Фільтрувати матеріали за датою: березня 2015 — Університет «КРОК»
26 березня 2015 Оголошення

Шановні «КРОКівці», запрошуємо Вас на Благодійний Ювілейний концерт, присвячений 75-річчю доктора політичних наук, академіка УАПН, заслуженого діяча науки і техніки України Картунова Олексія Васильовича.

Концерт відбудеться 30 березня в актовій залі Університету «КРОК». Початок – о 17.00.

Олексій Васильович працює в нашому Університеті близько 20 років.

Це принципова, добра, життєрадісна, чесна і відповідальна людина, талановитий вчений, блискучий педагог.

Олексій Васильович володіє дивовижною працездатністю, ініціативністю, цілеспрямованістю.

З 1996 року він очолює кафедру суспільних наук. Першим у нашому Університеті підготував та захистив докторську дисертацію.

Олексій Васильович став першим в Університеті академіком Української Академії політичних наук, а також першим у нашому Університеті і єдиним в українських ВНЗ недержавної форми власності заслуженим діячем науки і техніки України.

Він автор та співавтор понад 600 наукових публікацій, дві з яких навіть потрапили до бібліотеки Конгресу США. Вважається одним з батьків-засновників політології та етнополітології в Україні.

Олексій Васильович – сильна і мужня людина. Проте зараз він дуже потребує нашої підтримки в боротьбі з підступною хворобою.

Сподіваємося на зустріч з Вами під час благодійного концерту!

Номер карткового рахунку в «Приватбанку»  для допомоги Олексію Васильовичу – 4149 4978 2503 1836.

24 березня 2015 Оголошення
Запрошуємо Вас на представлення результатів Національного проекту «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти», що відбудеться 30 березня на Науково-практичній конференції в Університеті «КРОК» за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (мапа)
24 березня 2015 Оголошення

Запрошуємо Вас відвідати Форум для батьків та вступників «Вступ 2015», де Ви зможете дізнатися все про вступну кампанію цього року, поставити запитання спеціалістам з приводу освітньої реформи, особливостей складання зовнішнього незалежного оцінювання, освітніх програм за кордоном, тенденцій ринку праці у найближчі роки, проблеми вибору «школа чи коледж, ПТУ, технікум» тощо.

З учасниками спілкуватимуться фахівці у галузі вищої освіти, які нададуть відповіді на будь-які питання щодо вступу в університети і коледжі. Зокрема, в якості експерта ми запросили директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлану Сакаєву.

Зі старшокласниками – учасниками форуму – працюватимуть спеціалісти з профорієнтації, психологи і тренери з особистісного розвитку. Вони допомагатимуть школярам психологічно підготуватися до тестування та державної підсумкової атестації, порадять, як правильно обирати професію.

Жодне з питань не залишиться без уваги. Уже зараз Ви можете надсилати їх через спеціальну форму на сайті форуму. Відповіді будуть озвучені під час заходу. Крім того, підписавшись на сторінку форуму в мережі Facebook, Ви кожного дня зможете отримувати цікаву та актуальну інформацію про вступ.

Щоб стати учасником заходу, слід обов'язково зареєструватися. Вартість участі для дорослих – 50 грн. Участь для учнів 9–11 класів безкоштовна.

Форум проходитиме 4 квітня, у суботу, за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (на базі Університету «КРОК», поблизу ст. метро «Берестейська»).

Зв'язатися з нами можна за телефоном: (044) 455-57-13 (вн. 157) або e-mail: [email protected]

Будемо раді спілкуванню з Вами!
Із повагою організатори форуму «Вступ 2015»

24 березня 2015 Оголошення

Університет «КРОК» розпочинає новий проект – Клуб успішних викладачів «TeachWell».

Це професійна спільнота викладачів вищих навчальних закладів, які є успішними фахівцями чи прагнуть до успіху в особистісному та професійному розвитку, кар’єрного зростання. Формат проекту передбачає зустрічі учасників клубу один раз на місяць для участі в тренінгах, майстер-класах, практикумах від бізнес-тренерів, психологів, успішних викладачів та професійних ораторів.

Запрошуємо на першу зустріч Клубу успішних викладачів «TeachWell», яка відбудеться 25 березня о 16:00 в ауд. 245 Університету «КРОК».

Програмою передбачено презентацію Клубу та міні-тренінг на тему «Створення власного успішного бренда. Секрети самопіару». Спікер – Наталія Романенко, бізнес-коуч, президент ЕСF Ukraine, засновник «Коучинг-Центру 100%».

