Фільтрувати матеріали за датою: червня 2023 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

30 червня 2023 Новини та події

День відкритих дверей Кафедри військової підготовки Національного університету оборони України ім.І.Черняховського

Шановні вступники та їх батьки!
На кафедрі військової підготовки відбудеться День відкритих дверей кафедри військової підготовки в онлайн режимі.

30 червня 2023 Новини та події

Рубрика «Вільний мікрофон», започаткована кафедрою національної економіки та фінансів, дає змогу випускникам щиро поділитися своїми власними історіями та висловити слова вдячності на адресу викладачів, кафедри і, звісно, Університету.

30 червня 2023 Новини та події

29 травня-02 червня 2023 року в Нідерландській бізнес-академії було організовано засідання керівного комітету з навчання та проєкту ЄС Erasmus+ CLIMAN/ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання змінам клімату».

29 червня 2023 Новини та події

«Університет «КРОК» є одним з провідних закладів вищої освіти в Україні, має сильну академічну базу, яка поєднує сучасні підходи до навчання з практичним використанням знань», - ділиться своїми враженнями Аделіна Дроздовська.

28 червня 2023 Новини та події

На базі навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКОМ» ННІ психології Університету «КРОК» пройшло чергове онлайн-заняття сертифікатного курсу «Психологічна допомога військовослужбовцям, членам їхніх сімей та іншим учасникам війни».

28 червня 2023 Новини та події

Артем Левераш та Катерина Липовенко, випускники-фінансисти 2023 року, щиро дякують кафедрі національної економіки та фінансів і звичайно Університету за якісне навчання та яскраве студентське життя.

27 червня 2023 Новини та події

Завершився ще один навчальний рік у Фаховому коледжі Університету «КРОК». Надходить час випусків – одночасно приємний і сумний, час прощання й підбиття підсумків, нових мрій і шляхів.

26 червня 2023 Новини та події

Випускники-фінансисти продовжуть невпинно дякувати та залишати позитивні відгуки про своє навчання в Університеті «КРОК».

26 червня 2023 Новини та події

Здобувачі І-го курсу магістерського рівня ОП «Менеджмент організацій» та «Управління закладами освіти» отримали цінний досвід та сертифікати, пройшовши два важливих курси з комунікації. Ініціатива проходження курсів належить старшому викладачу кафедри управлінських технологій, Малій І.Б.

26 червня 2023 Новини та події

Друзі, ми оголошуємо невеличкий цикл приємних слів від випускників-фінансистів. І сьогодні слова вдячності лунають на адресу Університету «КРОК» та нашій чудовій кафедрі національної економіки та фінансів: завідувачу проф. Віктору Грушку, проф. Ігорю Румику, доц. Світлані Плетенецькій, доц. Володимиру Кузьмінському, доц. Ользі Чумаченко, доц. Марині Рудій, доц. Ользі Ромашко, старшому методисту Галині Перепелиці. Безмежно Вам вдячні за отримані знання, допомогу та підтримку!

26 червня 2023 Новини та події

Шановні вступники!
Кращий приватний український заклад освіти Університет «КРОК» надає незалежну професійну онлайн-освіту в галузі менеджменту, маркетингу, ІТ, креативної економіки та права. Займаємось повним циклом підготовки висококласних спеціалістів - бакалаврів та магістрів за обраними програмами.

23 червня 2023 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Глобальний бізнес-менеджмент» другого рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини»«Управління та адміністрування»за спеціальністю 292 «Міжнародні економічні відносини».

23 червня 2023 Новини та події

У червні 2023 року оприлюднено щорічний академічний рейтинг українських університетів «Топ-200 Україна 2023». Згідно з його даними Університет «КРОК» вже вкотре посідає місце серед кращих приватних університетів України!

22 червня 2023 Новини та події

Університет «КРОК» і холдинг підприємств «Гетьман» офіційно оголосили про підписання угоди про співробітництво, яка спрямована на розвиток кафедри управлінських технологій та покращення якості освітньої програми.

