інформаційно-комунікативних і цифрових технологій в освітньому процесі наразі є наріжними каменями діяльності науково-педагогічних працівників. І наукової діяльності це також стосується. Як науковці «офлайногового світу» ми вже давно призвичаїлися і до процесу подання публікацій до друку у наукових журналах, й до процедур оприлюднення тез на конференціях, і до порядку рецензування наукових робіт, але перехід до «життя у стилі онлайн» закинув нам багато викликів.

Отож, транспарентність результатів наукових досліджень суттєво змінила вимоги до нашої діяльності. Перед усе, майже абсолютна прозорість стимулює не лише до коректного оформлення використаних наукових джерел (правил оформлення котрих є чимало!), не лише до створення власних наукових профілів, але і до правильного їх використання. Чому? З одного боку, заради підтвердження свого авторського права на публікації, а, з іншого, – заради якнайкращого представлення своїх наукових доробків у наукових рейтингах. І це ще далеко не весь перелік особливостей наукового життя у діджиталізованому світі. Отже, цілі курсу професійного розвитку «Діджиталізація наукових досліджень» перебувають у площині саме таких особливостей.

Форма підвищення кваліфікації: інституційна.
Формат проведення: онлайн, Teams.
Напрями підвищення кваліфікації: розвиток професійних компетентностей; використання інформаційно-комунікативних і цифрових технологій у науковій діяльності

ПРОГРАМА КУРСУ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ВИКЛАДАЧІВ

  • 17.02.21 – Особливості інтерфейсу наукових профілів: Google scholar, ORCID, Publon, Scopus (уміння використовувати цифрові технології для створення та застосування наукових профілів).
  • 19.02.21 – Взаємозв’язок наукових профілів: Google scholar, ORCID, Publon, Scopus (уміння застосовувати інформаційно-комунікаційні технології для синхронізації інформацію у створених наукових профілях).
  • 23.02.21 – Особливості оформлення списків використаних наукових джерел за ДСТУ 8302:2015 (уміння коректно оформлювати списки використаних наукових джерел для оприлюднення в онлайн-просторі).
  • 24.02.21 – Особливості оформлення списків наукових за APA (American Psychological Association) style
  • 03.03.21 – Особливості подання рукописів на платформи Open journal system, Open conference system, Open monograph press (уміння користуватися онлайн-платформами для публікації наукових статей, тез конференцій, монографій та/або окремих розділів видань)
  • 05.03.21 – Проведення рецензування рукописів, поданих до публікації через платформи Open journal system, Open conference system, Open monograph press (розуміння комплексу можливостей діджиталізації рецензування рукописів).

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ? За лінком https://cutt.ly/DkW3o44.

О КОТРІЙ? Початок занять об 11.00, тривалість 2 астрономічні години.

ЯК ДОВГО? Період навчання – з 17 лютого по 5 березня 2021 року.

ЧИ ОТРИМАЮ Я ДОКУМЕНТ? Свідоцтво про підвищення кваліфікації, де буде вказано 3 кредити ЄКТС (з урахуванням самостійної (поза-аудиторної) роботи).

СКІЛЬКИ ЦЕ КОШТУЄ? Вартість курсу варіює:

  • штатні науково-педагогічні працівники Університету КРОК – безоплатно;
  • науково-педагогічні працівники, які працюють в Університеті КРОК за суміщенням або сумісництвом – 250 грн;
  • для науково-педагогічних працівників інших ЗВО – 350 грн.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ОПЛАТИ

П.І.Б. учасника повністю (обов’язково)
Отримувач платежу ВНЗ «Університет «КРОК»

Код ЗКПО 04635922 Установа банку АТ «ОТП БАНК»

Рахунок отримувача UA453005280000026009455014172
МФО 300528
Призначення платежу (!!!у рядку - № договору!!!)– КПК для викладачів

Оновлено: Середа, 17 лютого 2021 23:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Діджиталізація наукових досліджень