Учасники тренінгу зможуть протестувати рівень власної успішності, складуть персональний план розвитку найпріоритетнішої сфери свого життя та отримають відповіді на питання: «Як заробляти гроші улюбленою справою?», «Як стати № 1 у своїй професійній ніші?».

Будемо раді бачити Вас та Ваших колег серед учасників Клубу успішних викладачів!

21 березня 2015 Оголошення

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 21.10.2014 № 1193 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році» та з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів в Університеті «КРОК» відбудеться ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами».

27 березня в Університеті «КРОК» пройде підсумкова Науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та практики в управлінні проектами: cучасне бачення». Відібрані за рішенням галузевої конкурсної комісії 36 наукових робіт будуть представлені авторами, які в процесі дискусії захищатимуть результати своїх наукових досліджень.

Правила виступу:
Тривалість наукової доповіді – до 10 хв.; питання, репліки, коментарі – до 3 хв.
Обов’язкове подання результатів дослідження у формі електронної презентації та наукової доповіді

Регламент роботи Конференції

9.00–10.00 – Заїзд. Реєстрація

10.15–10.25 – Відкриття та вітальні слова

10.30–10.55 – Пленарне засідання

11.00–12.55 – Наукові доповіді учасників. Частина 1

13.00–13.45 – Перерва на обід. Кава-брейк

13.50–16.25 – Наукові доповіді учасників. Частина 2

16.30–16.55 – Кава-брейк. Засідання галузевої конкурсної комісії

17.00–17.30 – Оголошення результатів та нагородження переможців

З 17.30 – Від’їзд учасників

Склад галузевої конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами»

Голова галузевої конкурсної комісії

  • Сідак Володимир Степанович, д. і. н., к. ю. н., проректор з наукової роботи ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»

Заступник голови 

  • Бушуєв Сергій Дмитрович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами Київського національного університету будівництва і архітектури

Секретар комісії

  • Євдокимова Альона Вікторівна, к. т. н., асистент кафедри управління Сумського державного університету

Члени комісії

  • Возний Олександр Михайлович, к. т. н., доцент кафедри управління проектами Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова
  • Данченко Олена Борисівна, к. т. н., доцент, завідувач кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»
  • Медведєва Олена Михайлівна, д. т. н., доцент, професор кафедри управління проектами та прикладної статистики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля
  • Морозов Віктор Володимирович, к. т. н., професор, професор кафедри технологій управління факультету інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка
  • Рач Валентин Анатолійович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами та прикладної статистики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля
  • Тесленко Павло Олександрович, к. т. н., доцент кафедри менеджменту та управління проектами Одеської державної академії будівництва та архітектури
  • Тесля Юрій Миколайович, д. т. н., професор, декан факультету інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка
  • Тимочко Василь Олегович, к. т. н., доцент, завідувач кафедри управління проектами та безпеки виробництва Львівського національного аграрного університету
  • Чумаченко Ігор Володимирович, д. т. н., професор, завідувач кафедри управління проектами в міському господарстві і будівництві Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова
  • Шарова Олена Степанівна, к. т. н., доцент, доцент кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»

Учасники ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2014–2015 навчального року зі спеціальності «Управління проектами»

