Фільтрувати матеріали за датою: липня 2023 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

31 липня 2023 Новини та події

24-28 липня 2023 року відбувся навчальний візит – тренінг до Східно-Баварського Технічного Університету Амберг-Вайден, (Німеччина) у рамках проєкту ЄС Erasmus+ INTERADIS «Адаптація та інтеграція іноземних студентів».

31 липня 2023 Новини та події

Навчально-науковий інститут психології Університету «КРОК» запрошує всіх бажаючих на безкоштовний семінар для психологів і непсихологів «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни-24».

28 липня 2023 Новини та події

Майбутні студенти!
Коли ти обираєш маркетинг за свій майбутній фах, маєш розуміти, що маркетинг — не просто професія, це спосіб твого майбутнього життя. Коли ти впевнений, що понад усе прагнеш саме такого життя, головне — не помилитися з вибором партнера. У навчанні це не менш важливо, ніж в бізнесі чи шлюбі. Кафедра маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» саме такий, потрібний тобі, партнер.

27 липня 2023 Новини та події

Бувають такі дні, коли питання навчання, академічної успішності поступово відходять на другий план. І на перший план виходить питання – випускний. Це той день, коли є змога хоч на мить забути про щоденні клопоти, проблеми і виділити час на випуск. Саме так і відбулось 26 липня 2023 року у місті Старокостянтинів.

27 липня 2023 Новини та події

Мене звати, Шаповал Лев, я випускник 2023 року. Чотири роки тому, я зробив правильний вибір, обравши спеціальність «Маркетинг» в Університеті «КРОК».

26 липня 2023 Новини та події

25 липня 2023 року відбувся кластерний захід з цифровізації та інновацій для суспільного розвитку – вебінар «Євроінтеграція: забезпечення стійкого розвитку вищої освіти та суспільства в Україні».

25 липня 2023 Новини та події

Вітаємо шановні вступники!
Час початку навчання стає все ближче і ми турбуємось про те, щоб кожен з вас міг отримати відповідь на своє запитання про особливості навчання в Університеті «КРОК» та зрозуміти для себе, що вивчає і чим займається психолог.

21 липня 2023 Новини та події

06 липня 2023 року до здобувачів ОП «Agile-технології розробки програмного забезпечення», ОР магістр, кафедри математичних методів та статистики Інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК», завітала експертка з маркетингу та комунікацій, соціальна підприємиця Марина БОГУН.

21 липня 2023 Новини та події

Національний фонд досліджень України номінував українських дослідниць до міжнародної бази даних AcademiaNet.

20 липня 2023 Новини та події

Шановні вступники!
Знайомимо вас зі спеціальностями та освітніми програмами і запрошуємо опановувати майбутню професію повністю дистанційно!

20 липня 2023 Новини та події

Під час війни перед багатьма молодими українцями гостро постає питання: як обрати професію своєї мрії, за якою буде цікаво працювати. Саме тому Освітній хаб міста Києва та Асоціація інноваційної та цифрової освіти із залученням викладачів найкращих вишів України, серед яких і Університет «КРОК», та з понад 50 компаніями-роботодавцями створили безплатні мультимедійні курси зі 140 професій, що мають найбільший попит на ринку праці.

19 липня 2023 Новини та події

11 липня 2023 року визнавачі Центру ENIC Ukraine організували онлайн-семінар «Визнання іноземних освітніх кваліфікацій в Україні: валідація та підготовка документів до визнання».

19 липня 2023 Новини та події

18 липня 2023 року було підписано Меморандум про співпрацю між Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) і Вищим навчальним закладом «Університет економіки і права «КРОК» (Університет «КРОК»). Свої підписи під документом поставили голова Держлікслужби Роман Ісаєнко та президент Університету «КРОК» Сергій Лаптєв.

18 липня 2023 Новини та події

Студенти Університету «КРОК» виражають щиру подяку Карлову Олександру Федоровичу, за неймовірну підтримку та сприяння у пошуку можливостей стажування. Завдяки рекомендаціям та контактам директора ЦРК «КРОК» студенти успішно набувають практичних навичок у провідному міжнародному банку Укрсиббанк.

17 липня 2023 Новини та події

«28 червня у Верховній Раді було реєстровано два законопроєкти №9433 «Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо охорони психічного здоров’я та психологічної допомоги» та №9434 «Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за надання психологічної допомоги особами, які не мають такого права та поширення недостовірної інформації про наявність у особи медичної освіти або лікарської спеціальності, права надавати психологічну допомогу».

