Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2013 — Університет «КРОК»
28 вересня 2013 Новини та події

Дніпро єднає!28 вересня 2013 року представники Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками міжнародного форуму – зустрічі представників учнівсько-студентської молоді України, Росії, Білорусі «Збережемо життя криницю для прийдешніх поколінь» у рамках проекту «Соціоterra – майбутнє світу». Студенти могли висловити свої думки щодо створення молодіжного парламенту трьох країн, а також взяти участь у майстер-класах, зокрема з виготовлення виробів з глини. Ініціатором проведення форуму виступила Київська Мала академія наук учнівської молоді.

23 вересня 2013 Новини та події

«Крок назустріч»23 вересня 2013 року відбулася чергова зустріч учасників регіональних проектів «Вода – це життя!», «Відеоролик на роликах» та «Creative flowers», об’єднаних назвою «Крок назустріч».

Ці проекти створені студентами Коледжу економіки, права та інформаційних технологій за підтримки департаменту довузівської підготовки та департаменту з розвитку Університету економіки та права «КРОК». Ідея даного проекту підтримана департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Координаційною радою ПАШ ЮНЕСКО Міністерства освіти і науки України. На базі Університету «КРОК» були організовані три майстер-класи, наповнені тренінгами, зустрічами зі спеціалістами, роботою у творчих майстернях, практичними завданнями.

23 вересня 2013 Новини та події

«Вода – це життя!»Зростаюче забруднення води поверхневих водойм, підсилене неефективною роботою водопровідних очисних споруд, створює серйозну проблему отримання якісної питної води. Тому студентами Коледжу економіки, права та інформаційних технологій було створено цікавий і актуальний проект «Вода — це життя!», який передбачає визначення стану питної води в бюветах м. Києва.

23 вересня 2013 Новини та події

«Відеоролик на роликах» - це круто!Саме такий конкурсний проект стартував 23 вересня у рамках проекту «Крок назустріч». Це майстер-клас, організований Департаментом довузівської підготовки, Коледжем економіки, права та інформаційних технологій і проведений за участю кафедри спеціальної мовної підготовки.

Про шляхи реалізації проекту «Відеоролик на роликах» від задуму до втілення розповіла Чуйко Ганна Едуардівна – координатор проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО» в м. Києві, викладач кафедри спеціальної мовної підготовки Університету «КРОК». Ясенчук Леся Володимирівна, координатор ПАШ ЮНЕСКО КЕПІТу, презентувала можливі варіанти інтерактивної частини реалізації проекту.

23 вересня 2013 Новини та події

Давай креативити разом!Як приємно дивувати рідних, близьких, знайомих маленькими подарунками, зробленими від душі. Без приводу. Просто так! Гарний настрій та чудові спогади… 23 вересня 2013 року у рамках проекту «Крок назустріч», заснованого Коледжем економіки, права та інформаційних технологій, було проведено науково-практичний семінар «Впровадження проектів ПАШ ЮНЕСКО для навчальних закладів м. Києва» (майстер-клас проекту «Creative flowers»).

23 вересня 2013 Новини та події

«СЕРЦЕ В ДОЛОНЬКАХ» розпочало щорічні благодійні акції23 вересня 2013 року відбулася перша благодійна акція в новому навчальному році. Щорічно такі акції проводить студентське товариство «Серце в долоньках».

Завдяки небайдужості студентів та співробітників Університету протягом першої акції було зібрано 500 гривень. Отримані кошти та кошти з майбутніх промоакцій будуть витрачені на закупівлю необхідних товарів для дітей-інвалідів з Цюрупинського будинку-інтернату.

21 вересня 2013 Новини та події

Подорож до Дня працівника освітиНа підтримку традиції Університету «КРОК» і департаменту довузівської підготовки вітати керівників навчальних закладів, з якими укладені угоди про співпрацю, з Днем працівника освіти 21 вересня відбулася одноденна екскурсійна автобусна поїздка для директорів шкіл, їх заступників та вчителів, а також для викладацького складу Університету.

21 вересня 2013 Новини та події

«KROK MAFIA CLUB» відкрив новий сезон21 вересня 2013 року «KROK MAFIA CLUB» розпочав новий ігровий сезон. Координатор гри – студентка 3 курсу ФЕП Войтенко Анастасія.

У першій грі взяли участь студенти, які вже давно захоплюються «мафією»: голова Студентської ради ЮФ Жданова Юлія, студенти ФМВ Брюханда Євгеній, Дубенський Роман, Михаленко Марія, студентка заочного відділення Кіщенко Катерина. Серед новачків - студенти коледжів Савич Ярослав, Ковальова Аня, Аллахаров Бейрак, студенти ФМВ Зачинський Марк, Самолюк Андрій, Песляк Андрій, Підчасюк Михайло, студенти ІІКТ Оксамитний Валентин, Підчасюк Олександр, студенти ФЕП Матяш Ірина, Чарупа Лариса.

20 вересня 2013 Новини та події

Фахові видання Університету включено до РІНЦШановні колеги!

