Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2023 — Університет «КРОК»

Найближчим часом

27 грудня 2023 Новини та події

Третім заходом Школи сценічної майстерності Drama School став адаптаційний тренінг «ви тут є?». Менторкою зустрічі була студентка Фахового коледжу Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв Коняєва Надія, яка вже стала справжнім другом для активу проєктних команд Фахового коледжу Університету «КРОК». Щиро радіємо такій чудовій мистецькій колаборації.

22 грудня 2023 Новини та події

Шановна КРОКівська родино!

Різдво і Новий рік – це час для надії та дива! Українці мають віру в це впродовж усієї своєї історії, а цього року знову вкотре не припиняють вчити цьому весь світ. 2023 рік, так само, як і попередній, став періодом безлічі викликів, і ми гідно долаємо всі випробування. Різдвяно-новорічні свята зустрічаємо із гордістю та шаною до наших Героїв – кожного українця, який наближає довгоочікувану, спільну мрію. Мрію про Перемогу України!

21 грудня 2023 Новини та події

18 грудня 2023 року в Університеті «КРОК» відбулася важлива подія – зустріч із представниками компанії «MUK», офіційними дистриб'юторами Amazon в Україні. На цій зустрічі стало відомо про укладення стратегічного партнерства між Університетом та світовим гігантом електронної комерції – Amazon.

21 грудня 2023 Новини та події

21 грудня 2023 року Університет «КРОК» у рамках Міжнародного проєкту «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA. Еразмус+» отримав технічне обладнання.

20 грудня 2023 Новини та події

Яскравою родзинкою освітньої програми «Туризм» є практико-орієнтоване навчання.

20 грудня 2023 Новини та події

З великим задоволенням повідомляємо про те, що Бізнес Школа КРОК набула повне членство в одній із найпрестижнійших глобальних професійних асоціацій в світі EFMD - Європейській фундації з розвитку менеджменту.

20 грудня 2023 Новини та події

15 грудня 2023 року відбулась, зустріч студентів, з новорічною тематикою «Зимова сесія THE END» та дрес-кодом заходу були новорічні светрики-піжами.

20 грудня 2023 Новини та події

Науково-практична діяльність є одним з найважливіших напрямків навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК». Спілкування з колегами з усієї України, обмін досвідом, популяризація інституту в медичній та науковій спільнотах та закладення підгрунтя для ймовірної спільної діяльності формує потужних розвитковий потенціал даного напрямку та пізнаваність серед майбутніх абітурієнтів.

20 грудня 2023 Новини та події

З 11 по 13 грудня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся міжнародний захід у рамках проєкту Європейського Союзу Erasmus+ «INTERADIS/Інтеграція та адаптація іноземних студентів»(619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP).

20 грудня 2023 Новини та події

Дорогі друзі, ми раді повідомити, що 55 студентів денної форми навчання і 63 здобувачі заочної і дистанційної форми навчання 4 курсу ОП «Менеджмент», «Маркетинг», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво та торгівля» взяли участь у вивченні вибіркової дисципліни «Мистецтво ділових переговорів».

19 грудня 2023 Новини та події

Протягом багатьох років Університет «КРОК», кафедра туризму активно співпрацюють із громадською організацією «Київський слов’янський університет», яка святкує 30 років. Спікером громадської організації є Вертегел Андрій Григорович – історик, краєзнавець, дослідник, наш друг і партнер.

19 грудня 2023 Новини та події

За створення новорічної атмосфери в Університеті взялась команда студентської ради Університету та її активісти!

18 грудня 2023 Новини та події

10 грудня 2023 року в Університеті було проведено одразу два іміджеві, патріотичні і творчі заходи: Міжнародний фестиваль-конкурс «Нескорена Україна» та «Мовний фестиваль», що реалізується за ініціативою Департаменту молоді та спорту м. Києва. та з партнерами Університету Комунальною установою виконавчого органу Київської міської державної адміністрації «Київський молодіжний центр».

18 грудня 2023 Новини та події

Екскурсія до суду для майбутніх юристів – важливий, пізнавальний та надзвичайно цікавий етап у їхньому житті. Побачити, як працює суд, як відбувається судове засідання, поспілкуватись із суддею та працівниками суду – усе це ще більше заохочує до здобуття знань та стимулює до навчання.

