Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2015 — Університет «КРОК»
23 лютого 2015 Оголошення

Університет повідомляє про відкриття «Банку ідей» – системи збору пропозицій і проектів із вдосконалення та розвитку «КРОКу».

Свої ідеї до Банку можуть подавати студенти, співробітники, випускники, батьки студентів та партнери Університету «КРОК».

Автори ідей, що прийняті до реалізації, отримують грошову премію від 100 до 5000 грн. та можливість взяти участь у реалізації на додаткових умовах.

Від ідеї з розвитку улюбленого Університету до її втілення лише кілька кроків. Зробіть свій внесок у нашу історію!

Дізнайтеся більше про проект та подайте свою ідею на сайті Розвиток Університету «КРОК» або звертайтеся:

Аніта Роменська
реєстратор «Банку ідей»
E-mail: [email protected], телефон: 455-57-12 (вн. 157)
каб. 109-1, вул. Лагерна, 30–32, м. Київ

19 лютого 2015 Оголошення

28 лютого 2015 року відбудеться День відкритих дверей Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Початок заходу об 11.00. Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30.

Запрошуємо учнів 9 та 11 класів познайомитися з «КРОКом», дізнатися про напрями й спеціальності, за якими проводиться підготовка в Університеті та Коледжі, про особливості вступу цього року і про те, що чекає на майбутніх студентів відповідно до нового закону про вищу освіту.

Шановні старшокласники! Чекаємо на вас та ваших рідних за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32, станція метро «Берестейська» (мапа). Беріть із собою гарний настрій і підготуйте запитання, що найбільше хвилюють, – працівники Приймальної комісії Університету та Коледжу нададуть вам усю необхідну інформацію.

Детальніше про День відкритих дверей і попередня реєстрація на захід за посиланням.

14 лютого 2015 Оголошення

Усі, мабуть, пам'ятають, що незабаром Масляна – одне з найпопулярніших народних свят, що дійшло до нас ще з язичницьких часів.

Масляна (або Масниця) триває тиждень, і на кожен день торжества припадають різні обряди, які, по суті, зводяться до сватання. Свято починається в понеділок. Із цього дня і до четверга сім'ї ходять одна до одної в гості, пригощають друзів млинцями. У четвер стартує Широка Масляна, коли молодь стрибає через багаття, організовує гучні гуляння. Неділя є апогеєм свята. Близькі просять вибачення за завдані образи, ходять на сповідь до церкви.

У ритуальних обрядах різних часів велике значення приділялося магії кола. Хлопці готували сани, запрягали коней і об'їжджали селище по колу, а дівчата прикрашали дерев'яне колесо на жердині кольоровими стрічками і ходили з ним вулицями.

Головною героїнею свята була, звичайно, Масляна, яку зображало опудало. Його урочисто спалювали в останній день святкового тижня, співаючи при цьому пісень, закликаючи весну. Історики вважають, що опудало уособлює божество, яке вмираючи передає землі плодючість.

Тож готуймося з 16 по 22 лютого святкувати, готувати млинці, ходити в гості та пробачати один одному!

Євтушенко Валерія
заступник голови інформаційного комітету Студентської ради Університету

12 лютого 2015 Оголошення

19 лютого 2015 року Університет «КРОК» втретє проводить День відкритих дверей Online. Цього разу пряма трансляція на нашому сайті буде присвячена вступу в коледжі, а також продовженню навчання в Університеті з дипломом молодшого спеціаліста.

Чи здійснюватиметься набір до коледжів цього року? Які особливості вступу після 9-го та після 11-го класу? Що робити, якщо не склав ЗНО? На ці та інші актуальні питання відповідатиме директор департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК», автор популярного освітнього блогу «Учись» Костянтин Чабала.

Розпочнеться трансляція о 13.00.

Запрошуємо всіх, хто цікавиться питаннями вступу у 2015 році!

Також кожен, хто планує переглянути трансляцію, може надсилати свої запитання, скориставшись спеціальною формою. На електронну адресу, зазначену у формі, надійде нагадування про подію. Відповіді на запитання будуть надані під час Дня відкритих дверей.

Детальніше про День відкритих дверей ONLINE

06 лютого 2015 Оголошення

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжвузівської студентської конференції «Актуальні проблеми сучасної економіки»!

Конференція відбудеться 23 квітня 2015 року за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

05 лютого 2015 Оголошення

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні та практичні проблеми застосування цивільного та господарського законодавства»!

Конференція відбудеться 9 квітня 2015 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

05 лютого 2015 Оголошення

Таку назву має новий проект Студентської ради юридичного факультету, що розпочався 2 лютого 2015 року.

Його мета – допомога якомога більшій кількості людей, які потребують переливання крові. Давайте разом запалювати життя та дарувати надію тим, кому вона необхідна – дитині чи дорослому, хворому чи пораненому.

Керують проектом Степанченко Ігор, голова Студради факультету, та Бабат Альона. До речі, Ігор і Альона, а також Рачинський Дмитро стали першими донорами серед студентів «КРОКу». Кожен із них здав по 450 мл крові в Київському міському центрі крові.

Закликаємо Вас не бути байдужими та приєднуватися до проекту! Саме Ви можете врятувати комусь життя, а ми Вам в цьому допоможемо.

Приєднатися дуже просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

05 лютого 2015 Оголошення

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії (за принципом взаємності) для українських студентів і викладачів ВНЗ із метою вивчення ними чеської мови в рамках Літньої школи слов’янських студій у Чеській Республіці.

Літня школа передбачає курси чеської мови тривалістю близько місяця (для всіх рівнів знання мови – від початкового і вище). При відборі кандидатів перевага надаватиметься тим аплікантам, які вже вивчають чеську мову.

Кількість стипендій – 4

Кінцевий термін подачі заявок – 2 березня 2015 року.

На 2015 рік пропонуються такі стипендії:

  • Університет Палацького в Оломоуці – 1 стипендія  (18 липня – 15 серпня 2015 року)
  • Карлів університет у Празі – 1 стипендія (24 липня – 21 серпня 2015 року)
  • Університет імені Масарика в Брно – 2 стипендії

Усі витрати, пов’язані з перебуванням та навчанням учасників, покриває чеська сторона.

Ознайомитись з інформацією про літні школи в зазначених університетах, а також знайти аплікаційну форму можна за посиланнями:

Більше інформації від Міністерства освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки про Літні школи слов’янських студій 

Зверніть увагу, що по закінченню літньої школи є можливість перезарахувати отримані кредити у ВНЗ в Україні (для студентів).

Для участі в конкурсі на отримання стипендії необхідно подати такі документи:

  • заповнена аплікаційна форма відповідного університету
  • резюме (бажано у форматі Europass) 
  • коротке мотиваційне есе обсягом до 1000 слів (українською або чеською мовою)
  • за наявності – підтвердження рівня знання чеської мови

Зазначені документи просимо надсилати на електронну адресу МОН – [email protected], зазначивши в темі листа «Літня школа слов’янських студій».

Термін подачі заявок – 2 березня 2015 року.

Апліканти можуть подавати заявки на всі зазначені школи, вказавши пріоритетність вибору в мотиваційному есе, а також обґрунтувавши коротко свій вибір.

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся за телефоном: 481-47-55 – Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Хочеш отримати диплом BBA голландського університету? » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2015