Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2023 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

31 жовтня 2023 Новини та події

Ми в Університеті «КРОК» віримо, що популяризація здобутків української музики сприятиме більшому розумінню української культури і поширенню її серед молоді.

31 жовтня 2023 Новини та події

Cтудентка Фахового Коледжу, виконуюча обов'язки голови ЕКО «ЛОТОСу» - Венгринович Софія 09 вересня 2023 року разом з багатьма студентами з усієї України взяли участь у заході «Leaders Day» від агенції UGEN.

31 жовтня 2023 Новини та події

26 жовтня 2023 року відбулася відкрита лекція п. Христини Місєвич, лекторки кафедри маркетингу Університету Козмінського (Польща), що перебувала на викладацькій мобільності в Університеті «КРОК» у рамках проєкту Erasmus+ KA171.

30 жовтня 2023 Новини та події

26 жовтня 2023 року відбулася зустріч кафедри міжнародного бізнесу навчально-наукового інституту міжнародної освіти Університету «КРОК» зі стейголдерами щодо обговорення освітньо-професійної програми «Менеджмент (англійська мова навчання)».

30 жовтня 2023 Новини та події

25 жовтня 2023 року у стінах Бізнес-школи «КРОК» відбувся воркшоп «Inspirational leadership. Service values and principles» від Наталії Погожевої, к.е.н., громадської діячки, виконувачки обов'язків скарбника і координаторки в Україні міжнародної неурядової організації «World Academy of Art and Science» (WAAS), співзасновниці міжнародної спільноти молодіжного лідерства «YLN - Youth Leadership Network», керівниці та ідеолога ініціативи «Green Education Ukraine», спрямованої на зміну підходів до стандартів освіти в Україні, однієї із засновниць Українського клубу аграрного бізнесу та Фонду української спадщини «Ukrainian Heritage Foundation».

27 жовтня 2023 Новини та події

Днями відбулось перше вступне засідання наукового гуртка «Розвиток soft-skills фахівців різних галузей практики» кафедри психології Університету «КРОК».

26 жовтня 2023 Новини та події

Від імені Президента, Ректора та всього колективу Університету «КРОК» щиро вітаємо Інститут управління природними ресурсами з 25-річчям!

26 жовтня 2023 Архів оголошень

Шановні студенти,
26 жовтня 2023 року о 14:50, онлайн у Microsoft Teams відбудеться відкрита лекція Христини Місєвич, лектора кафедри маркетингу Університету Козмінського (Польща), що перебуває в Університеті «КРОК» як запрошений викладач у рамках проєкту Еразмус+ КА1 (викладацька мобільність).

26 жовтня 2023 Архів оголошень

Шановні студенти та професорсько-викладацький склад Університету запрошуємо Вас на яскраву творчу та культурну подію! Презентація першого курсу Університету!

26 жовтня 2023 Новини та події

12 жовтня 2023 року кафедра національної економіки та фінансів презентувала оновлену освітню програму «Фінансова аналітика та фінансові ринки» для магістрів.

25 жовтня 2023 Новини та події

24 жовтня 2023 року в рамках нового проєкту юридичного факультету «Lawyers say» в Університеті «КРОК» відбулася зустріч із випускником юридичного факультету Університету «КРОК» старшим слідчим спеціальної поліції, слідчим управління Головного управління Національної поліції у місті Києві, капітаном поліції – Євгеном Клімовичем.

25 жовтня 2023 Новини та події

18 жовтня 2023 року відбувся круглий стіл «Українські вчені» від Студентського наукового товариства Коледжу.

25 жовтня 2023 Новини та події

Чому маркетинг є моєю пріоритетною спеціальністю? Відповідь на це питання включає в себе кілька ключових аспектів, які надають маркетингу особливу вагу в моєму житті та професійному розвитку.

25 жовтня 2023 Новини та події

10 – 13 жовтня 2023 року в місті Бад Глайшенберг, Австрія, відбулась міжнародна річна конференція Асоціації освіти та досліджень у сфері туризму та відпочинку «ATLAS» «Якість життя: здоров'я, туризм і клімат».

25 жовтня 2023 Новини та події

14 жовтня 2023 року Коледж провів для здобувачів 1-го курсу традиційний захід «GPK».

24 жовтня 2023 Новини та події

17 жовтня 2023 року відбувся методологічний семінар для аспірантів освітньої програми 051 Економіка, присвячений змісту академічної доброчесності та реалізації принципів академічної доброчесності в науковій діяльності аспірантів. Організатори та виконавці освітньої програми (ОП) PhD 051 Економіка - викладачі кафедри національної економіки і фінансів та кафедри теоретичної та прикладної економіки – вважають, що саме з питання про академічну доброчесність має починатися наукова діяльність кожного дослідника. Доповідачами на семінарі були д.е.н., професори Румик І.І., Радіонова І.Ф., Ємельяненко Л.М. В обговоренні питань змісту академічної доброчесності взяли участь аспіранти першого року навчання та наукові керівники аспірантів. У 2023 р. учасниками ОП PhD 051 Економіка стали 34 аспіранти, які мають великий досвід практичної діяльності в приватному та державному секторах економіки, а також певний досвід дослідницької діяльності. Є підстави сподіватись, що у поєднанні з дотриманням вимог академічної доброчесності цей досвід та компетентності, яких аспіранти набуватимуть в процесі навчання, забезпечать успішні захисти робіт з актуальних економічних проблем.