18 грудня 2023 Новини та події

06 грудня 2023 року в День Збройних сил України та День святого Миколая Театр танцю презентував Благодійну театрально-танцювальну виставу GRAND HOTEL «КRОК».

15 грудня 2023 Новини та події

13 грудня 2023 року відбулося чергове засідання кафедри психології. Підбили підсумки І півріччя навчального року 2023-2024 року.

15 грудня 2023 Новини та події

Цього разу кафедра національної економіки та фінансів організувала зустріч здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» зі стейкголдерами за напрямом «Державні фінанси». Роботодавців із державного сектору управління та контролю за фінансами представляла Мирослава Герасименко, провідний документознавець Головного управління Державної казначейської служби України у Київській області. 

15 грудня 2023 Новини та події

Шановні студенти!
Нагадуємо, що триває соціологічне опитування!

14 грудня 2023 Новини та події

Свій ювілей сьогодні святкує докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри теоретичної та прикладної економіки Радіонова Ірина Федорівна.

13 грудня 2023 Новини та події

13 грудня 2023 року відбулась WINTER CHARITY — зимова благодійна ярмарка, зароблені кошти з якої пішли на загальний збір для нашого випускника Коледжу та Університету Ігоря Розумея 110 ОМБр.

13 грудня 2023 Новини та події

11 грудня 2023 року у натхненній, творчій атмосфері відбувся «Новорічний майстер-клас» Студентської ради Університету з виготовлення декору, свічок та прикрас!

13 грудня 2023 Новини та події

Чудова новина в першу чергу для здобувачів освітньої спеціальності 122 Комп'ютерні науки, але спробувати можуть усі охочі!

13 грудня 2023 Новини та події

08 грудня 2023 року студенти спеціальностей «Журналістика» та «Культурологія» відвідали телевізійну студію відомих плюсів.

13 грудня 2023 Новини та події

Drama School розпочала свою роботу. Першим заходом школи сценічної майстерності став адаптаційний тренінг з постановки голосу від VOSK band «The voice in you». Менторками зустрічі були солістки Вокальної студії Університету «КРОК» «VOSK band» Аліна Мацьовита та Аліна Півак.

13 грудня 2023 Новини та події

07 грудня 2023 року в с. Бородянка за ініціативи Фахового коледжу Університету «КРОК» у партнерстві з Київським ліцеєм бізнесу та за підтримки Бородянської територіальної громади було проведено культурно-виховний захід «СМАЙЛФЕСТ». Близько 130 дітей 1-2 класів місцевих шкіл узяли участь у цій зустрічі.

13 грудня 2023 Архів оголошень

Шановні студенти та колеги,
запрошуємо завітати на WINTER CHARITY - зимову благодійну ярмарку студентів Університету!

11 грудня 2023 Новини та події

Нещодавно студенти Фахового коледжу Університету «КРОК» долучились до відкритої лекції «Руйнуючи міфи: рівність та насильство» від Представництва HealthRight International в Україні та МБФ «Українська фундація громадського здоров’я».

11 грудня 2023 Новини та події

23-24 листопада 2023 року відбувся 3-й Робочий семінар експертів COOPERA, поєднаний засіданням Консорціуму, організований в рамках проекту Європейського союзу Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA» в Академії економічних наук Молдови (ASEM), м. Кишинів (Молдова).

11 грудня 2023 Новини та події

У листопаді 2023 року за результатами Виборів до Студентської ради Університету було обрано новий склад студентського самоврядування:

11 грудня 2023 Новини та події

06 грудня 2023 року в читальній залі бібліотеки Університету у рамках проєкту «KROKSFORD» у Фаховому Коледжі відбулась зустріч із випускником Коледжу Назаром Клименком.

11 грудня 2023 Новини та події

11 грудня о 16:00 у читальній залі бібліотеки Університету, в межах мистецької платформи, відбудеться відкриття благодійної виставки-продажу студентських робіт «Коляда» на Різдвяну тематику.

