Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2014 — Університет «КРОК»
28 жовтня 2014 Оголошення

15 листопада 2014 року вп’яте в Університеті «КРОК» відбудеться профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ Fest». Учасники заходу – учні 9–11 класів та їхні батьки.

25 жовтня 2014 Оголошення

Запрошуємо взяти участь у роботі VІII Всеукраїнської екологічної конференції  «Ековідповідальність: складні питання – прості рішення»!

Конференція відбудеться 2 грудня 2014 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

Організатори: Коледж економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС»

Співорганізатори: Департамент освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, Комунальний позашкільний навчальний заклад «Київська Мала академія наук учнівської молоді», Координаційна рада ПАШ ЮНЕСКО в Україні, Національний природний парк «Голосіївський»

У рамках Конференції працюватимуть сім секцій

За матеріалами доповідей буде видано збірник тез. Збірник можна отримати в день проведення Конференції (1 екземпляр для 1 навчального закладу). Публікація безкоштовна

24 жовтня 2014 Оголошення

Компанія нового покоління Newbreed Young Talents, що вже довгий час реалізує інноваційні проекти для відомих міжнародних компаній у сфері комунікації зі студентами, випускниками, молодими спеціалістами, у партнерстві з лідером ринку онлайн-рекрутменту в Україні – порталом rabota.ua та Центром розвитку кар'єри Університету «КРОК» розпочинають освітній проект «Візьміть мене на роботу!». Учасники наших проектів вже стали успішними співробітниками таких відомих компаній, як «Mars Україна», «Carlsberg Україна», «Monsanto Україна», «Nestle Україна», «Philips Україна» та ін.

21 жовтня 2014 Оголошення

Як під час кризи почувати себе впевнено?
У BSK існують перевірені практики. Однією з них є програма Міні-МВА «PPD» – «Персональний та професійний розвиток»!

29 жовтня, у середу, з 18:30 до 20:30 дізнайтеся про нові можливості для підвищення особистої ефективності на презентації програми Міні-МВА «PPD».

Програму закінчили вже 6 груп, понад 136 випускників успішно підвищили свою ефективність як менеджерів і займають керівні позиції у відомих вітчизняних та зарубіжних компаніях, серед яких Банк «ПУМБ», «Дельта-банк», «МТС», «Лайф», «Київстар», «Carlsberg Україна», «Сандора», Fozzy Group, «IBM Україна» та інші

Час і місце проведення:

29 жовтня, середа, 18:30–20:30

BSK

Київ, вул. Лагерна, 30–32 (7 хв. від станції метро «Берестейська»), 2 поверх, ауд. 245

Для кого?

Захід для керівників, власників бізнесу, менеджерів, які прагнуть отримати максимум у стислі терміни

Учасники зможуть:

  • Дізнатися про програму Міні-МВА «PPD» і переваги навчання на ній
  • Познайомитися із сертифікованими бізнес-тренерами та експертами-практиками, які зможуть відповісти на всі запитання щодо програми
  • Взяти участь у майстер-класі «Як конструювати ефективні бізнес-моделі» Валеріана Макацарії
  • Виграти цінні призи

Програма:

  • Реєстрація учасників, кава, чай, знайомство
  • Вітальне слово. Презентація програми Міні-МВА «PPD» – декан BSK Віктор Морозов
  • Майстер-клас «Як конструювати ефективні бізнес-моделі» Валеріана Макацарії
 

З вами працюватимуть:

Валеріан Макацарія

  • Ступінь МВА (Москва – Лондон)
  • Засновник і керуючий мережі магазинів для школярів і дошкільнят «Клякса», Москва
  • З 2000 по 2008 рік був постійним офіційним представником Торгово-промислової палати Грузії в Російській Федерації

Детальніше про спікера

 

 

Віктор Морозов

  • Професійний сертифікований менеджер проектів (IPMA)
  • Має більш ніж 20-річний досвід з управління підприємствами
  • Брав участь у керівництві понад 30 міжнародними і національними проектами

Детальніше про спікера

Для участі в презентації програми та розіграші призів прохання зареєструватися

 

Контактна особа – Наталія Тарасенко

тел./факс: (+38 044) 455-69-81

Е-mail: [email protected]

21 жовтня 2014 Оголошення

Шановні студенти!