23 жовтня 2023 Новини та події

13 жовтня 2023 року відбувся волейбольний турнір серед студентів Університету.

23 жовтня 2023 Новини та події

Шановні колеги!
Ми з радістю запрошуємо вас на наш щорічний захід «Маркетинговий мікс у дії», який об'єднує фахівців у галузі маркетингу та поведінкової економіки для спільного обміну досвідом та інноваційними ідеями.

23 жовтня 2023 Новини та події

Щиро вітаємо співзасновницю Університету «КРОК», директорку Київського ліцею бізнесу,  Заслужену працівницю освіти України Паращенко Людмилу Іванівну з нагородженням медаллю Лесі Українки від Національної академії педагогічних наук України.

23 жовтня 2023 Новини та події

Шановні студенти,
Бізнес-школа КРОК запрошує Вас взяти участь у воркшопі «Inspirational leadership. Service values and principles» від Наталії Погожевої, к.е.н., громадського діяча у сфері інституційної, аграрної та освітньої політики, виконувачки обов'язків скарбника та координаторки по Україні міжнародної неурядової організації «Всесвітня академія мистецтв і наук» (WAAS). Працювала радником з інституційної розбудови та регуляторної політики в Грузії, Мадагаскарі та Маврикії.

18 жовтня 2023 Новини та події

13 жовтня 2023 року в рамках колежанського проєкту «Незламні» для студентів Фахового коледжу Університету «КРОК» відбулася зустріч із засновником та президентом благодійного фонду «Тобі від мене» – Євгенієм Трофимчуком.

18 жовтня 2023 Новини та події

Цими вихідними розпочалися заняття сертифікатного курсу «Дитяча та сімейна психологія». Авторка курсу Оксана Олійник, дитячий та сімейний психолог, арт-терапевт, засновник та ведуча сімейних таборів, автор тренінгів для батьків та підлітків. На занятті була представлена тема «Кабінет дитячого психолога.

18 жовтня 2023 Новини та події

На минулому тижні відбувся перший захід нового проєкту голови ЦРК «Характерників» Павла Лебедєва «Професійний крок» з випускницею Фахового коледжу та Університету «КРОК» Анною Шупило, яка працює в агенстві нерухомості T.H.E.CAPITAL, де є керівником освітньої програми T.H.E. CAPITAL UNIVERSITY.

18 жовтня 2023 Новини та події

Одним з найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з найважливіших умов життя. До Дня маркетолога, який відзначають 25 жовтня команда кафедри маркетингу та поведінкової економіки вирішила розпитати наших здобувачів, чому вони обирають саме маркетинг.

16 жовтня 2023 Новини та події

Шановні студенти!
25 жовтня 2023 року о 14:00 в Microsoft Teams відбудеться Конкурсний відбір студентів Університету «КРОК» на програми мобільності (обміну).

16 жовтня 2023 Новини та події

10 жовтня 2023 року в рамках реалізації професіонального проєкту «КРОКсфорд» (зустріч з професіоналами своєї справи) від Фахового коледжу Університету «КРОК» за ініціативи директорки їдальні Університету та викладачки Коледжу Дар'ї Миколаївни Федак-Сидорчук відбулась зустріч із відомим українським фахівцем, котрий має міжнародне визнання у справі розвитку ресторанного бізнесу, Президентом Асоціації кулінарів України. Керуючий партнер компанії «Restetika», який відкрив понад 35 ресторанів з «нуля», керував мережами ресторанів, у структурі яких нараховувалось близько 50 ресторанів. Це – Андрій Магалецький.

13 жовтня 2023 Новини та події

Університет «КРОК» вважає доцільним надати інформацію щодо навчального процесу під час повідомлення про замінування закладу освіти.

13 жовтня 2023 Архів оголошень

Запрошуємо на річний сертифікатний навчальний курс «Дитяча та сімейна психологія» 8-й набір.

12 жовтня 2023 Архів оголошень

До захисту на засіданні разової спеціалізованої вченої ради Університету «КРОК» подано дисертацію Елгувірі Хатіма Сідіега Мохамеда на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент».

12 жовтня 2023 Новини та події

11 жовтня 2023 року в Microsoft Teams відбувся інформаційний захід «Erasmus Day», організатором якого виступив Навчально-науковий інститут міжнародної освіти. Мета заходу – промоція програм мобільності серед здобувачів освітніх програм Університету «КРОК».

11 жовтня 2023 Новини та події

Щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста звучали в Університеті «КРОК» на адресу професорсько-викладацького складу та студентів Юридичного факультету.

