PROF CAMP VII — Університет «КРОК»

Минулі події

PROF CAMP VII

31 жовтня 2016 Архів оголошень

Попереду осінні канікули. Для школярів – це чудовий час, щоб відпочити, поспілкуватися з друзями та… обрати майбутній фах.

Цієї осені пропонуємо Вам взяти участь у роботі профорієнтаційного табору PROF CAMP, де Ви зможе дізнатися багато корисного про різні професії і зробити крок до усвідомленого вибору власного професійного майбутнього.

PROF CAMP – це шанс для старшокласників зробити канікули яскравішими, а їхнє майбутнє зрозумілішим і ближчим. Проект розрахований на учнів 8–11 класів. У програмі шестиденного табору – презентації професій, профорієнтаційне тестування, ділові ігри, екскурсії на підприємства, тренінги з особистісного розвитку та психологічний тренінг із підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Табір працюватиме з 31 жовтня по 5 листопада 2016 року в Університеті «КРОК» за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30-32,  (поруч із метро «Берестейська»). Вартість перебування в таборі – 200 гривень. Кількість місць обмежена.

Ми гарантуємо професіоналізм тих фахівців, які допомагатимуть Вашим дітям зробити крок до вибору майбутньої професії, стати впевненішими та наполегливішими на шляху до мрії.

Сподіваємося, що про ці канікули у Ваших дітей залишаться найкращі спогади, а шлях, які вони розпочнуть з нами, приведе їх до успіху.

Чекаємо на Вас!

Програма PROF CAMP VII

Програма PROF CAMP VII

Оновлено: Четвер, 10 листопада 2016 12:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok