Фільтрувати матеріали за датою: травня 2023 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

31 травня 2023 Новини та події

Для підвищення рівня знань з протипожежної безпеки та вміння на практиці користуватись засобами пожежогасіння серед студентів та працівників Університету «КРОК» 26 травня 2023 року на території Університету були проведені навчання спільно з підрозділом пожежної частини №6 Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві.

31 травня 2023 Новини та події

Шановні студенти та колеги!

31 травня 2023 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Бізнес-адміністрування» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

31 травня 2023 Новини та події

26 та 27 травня 2023 року Студентська рада, Театр танцю Університету «КРОК» «K-Dance», найактивніші студенти Університету та Коледжу відвідали місто Полтава та відомі місця Полтавської області в Президентській поїздці. Протягом подорожі студенти почули багато історичних подій періоду України-Русі та Гетьманщини від гіда-екскурсовода Володимира. А саме про: заснування Києва, Полтавську битву 1709 року, походження родинного герба Івана Мазепи, життя письменника Миколи Гоголя, боротьбу за визволення від Російської імперії та багато іншого.

31 травня 2023 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Менеджмент проєктів та процесів» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

30 травня 2023 Новини та події

30 травня 2023 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Комунікаційний простір постінформаційного суспільства: проблеми та перспективи», співорганізатором якої виступила кафедра міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК».

30 травня 2023 Новини та події

День відкритих дверей Кафедри військової підготовки Національного університету оборони України ім.І.Черняховського

Шановні вступники та їх батьки!
На кафедрі військової підготовки відбудеться День відкритих дверей кафедри військової підготовки в онлайн режимі.

29 травня 2023 Новини та події

Багаторічні партнерські зв’язки поєднують кафедру туризму Університету «КРОК» та туроператора «Сакумс» у підготовці майбутніх фахівців туристичної сфери.

29 травня 2023 Новини та події

Наприкінці травня в рамках фестивалю «КРОК» збирає друзів» до 31-ї річниці Університету «КРОК» відбувся концерт для батьків студентів Коледжу.

29 травня 2023 Новини та події

16 травня 2023 року для студентів 1-3 курсів освітньої програми «Туризм» спеціальності «Туризм» відбувся практико-орієнтований захід – воркшоп «Брендинг дестинацій в Україні: як відповідь на виклики війни» під час проведення практики.

29 травня 2023 Новини та події

15 травня 2023 року в режимі онлайн на платформі Zoom відбулося публічне обговорення проєкту оновленої освітньо-професійної програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація».

26 травня 2023 Новини та події

23 травня 2023 року Печерська гімназія №75 м. Києва реалізувала Міжнародну конференцію юних парламентарів миру HWPL: Україна-Чехія, яка відбулася в онлайн форматі. Близько 140 школярів, студентів і викладачів з України, Чехії, Німеччини, Румунії та інших країн у формі моделювання міжнародних відносин для побудови миру, з метою навчального і культурного обміну між школярами та активізації практичної миротворчої діяльності серед молоді обговорювали питання припинення війни в Україні, сповіщення світової спільноти про реалії війни та заклику до її припинення, відновлення територіальної цілісності України консолідуючи світову підтримку.

26 травня 2023 Новини та події

Бізнес Школа КРОК - співорганізатор міжнародної науково-практичної конференції «Креативні індустрії: сучасні тренди» Бізнес Школа КРОК стала співорганізатором міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів, молодих учених і практиків на тему «Креативні індустрії: сучасні тренди», якa відбулась 24-25 травня 2023 року і була організована Київським університетом імені Бориса Грінченка.

26 травня 2023 Новини та події

18 травня 2023 року у рамках Фестивалю науки на базі Фахового коледжу «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Перші кроки у науці: науковий пошук студентів фахових коледжів».

26 травня 2023 Новини та події

Відзначення 31-річчя Університету «КРОК» – це чудова нагода висловити особливу вдячність за безумовну підтримку керівництву Університету «КРОК» та Коледжу ініціатив студентської молоді, зокрема молодіжного мистецького проєкту «Я відчуваю».

25 травня 2023 Новини та події

Представники ННІ психології взяли участь у фестивалі «КРОК збирає друзів», що відбувся 20 травня 2023 року.