21 червня 2023 Новини та події

20 червня 2023 року в Фаховому Коледжі відбулася зустріч із представниками юридичної компанії «Мережа права». Під час зустрічі представники Фахового коледжу Університету «КРОК», Центру розвитку кар'єри та юридичної компанії обговорили пропозицію зі співпраці для студентів спеціальності «Право». Кінцевою метою було узгодження можливості працевлаштування студентів у компанію та участь спеціалістів у різноформатних освітніх заходах для здобувачів Коледжу.

21 червня 2023 Новини та події

В середині червня 2023 року у Львові відбулась XXVI Міжнародна конференція з нерухомості «РИНОК НЕРУХОМОСТІ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ: АДАПТАЦІЯ, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ». Як ця подія стосується Університету «КРОК» загалом і кафедри теоретичної та прикладної економіки, зокрема?

21 червня 2023 Новини та події

16 червня 2023 року успішно відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів магістерського рівня, освітньої програми «Маркетинг».

21 червня 2023 Новини та події

15 червня 2023 року відбулось засідання кафедри психології.

20 червня 2023 Новини та події

Шановні друзі!
Запрошуємо Вас на випускні церемонії бакалаврів 2023 року!

20 червня 2023 Новини та події

KROK Business School успішно пройшла акредитацію Baltum Büroo OÜ – міжнародного сертифікаційного органу, що базується в Европі, Великобританії та Сполучених Штатах та спеціалізується на системах управління якістю ISO, а також забезпечує професійну сертифікацію та розвиток для персоналу. Baltum Büroo OÜ акредитована у ASCB (Accreditation Service for Certifying Bodies) та International Register of Quality Assessed Organisations (IRQAO) і є одним з ключових гравців на ринку сертифікації ISO, QHS, Information Security та Environmental стандартів. Baltum Büroo OÜ також є частиною партнерського співтовариства з такими престижними міжнародними організаціями як UNICERT (Німеччина), Swiss Approval (Швейцарія), Bureau Veritas, URS (Великобританія) і GCERTI (Південна Корея).

19 червня 2023 Новини та події

Здобувачі магістерського рівня освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» 18 червня 2023 року проходили процедуру захисту звітів з виробничої практики, яка є важливою складовою освітнього процесу.

19 червня 2023 Новини та події

17 червня 2023 року здобувачі магістерського рівня навчання освітніх програм «Менеджмент організації» та «Управління логістичною діяльністю» продемонстрували свої професійні навички та знання, успішно захистивши свої курсові роботи.

15 червня 2023 Новини та події

Команда idmedia.ua оголошує про конкурсу для студентів українських вузів!

15 червня 2023 Новини та події

Напочатку червня 2023 року Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти після ретельного аналізу відовідності якості було ухвалено рішення про успішну акредитацію освітньої програми «Туризм».

14 червня 2023 Новини та події

13 червня 2023 року відбулася чергова захоплююча лекція для майбутніх управлінців магістрів (здобувачів групи МЕН/Agile-22м(в23)) на тему: «Влада менеджера» від визнаного експерта-управлінця Алькеми Віктора Григоровича. Лектор, завідувач кафедри управлінських технологій Університету «КРОК», доктор економічних наук, кандидат технічних наук, професор Університету «КРОК» та член Національного Агентства із забезпечення якості вищої освіти України, зосередився на розгляді влади як основного комплексного інструменту управління в сучасних організаціях.

14 червня 2023 Новини та події

Ми з великою гордістю повідомляємо, що здобувачі IV- го курсу ОП «Маркетинг» заочної та дистанційної форми навчання успішно пройшли всі атестаційні іспити. 9 червня вони отримали заслужену кваліфікацію бакалавра з маркетингу.

14 червня 2023 Новини та події

6 червня 2023 року в авдиторії 305 Фахового коледжу Університету «КРОК» було проведено підсумкову атестацію студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчання. Захід відбувся у змішаному форматі, причому переважна більшість здобувачів були присутні на іспиті офлайн.

13 червня 2023 Новини та події

30 травня, 2, 3 червня та 6, 9, 10 червня 2023 року відбулися комплексні екзамени та захисти кваліфікаційних робіт студентів IV курсу денної, заочної, дистанційної форми навчання за спеціальністю 053 «Психологія».

