Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2013 — Університет «КРОК»
31 жовтня 2013 Новини та події

С.Г. Зімін провів зустріч зі студентами31 жовтня голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації С.Г. Зімін провів зустріч зі студентами вищих навчальних закладів Шевченківського району.

Темою бесіди стала підготовка до підписання Угоди про асоціацію між Україною і Євросоюзом. У заході взяли участь студенти університетів ім. М.П. Драгоманова, ім. Т.Г. Шевченка та інших. Наш навчальний заклад на зустрічі представляла Марина Гусакова, студентка 4 курсу факультету міжнародних відносин.

Управління міжнародного співробітництва31 жовтня 2013 року в холі першого поверху панувала атмосфера студентського свята Happy Halloween.

30 жовтня 2013 Новини та події

Офіційне відкриття Центру дистанційного навчання30 жовтня 2013 року в Університеті «КРОК» відбулося офіційне відкриття Центру дистанційного навчання.

Директор центру Іларіонова Н.М. продемонструвала можливості платформи, за допомогою якої здійснюється навчання пілотної групи економістів, відповіла на запитання присутніх, окреслила перспективи розвитку системи дистанційного навчання в Університеті.

28 жовтня 2013 Новини та події

Профорієнтаційний табір PROF CAMPЗ 28 жовтня до 2 листопада 2013 року в Університеті «КРОК» працював перший профорієнтаційний табір PROF CAMP. Протягом осінніх канікул 17 київських школярів у рамках заходу відвідували профорієнтаційні майстер-класи, тренінги і ділові ігри, а також виїжджали на цікаві екскурсії до Російського центру культури та науки і до відділення Platinum Bank.

27 жовтня 2013 Новини та події

Чергова сесія стратегічного планування проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG»27 жовтня 2013 року відбулася сесія стратегічного планування проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG», яка проходить щорічно з 2011 року. На початку заходу учасники (нові члени команд та випускники) познайомилися між собою під час «Speed dating» (швидкі професійні знайомства). Випускники проектної та медіа-груп, які вже успішно працюють у галузях, за якими розвивалися в «SPG» та «KMG», провели майстер-класи за напрямами: «Event», «Проектний менеджмент», «Відеопродакшн». Після цього було представлено план робіт на 2013-2014 н. р. та визначено обов’язки членів проектної і медіа-груп.

22 жовтня 2013 Новини та події

Грант на реалізацію проекту Темпус «Мережа підприємців-випускників»Консорціум університетів, до складу якого входить Університет «КРОК», отримав грант на реалізацію проекту Темпус «Мережа підприємців-випускників» («Entrepreneur Alumni Network»). Координатором проекту виступає Вільний Університет Берліну (Freie Universität Berlin). Проект триватиме з грудня 2013 року до листопада 2016 року.

17 жовтня 2013 Новини та події

Акція зі збору макулатури «День врятованого дерева – 6»17 та 18 жовтня 2013 року в стінах Університету економіки та права «КРОК» проходила акція зі збору макулатури «День врятованого дерева – 6», яка була організована Екологічним клубом однодумців «ЛОТОС» за підтримки адміністрації Університету і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Тільки за перший день заходу кількість зібраного паперу перевищила 1 тонну.

Другий день був ще ефективнішим і потроїв попередній результат.

17 жовтня 2013 Новини та події

С.Г. Зімін провів зустріч зі студентамиСтудентське товариство «Серце в долоньках» 17 та 29 жовтня 2013 року провело наступні дві акції на підтримку Цюрупинського будинку-інтернату для дітей-інвалідів.

Завдяки цим заходам було зібрано 413 гривень.

Дякуємо всім, хто приєднався до акцій. Окремо висловлюємо подяку студентам-організаторам.

Нагадуємо, що отримані кошти та кошти з майбутніх благодійних акцій будуть витрачені на закупівлю необхідних товарів для вихованців Цюрупинського будинку-інтернату. Дізнатися про наступні заходи зі збору коштів Ви можете з анонсів на нашому сайті.

17 жовтня 2013 Новини та події

Презентація студентів першого курсу17 жовтня 2013 року в Університеті «КРОК» відбулася презентація студентів першого курсу.

Студенти всіх факультетів Університету та Київського коледжу нерухомості активно готувалися до довгоочікуваного концерту. В організації творчого процесу та підготовці першокурсникам допомогли їх «наставники» - куратори груп.

15 жовтня 2013 Новини та події

Зустріч студентів Коледжу з представниками Університету прикладних наук (Австрія)15 жовтня 2013 року пройшла зустріч представників IMC Університету прикладних наук (Австрія) зі студентами ІІ та ІІІ курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Фінанси і кредит» (спеціалізована програма «КЕПІТ-Ексклюзив»). IMC Університет прикладних наук є партнером Університету «КРОК» з 2007 року.

11 жовтня 2013 Новини та події

Cемінар-тренінг «Вода та всесвітня спадщина ЮНЕСКО»11 жовтня 2013 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у семінарі-тренінгу «Вода та всесвітня спадщина ЮНЕСКО» і долучилися до популяризації знань про об’єкти всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО. Під час семінару були презентовані історія та сучасні проблеми збереження природних багатств. Студентів Коледжу глибоко схвилювали ці питання та змусили замислитися над необхідністю негайних дій щодо захисту природної спадщини України.

Управління міжнародного співробітництваСвяткування розпочалося зранку 4 жовтня в холі Університету. Студентська рада «КРОКу» провела акцію, присвячену Дню працівника освіти. Продовжилося свято в актовій залі о 14:30 на урочистому концерті для працівників Університету і студентів, під час якого було відзначено найкращих співробітників навчального закладу.

03 жовтня 2013 Новини та події

Науково-практична конференція «Не тут і не в ці часи»3 жовтня 2013 року за ініціативою комунального позашкільного навчального закладу «Київська Мала академія наук учнівської молоді» була проведена науково-практична конференція «Не тут і не в ці часи». Вона була присвячена 75-річчю мученицької смерті етнографа, священика, єпископа Марка Федоровича Грушевського. Студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій мали змогу заслухати виступи науковців – дослідників життя Марка Федоровича, а також його родичів – двох онучок, які поділилися спогадами про цю видатну постать. Студентам було дуже цікаво доторкнутися до історії українського православного світу.

03 жовтня 2013 Новини та події

Ярмарок вакансій «Hot Vacancy Day»Незважаючи на прохолоду на вулиці, 3 жовтня 2013 року в Університеті «КРОК» було по-справжньому гаряче завдяки ярмарку вакансій «Hot Vacancy Day», де зустрілися студенти, випускники та компанії-роботодавці.

Цей захід став платформою для діалогу бізнесу зі студентською молоддю, якій відкрив нові можливості кар’єрного зростання.

01 жовтня 2013 Новини та події

Промоакції на підтримку Цюрупинського будинку-інтернату для дітей-інвалідівСтудентське товариство «Серце в долоньках» організувало дві промоакції на підтримку Цюрупинського будинку-інтернату для дітей-інвалідів, що відбулися 24 вересня та 1 жовтня 2013 року в Університеті «КРОК».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2013