24 травня 2023 Новини та події

20 травня до 31 річниці Університету «КРОК» у рамках фестивалю «КРОК» збирає друзів» при підтримці Центру інформаційних технологій була створена креативна фотозона в коридорі Університету на першому поверсі.

24 травня 2023 Новини та події

Шановні студенти, Університет WSB (Домброва Гурніча, Польща), давній партнер Університету «КРОК», запрошує Вас взяти участь у заході «Silesian Sustainable Business Summer University 2023».

23 травня 2023 Новини та події

На початку травня відбулася поїздка колежан до м. Васильків Київської області, де мешкають внутрішньо переміщені родини, які постраждали через воєнні дії.

23 травня 2023 Новини та події

20 травня 2023 року в Університеті «КРОК» в рамках Фестивалю «КРОК» збирає друзів» відбувся проєктний нетворкінг для столичних Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні.

23 травня 2023 Новини та події

Зміни в суспільстві висувають нові вимоги до освіти, однією із яких є підготовка здобувачів освіти, спроможних приймати критичні рішення, знаходити спосіб спілкування в новому оточенні, які достатньо ефективно встановлюють нові стосунки у новітній реальності.

22 травня 2023 Новини та події

18 травня 2023 року, відзначаючи Міжнародний день музеїв, студенти Фахового коледжу Університету «КРОК» спеціальності «Право», разом з викладачем Федуновим М.В., відвідали Національий музей історії України у Другій світовій війни, а саме виставки «Україна - розп'яття» та «Обереги війни».

20 травня 2023 Новини та події

20 травня 2023 року в рамках фестивалю «КРОК збирає друзів» та дня відкритих дверей відбудеться лінійка майстер-класів від ННІ психології Університету «КРОК».

19 травня 2023 Новини та події

11 та 12 травня 2023 року студенти 2 та 3 курсів освітньої програми «Туризм» спеціальності «Туризм» успішно захистили курсові роботи.

19 травня 2023 Новини та події

11 та 12 травня 2023 року на базі Державного податкового університету відбувався Національний форум органів студентського самоврядування. Організаторами Форуму виступили лідери студентського парламенту ДПУ спільно з Громадською організацією «Українська асоціація студентів» (ГО «УАС»). Учасниками Форуму також стали лідери студентського самоврядування Коледжу: Марина Лазаренко (голова культурного комітету Студентської Ради Коледжу) та Ілля Трубніков (голова графічного дизайну Студентської Ради Коледжу).

18 травня 2023 Новини та події

Велике щастя мати випускників, які діляться професійними родзинками з майбутніми фахівцями!

17 травня 2023 Новини та події

16 травня 2023 року відбулося відкриття меморіальної дошки на честь вшанування пам’яті Захисників України – випускників Київського ліцею бізнесу, студентів та випускників Університету «КРОК». Мужніх воїнів, які героїчно віддали своє життя в російсько-українській війні від 2014-го до сьогодні заради вільної України:

17 травня 2023 Новини та події

Практична підготовка для студентів спеціальності «Туризм» триває!
11 травня 2023 року студенти стали учасниками професійної студії «Шлях до подорожей» від Туристичного клубу xTrim.club. Спікером виступив Місюра Сергій – керівник клубу.

16 травня 2023 Новини та події

15 травня 2023 року Університет «КРОК» відсвяткував свій день народження: святкуємо 30+ років разом. Тепла родинна атмосфера заполонила актову залу, у якій проходили урочисті збори трудового колективу.

15 травня 2023 Архів оголошень

Запрошуємо до участі в урочистостях з нагоди 31-річчя Університету «КРОК».

12 травня 2023 Новини та події

В нашій університетській родині якісне поповнення – вже з понеділка магістри нового набору розпочинають своє навчання у навчально-науковому інституті інформаційних та комунікаційних технологій. А 11 травня 2023 року відбулася організаційна онлайн-зустріч із керівниками відповідних служб та викладачами Університету «КРОК».

12 травня 2023 Новини та події

Продовжуємо знайомити студентів спеціальності «Туризм» з успішними професіоналами! 3 травня 2023 року перед студентами спеціальності «Туризм» бакалаврату, студентами нашого Фахового коледжу виступив Загривенко Володимир Борисович – директор туристичної агенції «Святослав», к.політ.н., завідувач кафедри АРТ Академії сучасного мистецтва ім. Сальвадора Далі.