Якщо Ви бажаєте БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у європейському виші, то 31 жовтня 2014 р. візьміть участь у КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ на програми обміну з вищими навчальними закладами Європи (початок о 14.30, ауд. 132).

За детальною інформацією звертайтеся до управління міжнародного співробітництва – каб. 418, контактна особа: Анна Дробина, моб.: 093-508-74-17.

20 жовтня 2014 Оголошення

Університет «КРОК» запрошує студентів та співробітників відвідати зустрічі з видатними особистостями в галузі міжнародних відносин, що проводяться за ініціативи факультету міжнародних відносин, кафедри міжнародних відносин, інформації та бізнесу і за підтримки корпоративного управління.

21 жовтня о 14:30 розпочнеться зустріч із Тарасюком Б.І. на тему: «Перспективи європейської інтеграції України»

Тарасюк Борис Іванович – український політик і дипломат, депутат Верховної Ради України, Міністр закордонних справ України (1998–2000, 2005–2006, в. о. 2006–2007), Надзвичайний і Повноважний Посол України.

23 жовтня о 13:00 розпочнеться зустріч з Огризком В.С. на тему: «Зовнішня політика України на сучасному етапі»

Огризко Володимир Станіславович – видатний український дипломат, Міністр закордонних справ України з грудня 2007 року до березня 2009 року, Надзвичайний і Повноважний Посол України, кандидат історичних наук.

Запрошуємо на зустрічі усіх бажаючих!

15 жовтня 2014 Оголошення

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції молодих учених «Актуальні проблеми сучасної наукової думки», яка відбудеться в Університеті 14 листопада 2014 року

У рамках Конференції буде організована робота дев’яти секцій, на яких будуть обговорюватися актуальні питання сучасної наукової думки (економічні, правові, психологічні, управлінські, історичні та інші)

За результатами Конференції буде оприлюднений електронний збірник тез. Кожний учасник одержить іменний сертифікат

Граничний термін подання заявки для участі – 3 листопада 2014 року

Для співробітників, аспірантів, здобувачів та студентів Університету участь є безкоштовною!

13 жовтня 2014 Оголошення

Управління міжнародного співробітництва запрошує студентів економічних та суміжних галузей БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у партнерському навчальному закладі:

  • Вищій школі бізнесу при Національному університеті Льюїса (Новий Сонч, Польща)
  • Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козмінського (Варшава, Польща)
  • Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (Секешфехервар, Угорщина)
  • Університеті ім. М. Ромеріса (Вільнюс, Литва)

Детальну інформацію можна отримати в управлінні міжнародного співробітництва (каб. 418) або за тел.: 093 508 74 17, контактна особа: Анна Дробина.

10 жовтня 2014 Оголошення

15 жовтня 2014 року о 16:30 BSK запрошує власників компаній, керівників, топ-менеджерів, HR-директорів, СЕО, осіб, які приймають рішення в організаціях та компаніях.

Засідання дискусійного бізнес-клубу ми вирішили приурочити до 40-річчя публікації знаменитої статті Вільяма Онкена-молодшого і Доналда Уоссо «Менеджер і його час, або Кому дістанеться мавпа?», що стала найпопулярнішим матеріалом Harvard Business Review за всю її історію.

Теми, запрошені експерти та спікери:

  • «Дзен-підхід до тайм-менеджменту» – Олексій Мась, керівник Української банерної мережі, координатор Форуму інтернет-діячів www.iforum.ua, найбільшого форуму в Східній Європі
  • «Технологія прицільного тайм-менеджменту» – Олена Александрова, виконавчий директор бізнес-студії BogushTime
  • «Business & Life Balance Storytelling» від Андрія Закревського, директор, Нафтогазовий консультаційний центр ТОВ «Ньюфолк»
  • «Як помиритися з часом і збалансувати своє життя» – Анастасія Спіцина, експерт зі створення, формування і розвитку бізнес-команд, директор КК «Ключ»
  • «Якщо хочеш керувати часом – просто зміряй його» – Олексій Олейнік, керівник, компанія Yaware

Реєстрація обов'язкова.