13 червня 2023 Новини та події

Шановні вступники!
Якщо Ви плануєте отримати ваучер на навчання Державного центру зайнятості, то запрошуємо скористатися ним в Університеті «КРОК». Для цього потрібно обрати спеціальність (зазначену в Переліку професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер) та виконати вимоги до зарахування, викладені у Правилах прийому у 2023 році:

13 червня 2023 Новини та події

Нещодавно кафедра національної економіки та фінансів провела атестаційні екзамени бакалаврів денної, заочної та дистанційної форм навчання освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування».

13 червня 2023 Новини та події

07 червня 2023 року з 19:30 до 21:30 відбувся 23-й семінар «Кризова психологічна самодопомога в умовах війни» (ведуча, автор семінару - Ірина Сингаївська, директор ННІ психології Університету «КРОК»).

13 червня 2023 Новини та події

Ми маємо велику радість повідомити, що 8 червня студенти ОП «Комерційна логістика» успішно захистили свої випускові кваліфікаційні роботи. Екзаменаційна комісія відзначила якість, зміст та практичну направленість представлених робіт.

13 червня 2023 Новини та події

Наприкінці травня 2023 року викладачі кафедри національної економіки та фінансів прийняли активну участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні перспективи підприємництва у воєнні часи та опісля». Організатор заходу – Державний податковий університет, м. Ірпінь.

12 червня 2023 Новини та події

12 червня 2023 року о 10:00 команда кафедри управлінських технологій запрошує Вас стати учасником відкритого засідання кафедри управлінських технологій. Ви зможете відкрити для себе світ управлінських технологій на прикладі роботи кафедри, дізнатися родзинки управління, стати учасником практичного кейсу з управління.

09 червня 2023 Новини та події

Мета курсів – надання слухачам сучасних знань щодо ведення військового обліку призовників, військовозобов`язаних та резирвістів на підприємствах, організаціях та установах України.

09 червня 2023 Новини та події

06 червня 2023 року о 10:00 у читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю «Дизайн» спеціалізації «Дизайн середовища».

09 червня 2023 Новини та події

Впродовж весняного семестру 2022-2023 навчального року здобувачі вищої освіти спеціальності «Міжнародні економічні відносини», освітня програма «Міжнародний бізнес», та «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент (англійська мова навчання)» прослухали курс лекцій від запрошених іноземних викладачів з партнерських ЗВО Університету «КРОК»:

09 червня 2023 Новини та події

07 червня 2023 року здобувачі ОП «Менеджмент» успішно захистили випускові кваліфікаційні роботи.

09 червня 2023 Новини та події

08 червня 2023 року відбулася зустріч кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету «КРОК» зі стейкхолдерами. Зустріч відбулася за участі Центру розвитку кар’єри.

07 червня 2023 Новини та події

06 червня 2023 року нове поповнення в лавах Маркетологів!

07 червня 2023 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Медіація та вирішення конфліктів» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

07 червня 2023 Новини та події

06 червня 2023 року у навчально-науковому інституті інформаційних та комунікаційних технологій для майбутніх управлінців магістрів (здобувачів групи МЕН/Agile-22м(в23)) відбулася лекція професора Сумця Олександра Михайловича: «Проєктно-орієнтоване управління в сучасних організаціях» збурює стереотипи та розкриває нові горизонти успішного управління. Ця захоплююча лекція, яка пройшла у стінах нашого університету, присвячена висвітленню місця і ролі проектно-орієнтованого управління в сучасній організації. Професор Олександр Сумець не лише аргументовано обґрунтовує необхідність запровадження проектно-орієнтованого підходу до управління організаціями, але й розкриває ключові чинники впливу та умови здійснення такого підходу в сучасних умовах.

06 червня 2023 Новини та події

02 червня 2023 року в Дипломатичній академії України ім.Г.Удовенка при МЗС відбувся Перший Форум Мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні. Він відбувся під головуванням голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, першої заступниці міністра закордонних справ Еміне Джапарової та за участі заступника міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Євгена Кудрявця.

01 червня 2023 Новини та події

«Лідерство та соціальний вплив» – тема клубу майбутніх лідерів, які беруть участь у програмі Education USA Ukraine – покращення м'яких навичок Teens` Skills-up Club. Зустріч відбулася в Коледжі 31 травня 2023 року.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2023