Фільтрувати матеріали за датою: січня 2024 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

01 лютого 2024 Новини та події

Лютий вже на порозі! А команда Студентської ради Університету вже підготувала цікаві події, щоб останній місяць зими пройшов насичено і цікаво. Традиційно планується провести тиждень Студентської ради в період з 12 по 16 лютого, на якому кожен комітет представить свій проєкт, а 18 лютого ми відсвяткуємо 19-річчя Студентської ради Університету!

30 січня 2024 Новини та події

24 січня 2024 року Навчально-науковий інститут міжнародної освіти взяв участь в установчій зустрічі для університетів України та США, яку організував Одеський національний економічний університет, партнер Університету «КРОК» у рамках проєкту Erasmus+ KA2 #COOPERA.


Головною метою цього онлайн-заходу було обговорення концепції створення консорціуму українських університетів з фокусом на впровадження питання відбудови та інтеграції України в економіки Європейського Союзу та США. 

Захід зібрав близько 20 представників ЗВО України та США.

Під час продуктивної зустрічі партнери обговорили можливість створення консорціуму для посилення комунікації з університетами США, визначили конкретні напрями потенційної співпраці в рамках досліджень і написання проєктів.

Університет «КРОК» дуже вдячний ОНЕУ за запрошення долучитися до консорціуму та можливість відкривати нові горизонти та реалізувати ідеї. Ми раді, що наша співпраця не обмежується наявними проєктами, а рухається вперед!

30 січня 2024 Новини та події

Здобувачі Університету «КРОК» продовжують долучатися до світового тренду на Sustainability. Так, у січні 2024 року розпочалося пілотування ще одного, розробленого у рамка проєкту ЄС Erasmus+ CLIMAN/«Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання змінам клімату», курсу «Кліматичне підприємництво» (автор: к.е.н., доцент Олена Наумова). 

29 січня 2024 Новини та події

25 січня 2024 року організатори проєкту «Птах душі» провели зустріч зі сценаристами стрічки «Заборонений».

29 січня 2024 Новини та події

21 січня 2024 року був неймовірний день для наших магістрантів зі спеціальності «Менеджмент» ОП «Управління логістичною діяльністю» та ОП «Менеджмент організацій», адже наші талановиті студенти представили свої дипломні магістерські роботи.

29 січня 2024 Новини та події

24 січня 2024 року «Літературна кав'ярня» спільно з проєктною групою ЦРК «Характерники» провели першу зустріч у рамках нового проєкту «Птах душі».

25 січня 2024 Новини та події

Уміння вислухати та порадити якусь роботу або місце практики, яке підійде за спеціальністю це дуже цінний скілл, тому, можу точно сказати, що ЦРК завжди потрапляє «в десяточку», це прекрасна та професійна команда!

25 січня 2024 Новини та події

25 січня 2024 року – вагомий момент в історії нашої alma mater: навчально-наукова фірма «КРОК», на базі якої засновано наш Університет, святкує свою 35-ту річницю від дня заснування.

23 січня 2024 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Фінансова аналітика та фінансові ринки» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

23 січня 2024 Новини та події

За ініціативи Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК», його директора Олександра Карлова, організована та проведена зустріч з Президентом Київської ТПП Засульським Миколою Васильовичем, його Першим Віце-президентом Сізіковою Людмилою Вікторівною, фахівцями підрозділів та студентами університету «КРОК», які побажали пройти практику в структурних підрозділах Київської ТПП та отримати професійні навички.

22 січня 2024 Новини та події

17 січня 2024 року Ольга Карпова, виконавчий директор Бізнес Школи КРОК взяла участь у Саміті на тему: «Виклики навчання відповідальних лідерів для кращого світу», організованого Positive Impact Rating Association For Business Schools в рамках Всесвітнього економічного форуму в м. Давос, Швейцарія.

22 січня 2024 Новини та події

Ми з глибокою радістю та гордістю оголошуємо, що Центр розвитку кар'єри Університету «КРОК» отримав високу нагороду від лідера у сфері IT-технологій, компанії «SoftServe».

18 січня 2024 Новини та події

Центр розвитку кар'єри з радістю анонсує, що від нині буде частіше ділитися деталями активної діяльності ЦРК. Новини будуть охоплювати перемовини, зустрічі з роботодавцями, а також відгуки від студентів та роботодавців, які звернулися до ЦРК та інше. Сьогодні поділимося кар'єрними успіхами студентів:

16 січня 2024 Новини та події

22 січня 2024 року з нагоди Дня Соборності України Студентська рада Університету запрошує всіх охочих взяти участь в інтелектуально-патріотичній грі «Шевченко питає»!

15 січня 2024 Новини та події

12 січня 2024 року директором навчально-наукового інституту психології Сингаївською І.В. було проведено чергове засідання кафедри психології.

10 січня 2024 Новини та події

Наприкінці 2023 року аспірантом 3-го року навчання освітньої програми 051 Економіка Петровцем Святославом Олександровичем у межах проходження педагогічної практики було проведено лекційне та семінарське заняття на тему «Інвестиції в біоенергетичну галузь України, як запорука стабільної економіки у післявоєнний період». Науковий керівник – доктор економічних наук, доцент Бобров Євгеній Анатолійович.

08 січня 2024 Новини та події

Дорогі друзі та колеги, з радістю ділимося новиною про успішне навчання викладачів кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» в престижній Estonian Business School.

08 січня 2024 Новини та події

20 грудня 2023 року, консалтингова компанія CIVITTA Ukraine та корпоративний акселератор Radar Tech, одні з локальні координаторів програми EYE в Україні провели інформаційний івент по проєкту ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS.

08 січня 2024 Новини та події

Навчально-науковий інститут міжнародної освіти та кафедра міжнародного бізнесу Університету «КРОК» провели регулярне анонімне опитування здобувачів освітніх програм кафедри щодо задоволення освітніми послугами, діяльністю Університету та взаємодією з професорсько-викладацьким та адміністративним персоналом.

05 січня 2024 Новини та події

Навчально-практичний психологічний центр «Крок за КРОКом» ННІ психології запрошує взяти участь у сертифікатному курсі «Психологічна допомога військовослужбовцям, членам їхніх сімей та іншим учасникам війни» (2 набір), який розпочнеться з 12 січня 2024 року.

04 січня 2024 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-наукової програми «Право» третього рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право».

02 січня 2024 Новини та події

Сьогодні ми раді оголосити про підписання Договору про співпрацю між Київською обласною клінічною лікарнею та Університетом «КРОК». Ця співпраця відкриває нові можливості як для наших майбутніх медиків, так і для працівників та пацієнтів лікарні.

02 січня 2024 Новини та події

Наприкінці року відбулося традиційне підбиття підсумків роботи Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2024