11 жовтня 2023 Новини та події

Вже стало доброю традицію щороку у вересні місяці кафедрою туризму організовувати практико-орієнтовані заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму для майбутніх фахівців з туризму, серед яких пішохідна екскурсія Стародавнім Києвом, яка відбулась 22 вересня 2023 р. У заході взяли участь студенти 1-2 курсів разом із завідувачем кафедри – Мелько Людмилою Федорівною.

11 жовтня 2023 Новини та події

09 жовтня 2023 року відбувся Welcome Day 2023 для здобувачів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент (англійська мова навчання)». Захід було організовано Навчально-науковим інститутом міжнародної освіти онлайн в Microsoft Teams. 

11 жовтня 2023 Архів оголошень

Університет «КРОК» пропонує провести навчальний семестр в Європі! Бажаєш дізнатися про програми мобільності (обміну) та отримати інформацію про стипендіальні програми?

10 жовтня 2023 Новини та події

06 жовтня 2023 року Фаховий коледж Університету «КРОК» виступив організатором культурно-патріотичного заходу «Не вмирає душа наша, Не вмирає воля». Проєкт був створений на підтримку ініціативи Департаменту освіти і науки КМДА в рамках проведення тематичного тижня «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення». У заході взяли участь Асоційовані школи ЮНЕСКО м. Києва, які представляли свої команди як козацькі курені.

10 жовтня 2023 Новини та події

09 жовтня 2023 року відбулась лекція від представниць патрульної поліції «Дії у випадку, якщо тебе затримала поліція». Захід був ініційований та організований Департаментом зі студентських питань, Студентською радою Університету та нашими партнерами Київським молодіжним центром.

09 жовтня 2023 Новини та події

05 жовтня 2023 року відбувся Осінній марафон Університету! Справжні емоції, незабутні враження і круті завдання чекали на всіх учасників заходу. 

09 жовтня 2023 Новини та події

Напередодні Дня юриста студенти Юридичного факультету Університету «КРОК» та студенти спеціальності «Право» Фахового коледжу зібрались на засіданні наукового гуртка Юридичного факультету, щоб обговорити проблеми, що стосуються захисту прав дитини в умовах війни.

09 жовтня 2023 Новини та події

На початку жовтня 2023 року відбулася фінальна зустріч учасників Клубу майбутніх лідерів. Присутні розбирали тему «Міжкультурна комунікація».

09 жовтня 2023 Архів оголошень

09 жовтня 2023 року о 14:40 до читальної зали бібліотеки Університету завітають наші партнери: представник Київського молодіжного центру та лектор з Патрульної поліції з освітньою лекцією «Дії у випадку, коли тебе затримала поліція».

06 жовтня 2023 Новини та події

04 жовтня 2023 року в онлайн форматі відбулося засідання кафедри психології.

06 жовтня 2023 Архів оголошень

Команда кафедри управлінських технологій запрошує всіх здобувачів І-ІV курсів бакалаврату ОП «Менеджмент», дистанційної або заочної форми навчання взяти участь у нашій традиційній організаційній зустрічі «Рандеву з кафедрою управлінських технологій»!

05 жовтня 2023 Новини та події

Дякуємо всім, хто долучився до створення цього заходу, що проводиться вдруге до Дня захисників і захисниць України для студентів Університету та Коледжу за ініціативою Департаменту зі студентських питань і Студентської ради Університету!

05 жовтня 2023 Новини та події

04 жовтня 2023 року у Фаховому коледжі відбувся «Осінній марафон».

05 жовтня 2023 Новини та події

04 жовтня 2023 року відбулось перше засідання у 2023-2024 н. р. студентського гуртка історико-економічних студій кафедри теоретичної та практичної економіки.

04 жовтня 2023 Новини та події

Навчальний рік знову почався під час війни… Але віримо в Перемогу! Це надихає!

04 жовтня 2023 Новини та події

02 жовтня 2023 року о 19:00 відбулася організаційна зустріч платформі Teams, яка об'єднала команду кафедри управлінських технологій і здобувачів магістерського освітнього рівня спеціальності «Менеджмент».

03 жовтня 2023 Новини та події

До уваги студентів першого курсу дистанційної форми навчання освітніх ступенів бакалавр і магістр!

03 жовтня 2023 Новини та події

Світ ігор набуває нових вимірів завдяки трендам, що існують в ІТ світі та популярності серед молоді напряму GameDev. З огляду на це було запрошено практикуючого спеціаліста – Гаркуша Катерина, яка займається створенням вражаючих ігрових середовищ у компанії Plarium. На лекції Катерина поділилася своїми враженнями, навичками та порадами, які лежать в основі процесу створення ігрової графіки.

03 жовтня 2023 Новини та події

Студентська рада Університету вшанувала памʼять загиблих Захисників України, наших студентів, які ціною власного життя відважно боронили Україну!

Сторінка 1 з 2
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2023