Раді Вам повідомити, що фахові видання Університету економіки та права «КРОК» - «Правничий вісник Університету «КРОК» (психологічні, юридичні науки) та «Вчені записки Університету «КРОК» (економічні науки) – включені до міжнародної бази даних «Російський індекс наукового цитування» (РІНЦ).

19 вересня 2013 Новини та події

Новий навчальний рік у студентському самоврядуванніСтудентська рада Університету «КРОК» активно розпочала новий навчальний рік. Зокрема, 19 вересня у гуртожитку по вул. Т. Шамрило, 6а була проведена зустріч студентів старших курсів з новими мешканцями, яких ознайомили з правилами гуртожитку. Дотримання цих правил є запорукою комфортного проживання. 20 вересня представники Студради знову зустрілися з першокурсниками, щоб обговорити з ними плани на новий навчальний рік. Дякуємо за виявлену ініціативу Чиж Марині, Ждановій Юлії (3 курс, ЮФ), Войтенко Анастасії, Чарупі Ларисі, Бас Софії (3 курс, ФЕП), Філімоновій Ярославі (3 курс, ФМВ), Савичу Ярославу (3 курс, ККН), Пукас Аліні, Дробот Софії (2 курс, ЮФ).

17 вересня 2013 Новини та події

Вокальна студія «КРОК» розпочала новий навчальний рікВокальна студія «КРОК», яку очолює Дудко Сергій Віталійович, допомагає талановитим студентам розкрити та розвинути вокальні здібності, навчає впевнено триматися на сцені та публічно виступати. 17 вересня 2013 року до студії приєдналися 10 нових учасників. Це студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, факультетів економіки та підприємництва й міжнародних відносин.

17 вересня 2013 Новини та події

Театр танцю «КРОК» запрошує Театр танцю «КРОК» - це дивовижний, позитивний колектив студентів, пов'язаних невгамовним бажанням творити! З 2001 року жодне свято в Університеті не обходиться без виступів колективу на чолі з талановитим хореографом Інною Бєлозор. І не даремно, адже танці дарують людям величезний заряд позитивних емоцій.

Навчальний рік Театр танцю розпочав із набору нових учасників. 17 та 19 вересня під час кастингів бажаючі мали змогу приєднатися до колективу.

15 вересня 2013 Новини та події

Від хвиль Ласпі до Ради ЮНЕСКО15-19 вересня студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій брали участь в ігровій сесії «Водні ресурси світу: безпечний вплив, розумне керування, справедливе використання» імітаційної рольової гри «Модель ЮНЕСКО» (ювілейна XV Всеукраїнська конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні у м. Ласпі). Гра була присвячена проголошеному ООН Міжнародному року співпраці з питань води.

12 вересня 2013 Новини та події

Благодійність Університету «КРОК»Київське міське товариство інвалідів «Співдружність» висловлює подяку ректору Лаптєву Сергію Михайловичу та колективу Університету «КРОК» за надану допомогу. Від імені представника правління товариства інвалідів «Співдружність», І. Сікорська бажає Університету процвітання, здоров’я, щастя, добробуту та успіху.

12 вересня 2013 Новини та події

Студентські ініціативи зростають12 вересня 2013 року Студентська рада Київського коледжу нерухомості організувала зустріч із першокурсниками. Студенти знайомилися між собою, ділилися враженнями про студентське життя в Університеті. Першокурсники зацікавилися розмаїттям можливостей та вирішили брати активну участь в різноманітних студентських заходах та проектах.

12 вересня 2013 Новини та події

Культурний центр запрошує!12 вересня 2013 року в фойє Університету Культурний центр «КРОКу» презентував студентам проекти, в яких вони можуть брати участь протягом навчання. Можна було записатися до Театральної студії «КРОКОДИЛ», Вокальної студії «КРОК», Театру танцю «КРОК», Клубу веселих та кмітливих, до KPOK MAFIA CLUB та на кінофестиваль «КРОК».

09 вересня 2013 Новини та події

Зустрічі з першокурсниками в КЕПІТіЗ 9 по 11 вересня 2013 року в актовій залі Університету проходили зустрічі зі студентами-першокурсниками. На цих зустрічах вони познайомилися із проектами Університету та проектами, які проводяться в Коледжі.

03 вересня 2013 Новини та події

Адаптаційні тренінги для першокурсників в Університеті «КРОК»3-4 вересня 2013 року відбулися адаптаційні зустрічі з першокурсниками Університету «КРОК» та Київського коледжу нерухомості.

Метою таких зустрічей є сприяння адаптації студентів в новому незвичному для них студентському житті та вирії подій.

01 вересня 2013 Новини та події

Березнева «Мафія»З 1-го вересня в Університеті «КРОК» настала гаряча пора лекцій та семінарів.

Окрім традиційних адаптаційних та комунікативних тренінгів на другий тиждень навчального року Школа рекламних технологій провела майстер-клас «Стратегія присутності Вашого бізнесу в мережі Інтернет».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2013