17 липня 2023 Новини та події

Вступна кампанія 2023 року для вступу на спеціальності бакалаврату у самому розпалі. Із 1 липня 2023 року вступники формують електронні кабінети, щоб вже з 19 липня подавати заяви до омріяного (чи омріяних) закладів вищої освіти. Це зроблять випускники шкіл та коледжів, обираючи для себе будь-яку форму навчання: денну, заочну чи дистанційну.

15 липня 2023 Архів оголошень

15 липня 2023 року о 12:00 з нагоди 16-ї річниці Асоціації випускників Університету «КРОК» відбудеться літературний захід «КРОК до поезії».

13 липня 2023 Новини та події

Я, Волкова Олександра навчалася спочатку в Коледжі Університету «КРОК», а потім після завершення перейшла на 3-й курс Університету на спеціальність «Менеджмент».

12 липня 2023 Новини та події

Університет «КРОК», один із провідних приватних освітніх закладів України, святкує успіх студентів спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» на церемонії випуску бакалаврів 2023 року.

12 липня 2023 Новини та події

День відкритих дверей Кафедри військової підготовки Національного університету оборони України ім.І.Черняховського

Шановні вступники та їх батьки!
На кафедрі військової підготовки відбудеться День відкритих дверей кафедри військової підготовки в онлайн режимі.

11 липня 2023 Новини та події

Я, Лобур Олександр, випускник бакалавр ОП «Маркетинг» Університету «КРОК», хотів би висловити свою щиру подяку викладачам кафедри маркетингу та поведінкової економіки за надане якісне навчання, яке виявилося надзвичайно корисним для мене в моєму бізнесі.

11 липня 2023 Новини та події

Настав час підбити підсумки конкурсу «Творчий КРОК до омріяної професії», який об’єднав вступників на І курс спеціальності «Дизайн» для виконання творчого завдання.

11 липня 2023 Новини та події

06 липня 2023 року відбулась урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності 053 «Психологія». Випускники навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» отримали дипломи, які підтверджують кваліфікацію психологів. 4 роки навчання видалися не простими через карантинні умови та війну, але незважаючи на складні часи, попри всі життєві негаразди вони отримували знання, успішно здавали екзамени та захищали кваліфікаційні роботи на високому професійному рівні.

11 липня 2023 Новини та події

Додаткова реєстрація для участі у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ) – для вступників, які не реєструвалися в основний період

10 липня 2023 Новини та події

Всім привіт! Я студентка МЕН19-зн, Машкова Олександра. Чому «заочка» спитаєте? Тому що мені зараз 21 рік та я наполегливо працюю в автомобільній сфері. І бажаю всім наполегливо йти до своєї мети, досягаючи цілі, котрі ставите перед собою.

10 липня 2023 Новини та події

Студенти групи МЕН/Agile-22м(в23) відзначилися неймовірною креативністю та підприємницьким потенціалом під час презентації своїх бізнес-планів у рамках дисципліни «Підприємництво. Власна справа». Студенти менеджери представили свої ідеї власних справ. Завдання полягало в тому, щоб продемонструвати свою здатність аналізувати ринкові тенденції, розробляти стратегії та пропонувати новаторські підходи до ведення бізнесу, у т.ч. його започаткування на стадії ідеї та пошук власної справи серед можливостей сучасного ринку.

10 липня 2023 Новини та події

07 липня 2023 року – щасливий день, адже відбувся випуск бакалаврів кафедри теоретичної та прикладної економіки за спеціальностями 051 «Економіка» і 076 «Підприємництво та торгівля».

06 липня 2023 Новини та події

05 липня 2023 року відбувся перший випуск студентів спеціальності «Журналістика», які стали учасниками Міжнародного проєкту з дуальної освіти «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA».

05 липня 2023 Новини та події

23 червня 2023 році пройшов моніторинговий вебінар «Урядування, менеджмент і функціонування закладів вищої освіти та системи вищої освіти на основі забезпечення якості, цифровізації та інклюзії», організований Національним Еразмус+ Офісом в Україні. Захід зібрав учасників проєктів CBHE Програми ЄС Еразмус+, представників закладів вищої освіти та наукових установ.

03 липня 2023 Новини та події

Вже сьогодні стартує марафон церемоній вручень дипломів нашим випускникам. Надзвичайно приємні відгуки про навчання від наших випускників-фінансистів кафедри національної економіки та фінансів. Читаймо разом!

03 липня 2023 Новини та події

28 червня та 4 липня 2023 року відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт та державний іспит здобувачів Україно-австрійської програми.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2023