Детальніше про захід та реєстрація

09 жовтня 2014 Оголошення

З 27 жовтня до 1 листопада 2014 року в Університеті «КРОК» працюватиме профорієнтаційний табір «PROF CAMP». Він розрахований на учнів 9–11 класів, а також на студентів 1 курсу коледжу.

Мета проекту – допомогти учаснику обрати фах, зрозуміти, яка професія найкраще йому підійде.

У програмі «PROF CAMP» – презентації професій від фахівців, які представляють провідні компанії, екскурсії на підприємства, ділові ігри, профорієнтаційне тестування, тренінги з особистісного зростання, психологічний тренінг із підготовки до складання ЗНО та ДПА.

Завершать роботу табору презентації майбутніх професій від учасників проекту, які вони проведуть для своїх батьків.

Отримати детальнішу інформацію про «PROF CAMP» та умови участі в ньому, а також зареєструватися можна на сторінці проекту.

08 жовтня 2014 Оголошення

9 жовтня 2014 року о 15:00 у приміщенні корпусу № 25 (Лекторій) Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника відбудеться круглий стіл і презентація Національного проекту «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти».

Ініціаторами проекту виступили Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Київська Мала академія наук учнівської молоді і Університет економіки та права «КРОК».

Ідея проекту полягає в тому, аби познайомити молодь з об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в Україні та світі, перлинами української культури, підтримати традиції українського народу, популяризувати матеріальний і нематеріальний культурний спадок країни та ознайомити з ним широкий загал.

Акція також має на меті надихнути, розкрити творчі здібності та надати духовну й культурну підтримку молодим науковцям шляхом знайомства з об’єктами ЮНЕСКО, скарбами української культури та мистецтва, залучення їх до творчого самовираження.

Очікується, що результати наукових досліджень учнівської молоді та студентів можна буде впровадити в навчально-виховний  процес загальноосвітніх і вищих навчальних закладів України.

Передбачається, що реалізація проекту відбуватиметься в декілька етапів, зокрема:

  • початковий етап (презентація проекту і круглий стіл) також включатиме в себе організаційну та тематичну складову, під час якої учні МАН, студенти, учні шкіл – партнерів Університету «КРОК», загальноосвітніх навчальних закладів, Асоційованих шкіл ЮНЕСКО визначаться з темами наукових досліджень;
  • другий етап передбачає реалізацію проекту «на місцях»: збір, обробку, аналіз матеріалів, включаючи практичну складову, та написання наукових статей (жовтень – березень); 
  • заключний етап буде представлений науковою конференцією, яка відбудеться 30 березня 2014 р. на базі Університету «КРОК».

У процесі підготовки учнями та студентами наукових досліджень передбачається консультація провідних наукових спеціалістів Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Учасники:

  • Міністерство культури України
  • Міністерство освіти і науки України
  • Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник
  • Національна комісія України у справах ЮНЕСКО
  • Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації
  • Комунальний позашкільний навчальний заклад  «Київська Мала академія наук учнівської молоді»
  • ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»
  • Національний центр МАН України
07 жовтня 2014 Оголошення

Університет економіки та права «КРОК», департамент довузівської підготовки, середня загальноосвітня школа № 99 запрошують 15 жовтня заступників директора з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів початкових класів до участі у семінарі «Інноваційні форми та методи навчання в системі додаткової освіти загальноосвітніх навчальних закладів у співпраці з Університетом економіки та права «КРОК» (дошкільна підготовка).

Мета семінару – надати інформацію, ознайомити керівників та провідних вчителів загальноосвітніх навчальних закладів з методикою підготовки, розвитку та адаптації дітей дошкільного віку до вступу в перший клас.

У програмі:

  • Дошкільна підготовка. Напрями розвитку. Рушева Надія Федорівна, вчитель НВК № 176.
  • Форми і методи роботи з майбутніми першокласниками. Ілляшенко Юлія Михайлівна, вчитель СЗШ № 126.
  • Авторська програма – «Підготовка дітей до школи». Захарченко Марина Михайлівна, вчитель СЗШ № 126.
  • Розвиток соціальних і навчальних компетентностей шляхом впровадження гри в процесі підготовки дитини до школи. Гринь Любов Іванівна, заступник директора, вчитель початкових класів СЗШ № 99.
  • Розвиток розумових здібностей та психологічних особливостей у дошкільнят в процесі впровадження курсу ейдетики «Розвиваючі ігри». Деджираламо Наталія Миколаївна, вчитель СШ № 165.