  • Баюта Марія Юріївна, Гетьман Олександр Олександрович
    «Інноваційні механізми розвитку національного господарства, промисловості та будівництва»
  • Коміссарова Марія Євгенівна
    «Методи відбору кандидатів та формування проектної команди»
  • Пілявська Катерина Олександрівна
    «Розробка проекту по розширенню виробництва та впровадженню нової технології випуску продукції»
  • Моцаренко Катерина Олегівна
    «Обґрунтування вибору інвестиційного проекту»
  • Демченко Марія Вячеславівна
    «Інвестиційний проект розширення ринку послуг будівельного підприємства»
  • Кучер Олена Миколаївна
    «Інвестиційний проект відновлення основних фондів машинобудівного підприємства»
  • Тягун Юлія Юріївна, Чеголя Аліна Ігорівна
    «Оцінка ризикованості інвестиційних проектів машинобудівних підприємств (на прикладі ПАТ "КВБЗ")»
  • Позняк Юлія Ігорівна
    «Грантове фінансування енергоефективних проектів на промислових підприємствах України (на матеріалах ПАТ "Полтавський автоагрегатний завод")»
  • Скрипник Марина Григорівна
    «Інструментарій оцінки результативності управління інвестиційними ресурсами на підприємствах малого та середнього бізнесу»
  • Толочкіна Тетяна Андріївна
    «Управління портфелем інноваційних проектів підприємства»
  • Воєвудський Олексій Сергійович
    «Стартап – працюючий метод чи модна тенденція»
  • Янівська Галина Ярославівна
    «Формування концепції проекту створення коворкінг-офісу шляхом побудови бізнес-моделі»
  • Коробов Олександр Олександрович
    «Проект створення моделі мінімізації валютних ризиків суб'єктів господарювання в умовах зовнішньої агресії та нестабільного внутрішнього середовища»
  • Шкарупіло Євгенія Володимирівна
    «Проектне фінансування у житлово-комунальному господарстві»
  • Крупич Степан Олегович
    «Метод вирівнювання календарної інтенсивності використання трудових ресурсів під час планування портфеля проектів з виробництва плодово-ягідної продукції»
  • Яковенко Надія Ігорівна
    «Конкурентоспроможність пива "Радомишль"»
  • Баціц Віталій Вікторович
    «Моделювання процесу вибору постачальника в управлінні закупівлями при реалізації інвестиційних проектів у сфері охорони здоров'я»
  • Бучна Наталія Борисівна
    «Застосування "хмарних технологій" в роботі логопедичних центрів»
  • Касьяненко Юлія Володимирівна
    «Моделі управління змістом проекту створення програмного забезпечення»
  • Овсієнко Катерина Олексіївна
    «Аналіз методу модулювання життєвого циклу проекту (на прикладі проекту "Створення студії інтер'єр-дизайну")»
  • Карпова Віта Сергіївна
    «Розробка та обґрунтування проекту по створенню підприємства з виробництва пінобетонних виробів на території індустріального парку "Центральний"»
  • Мачіха Ірина Володимирівна
    «Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища та вибір стратегії на перспективу»
  • Шолудько Ірина Петрівна
    «Оптимізація системи антикризового управління в процесі діяльності фермерського господарства "Лелик" Жовківського району Львівської області»
  • Зінзір Діана Миколаївна
    «Обґрунтування прийняття управлінських рішень в аграрному підприємстві»
  • Калініченко Данило Ростиславович
    «Удосконалення процесу управління якістю продукції гірничодобувних підприємств»
  • Коломієць Роман Олексійович
    «Управління процесом створення системи превентивного діагностування на підприємстві»
  • Решетніченко Вероніка Сергіївна
    «Проект комплексного закладу ресторанного господарства»
  • Юсупов Арслан
    «Класифікація процесів управління проектом нафтогазової сфери Туркменістану за допомогою кластерного аналізу»
  • Антіпінко Крістіна Вікторівна
    «Модель управління зацікавленими особами в проекті створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків»
  • Власова Валерія Володимирівна
    «Маркетингове управління проектами в галузі обслуговування»
  • Барська Ірина Сергіївна
    «Дослідження завантаженості трудових ресурсів з урахуванням невизначеності змісту ІТ-проекту»
  • Борисова Наталія Ігорівна
    «Моделі управління ризиками проектів альтернативної енергетики»
  • Кузьмінська Юлія Миколаївна
    «Креативні підходи до управління командами освітніх проектів»
  • Семенюк Андрій Васильович
    «Діагностика стану інформаційної системи управління підприємством та розробка стратегії її розвитку»
  • Онищенко Інна Вікторівна
    «Аналіз сучасних методологій управління ризиками проектів в сфері інформаційних технологій»
  • Зуй Кирило Борисович
    «Комп'ютеризована підсистема підтримки прийняття рішень при розподілі робіт з організації торговельних точок»
17 березня 2015 Оголошення

«EcoMarketing Challenge» – конкурс серед команд старшокласників із вирiшення маркетингових бiзнес-кейсiв, запропонованих компаніями та стартапами, що працюють на ринку екотоварів.

Для участі в конкурсі запрошуються команди з 6 відповідальних та креативних учнів 8–11 класів.

Реєстрація триває до 18 березня 2015 року включно за посиланням.

Детальніша інформація про конкурс на сторінці проекту.

17 березня 2015 Оголошення

Шановні співробітники, студенти та відвідувачі Університету «КРОК»!

21 та 28 березня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 15:00, після завершення пробного ЗНО.

З метою якісного проведення ЗНО Університет «КРОК» щороку надає приміщення Київському регіональному центру оцінювання якості освіти для проведення пробної та основної сесій зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників закладів системи загальної середньої освіти.

Вибачте за незручності.

Дякуємо за розуміння!

10 березня 2015 Оголошення

За традицією Асоціація випускників «КРОКу» проводить до дня народження Університету, який ми будемо святкувати 15 травня 2015 року, Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» для кращих студентів нашої alma mater.

Метою Конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

За результатами Конкурсу може бути надано дві стипендії студентам Університету (починаючи з третього курсу) та/або студентам випускних курсів Коледжу денної форми навчання, які мають значні особисті досягнення в науці, культурному житті, спорті або розвитку студентства.