08 грудня 2023 Новини та події

23-24 листопада 2023 року у Фаховому коледжі відбувся традиційний проєкт –Презентація перших курсів. Захід пройшов у форматі «Рокфесту».

08 грудня 2023 Новини та події

Шановні студенти 1, 2 та 3 курсу бакалаврату і 1 курсу магістратури!
Формування індивідуального навчального плану здійснюється за рахунок Вашого самостійного вибору дисциплін.

07 грудня 2023 Архів оголошень

Шановні колеги!
Запрошуємо взяти участь в V МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ДЕРЖАВА, РЕГІОНИ, ПІДПРИЄМНИЦТВО: ІНФОРМАЦІЙНІ, СУСПІЛЬНО-ПРАВОВІ, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ», яка відбудеться в Університеті КРОК 07 грудня 2023 року.

07 грудня 2023 Новини та події

Шановні колеги!
З радістю запрошуємо Вас взяти участь у семінарі на тему «Охорона здоров'я, як пріоритетний напрям державної діяльності», що відбудеться в межах V Міжнародної конференції «Держава, регіони, підприємництво: інформаційні, суспільно-правові, соціально-економічні аспекти розвитку»

07 грудня 2023 Новини та події

01 грудня 2023 року у прифронтовому Харкові, відбувся 9-ий Харківський студентський фестиваль реклами, організаторами якого виступили Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця та Спілка рекламістів України. Незважаючи на всю ситуацію, фестиваль вийшов великим і важливим.

06 грудня 2023 Новини та події

06 грудня 2023 року КРОКівська родина зібралась разом в день державного свята – День Збройних сил України. Цей славетний день позначений невимовною скорботою та болем – наші захисники боронять країну від підступного агресора, віддаючи власне життя за її незалежність. Серед них і випускники нашого Університету, чиї імена увіковічені на Стіні пам’яті. 06 грудня на ній з’явилось ще одне ім’я Героя – Гноянченка Віталія Олександровича, випускника Фахового коледжу і Університету «КРОК», який загинув у населеному пункті Кліщіївка Бахмутського району. 

06 грудня 2023 Новини та події

04 грудня 2023 року відбулась неймовірна зустріч команди кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» з топ-менеджментом передової компанії ТОВ «Драйд Фудз».

06 грудня 2023 Новини та події

05 грудня 2023 року студенти спеціальностей «Журналістика» та «Культурологія» завітали до Space production (відомий серіал «Слід»), зокрема на знімальний майданчик серіалу «К.О.Д.».

06 грудня 2023 Архів оголошень

06 грудня 2023 року о 14:40 в день Збройних Сил України та день святого Миколая Театр танцю K-DANCE, як соціально-відповідальна спільнота, анонсує Благодійну танцювально-театральну виставу «GRAND HOTEL «KROK».

06 грудня 2023 Новини та події

За ініціативи навчально-наукового інституту психології між Університетом «КРОК» та Центральним управлінням Київського міського центру зайнятості був підписаний меморандум про співпрацю.

05 грудня 2023 Новини та події

Нещодавно в рамках Місяця екології було проведено дискусійну панель за участі студентської молоді Фахового коледжу Університету «КРОК» на тему «Екологічні виклики сучасності: українські контексти».

04 грудня 2023 Новини та події

29 листорада 2023 року кафедрою психології було організовано майстер-клас з проведення соціально-психологічного тренінгу для студентів І курсу, майбутніх психологів.

04 грудня 2023 Новини та події

Осучаснення знань та ідей – важливий момент навчання та взаємодії здобувачів різних ЗВО і практиків бізнесу.

04 грудня 2023 Новини та події

01 грудня 2023 року за ініціативи кафедри міжнародних відносин та журналістики відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція молодих учених та студентів «Міждисциплінарні дослідження науки ХХІ століття».

01 грудня 2023 Новини та події

13-17 листопада 2023 року в рамках програми академічної мобільності Erasmus+ KA 171 (mobility for teaching) Марія Растворова, доцент кафедри туризму Університету «КРОК», відвідала факультет бізнесу Університету Халіч (Haliç Üniversitesi, м. Стамбул, Турецька Республіка).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2023