12 травня 2023 Новини та події

12 травня 2023 року проєктна група ЦРК «Характерники» провела заключний захід, цього навчального року, проєкту ««КРОК до успіху». Учасницею заходу стала випускниця Коледжу та Університету «КРОК» – Ладягіна Катерина.

11 травня 2023 Новини та події

06 травня 2023 року в Українському Домі відбувався крутезний майстер-клас із трафаретного графіті від відомого сучасного українського художника, автора графічного роману «ТАТО» та виставки «Мальована історія Майдану», Олександра Ком'яхова. До заходу долучились студентка Коледжу, лідерка студентського самоврядування Марина Лазаренко та активістка Студентської ради Коледжу Дар'я Іценко.

11 травня 2023 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Міжнародна журналістика» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» за спеціальністю 061 «Журналістика».

10 травня 2023 Новини та події

10 травня 2023 року проєктна група ЦРК «Характерники» провела третій захід проєкту «Крок до успіху».

10 травня 2023 Новини та події

02 травня 2023 року профорієнтаційна команда Університету «КРОК» зустрілась із старшокласниками шкіл-партнерів, які також долучилися до проєкту кафедри туризму та Департаменту довузівської підготовки – «Туризм. Крок до професії».

09 травня 2023 Новини та події

Вітаємо шановні студенти!

Проєктна група ЦРК «Характерники» запрошує вас на третій захід проєкту «Крок до успіху». Нашим гостем буде Зірка КРОКу 2022 року, завідувач юридичної клініки, асистент кафедри теорії та історії держави та права, методист кафедри теорії та історії держави та права Університету «КРОК», активістка та волонтер – Олена Бабат.

09 травня 2023 Новини та події

У студентів 2 та 3 курсів спеціальності «Туризм» починається гаряча пора, скоро відбудуться захисти курсових робіт.

09 травня 2023 Новини та події

«Креативність, оригінальність та ініціативність» – тема клубу майбутніх лідерів, які беруть участь у програмі Education USA Ukraine – покращення м'яких навичок Teens` Skills-up Club. Зустріч відбулася в Коледжі наприкінці місяця.

 

08 травня 2023 Архів оголошень

Шановні студенти, партнерський університет ім. Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литва) пропонує Вам взяти участь у конкурсі на отримання державної стипендії від Республіки Литва на участь у програмі короткотермінового (семестрового) обміну («Short term (1-2 semesters) studies»).

08 травня 2023 Новини та події

04 травня 2023 року відбулась організаційна зустріч магістрів І-го курсу (весняний набір) з адміністрацією команди кафедри управлінських технологій Університету «КРОК».

08 травня 2023 Новини та події

Шановні студенти!
Нагадуємо що триває соціологічне опитування. Тим, хто вже його пройшов Адміністрація Університету «КРОК» висловлює свою щиру подяку.

08 травня 2023 Новини та події

05 травня 2023 року завдяки зусиллям Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК» та команди кафедри управлінських технологій здобувачі спеціальності «Менеджмент» мали неймовірну можливість відвідати міжнародну логістичну корпорацію FM Logistuc.

08 травня 2023 Новини та події

«Партнерство заради успіху» – саме під таким гаслом упродовж двох років відбувається плідна співпраця та успішне освітнє партнерство Коледжу Університету «КРОК» та Університету Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща).

08 травня 2023 Новини та події

Реєстрація для участі у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ)

05 травня 2023 Новини та події

Це – мотиваційний проєкт кафедри іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін з розкриття творчого потенціалу студентів, який проводиться в Університеті вперше. 

04 травня 2023 Новини та події

03 травня 2023 року в навчально-науковому інституті менеджменту безпеки Університету «КРОК» відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації за освітньою програмою: «Мобілізаційна підготовка підприємств, організацій та установ в Україні».

04 травня 2023 Новини та події

Шановні здобувачі бакалаврату ІІ курсу (весняний набір) ОП «Менеджмент»!

Запрошуємо Вас 05 травня 2023 року о 19:00 на РАНДЕВУ З КАФЕДРА УПРАВЛІНСЬКИХ ТЕХНОЛОГІЙ УНІВЕРСИТЕТ «КРОК», де буде розглядатись низка надважливих питань, які стосуються насамперед навчального процесу.

Сторінка 1 з 2
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2023