Однією з умов участі в Конкурсі є написання есе «Мої кроки до успішного майбутнього».

Звертаємо увагу, що окремі члени та партнери АВУ «КРОК» також можуть присудити учасникам додаткові чи заохочувальні нагороди, що можуть полягати як у матеріальному, так і в моральному заохоченні. Зокрема, цього року ми вже втретє готові вручити «Зелену премію» за практичний внесок у розвиток «зелених» ідей.

Прийом заявок триває до 13 квітня 2015 року.

Запрошуємо випускників та партнерів Асоціації долучатися до формування призового фонду Конкурсу!

10 березня 2015 Оголошення

23–24 квітня 2015 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбудеться другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2014–2015 навчального року з дисципліни «Стратегічне управління».

До участі в Олімпіаді запрошуються переможці першого етапу, які навчаються за економічними спеціальностями на освітньо-кваліфікаційних рівнях «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» (не більше 3 осіб від ВНЗ).

Для участі у ІІ-му етапі необхідно до 20 березня 2015 року надіслати анкету учасника Олімпіади (поштою: 03113, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32, Науково-організаційний відділ, а також на електронну адресу: [email protected]).

 

Завантажити

07 березня 2015 Оголошення

Під час канікул в Університеті «КРОК» працюватиме профорієнтаційний табір.

23–28 березня діятиме унікальний профорієнтаційний табір для учнів 9–11 класів – «PROF CAMP». Завдяки йому в старшокласників уже вчетверте за останні роки з’явиться можливість провести канікули яскраво та з користю.

Просидіти всі вихідні перед телевізором – це нудно і неефективно. Адже життя пропонує стільки цікавого! І можливо, саме ці канікули допоможуть вам знайти найкращих друзів, дізнатися щось нове про самих себе і визначити власне професійне покликання.

Університет «КРОК» запрошує школярів на тиждень профорієнтації під назвою «PROF CAMP». Програма заходу включатиме презентації професій та спілкування з представниками різних спеціальностей, екскурсії на підприємства, ділові ігри, тренінги з особистісного розвитку, психологічний тренінг із підготовки до ЗНО та ДПА, профорієнтаційне тестування.

98% учасників проекту минулих років завдяки участі в роботі табору обрали свої професії. Пропонуємо і вам зробити впевнений крок до власного майбутнього – стати учасниками «PROF CAMP – 4».

Детальну інформацію про табір, програму заходу, умови участі та форму для реєстрації учасників шукайте за посиланням.

04 березня 2015 Оголошення

Мета проекту полягає в ознайомленні школярів, молоді з особливостями культури країн народів світу, сприянні формуванню особистості на засадах толерантності, взаємоповаги до інших культур та народів.

Історія фестивального руху

  • 11.03.2011 – Діалог культур: країни Африки
  • 25.11.2011 – Діалог культур: країни Латинської Америки
  • 03.12.2012 – Діалог культур: країни Європи
  • 17.02.2014 – Діалог культур: країни Азії

16 березня 2015 року на базі Університету «КРОК» відбудеться країнознавчий просвітницький фестиваль «Діалог культур: країни Америки, Австралія та Океанія» для шкіл-партнерів Університету «КРОК», Асоційованих шкіл ЮНЕСКО та студентів.

Фестиваль проходить за сприяння Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Організатори, співорганізатори та партнери: Університет економіки та права «КРОК» (корпоративне управління, департамент довузівської підготовки, кафедра туризму, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, інші підрозділи), Координаційна рада проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО», People to People International, громадські організації, культурні центри, посольства та консульства в Україні.

Учасники заходу: учні 9–11-х класів шкіл-партнерів м. Києва, Київської області, регіональних центрів навчання, Асоційованих шкіл ЮНЕСКО, студенти Університету «КРОК».

Фестиваль відбудеться в Університеті «КРОК» (вул. Лагерна, 30–32, м. Київ).


Координатори та відповідальні за проект:

  • Голова оргкомітету
    (044) 455-57-11
    Наконечна Наталія Василівна, проректор Університету «КРОК», директор департаменту довузівської підготовки
  • Координатор проекту
    067-441-48-73, (044) 455-57-13 (вн. 124)
    Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму Університету «КРОК»
  • Менеджер зі зв’язків із громадськістю
    (044) 455-57-11
    Чепіга Анастасія Петрівна
  • Координатор від Асоційованих шкіл ЮНЕСКО
    097-778-85-38
    Чуйко Ганна Едуардівна, координатор проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО» в м. Києві, член наглядової ради міжнародної організації People to People International
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Хочеш отримати диплом BBA голландського університету? » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2015