Місце проведення: середня загальноосвітня школа № 99, м. Київ, Дніпровський р-н, вул. Червоноткацька, 12 (М «Дарниця»)

Реєстрація за телефонами:

  • (044) 455-57-11, 067-402-57-11, 063-042-08-66 – Андрій Олексійович Власенко, заступник директора департаменту довузівської підготовки Університету «КРОК»
  •  (044) 559-27-18 – СЗШ № 99
07 жовтня 2014 Оголошення

Кожний прожитий нами рік у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» не тільки згуртовує і дає можливість збагатитися новими друзями, проектами і досвідом, а й наближує до творчих успіхів, наукових вершин і педагогічних знахідок.

Київське комунальне відділення економіки Малої академії наук України є надійним партнером економічного відділення Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Відділення залучає студентство Коледжу до проведення науково-економічних досліджень, до участі у конкурсах, конференціях, сприяє економічній освіті та вихованню патріотів України.

У 2014–2015 навчальному році студенти економічного відділення МАН КЕПІТу обрали такі теми для науково-дослідної роботи:

  • секція макроекономіки та мікроекономіки
    студентка ІІІ курсу спеціальності «Маркетингова діяльність» Радун Рада-Софія
    тема: «Суть інфляції та її види»
  • секція фінансів, грошового обігу та кредиту
    студентка ІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит», програма «КЕПІТ-Ексклюзив», Шерстюк Світлана
    тема: «Суть та функції грошей»

Шановні студенти!
До 15 жовтня Ви маєте змогу приєднатися до роботи відділення економіки МАН.
Звертайтеся в каб. 102 до завідувача відділення Новіцької Наталії Костянтинівни.

Приєднуйтеся до глибокої самоосвіти у сфері науково-дослідницької та економічної спеціалізації.

07 жовтня 2014 Оголошення

15 жовтня 2014 року в Університеті «КРОК» відбудеться презентація методики «Філософія для дітей» професора Кьонсанського національного університету Джінвана Парка (Південна Корея). Початок заходу об 11.00.

Професор Дж. Парк всесвітньо відомий практик та теоретик методики «Філософія для дітей», президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», віце-президент Міжнародної ради з «Філософії для дітей» (2009–2011), президент Корейської академії навчання філософії в школі (2005), член Міжнародного товариства «Філософська освіта країн Азії та Океанії у розвитку демократії» (ЮНЕСКО).

Методика «Філософія для дітей» була створена в 1970-х роках професором університету Монклер Метью Ліпманом (США). Основний шлях впровадження методики – сократівський діалог, де усі учасники є рівноправними партнерами. Діти навчаються аргументувати думки, висувати гіпотези, розвивати поняття, виявляти різні можливості й альтернативи, формулювати запитання, приймати рішення, визнавати різні точки зору. Дана методика формує в дітей навики самостійного мислення, вміння цілісного осягнення проблеми, здатність активації різних інтелектуальних засобів при вирішенні поставленого завдання, сміливість до створення нових теоретичних рішень,  віру в свої інтелектуальні можливості, вміння розуміти текст і бачити в ньому глибші смисли, вправність у вираженні власної думки та аргументації, культуру спілкування.

Презентація відбувається в рамках робочого візиту професора Джінвана Парка, організованого Національним педагогічним університетом імені Михайла Драгоманова, Київським національним університетом імені Тараса  Шевченка, Інститутом педагогіки НАПН України і Університетом економіки та права «КРОК».

Захід відкритий для всіх бажаючих. Бажана попередня реєстрація за тел.: (044) 455-57-11 (Анастасія).

03 жовтня 2014 Оголошення

Вельмишановні колеги!

Університет «КРОК» вітає всіх працівників освіти зі святом!

Щасливого та мирного майбутнього, успіхів та процвітання!

І мрій, і бажань, і наснаги творити, щоб серцю хотілося жити й любити!

Студенти шанують, повагу дарують, 

Злагода й мир у житті хай панують!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Хочеш отримати диплом BBA голландського університету? » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2014