Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2014 — Університет «КРОК»
30 вересня 2014 Оголошення

Щиросердну подяку та низький уклін всім викладачам, співробітникам і студентам передає наш улюблений професор Картунов Олексій Васильович за моральну та матеріальну підтримку в червні 2014 р.

Шановні колеги та студенти Університету «КРОК»!

Давайте всі разом привітаємо його з Днем учителя як найкращого викладача Університету «КРОК» (за опитуваннями студентів), який, попри всі випробування та нестерпний біль у м’язах і суглобах, вийшов на роботу та мужньо бореться з онкозахворюванням (GIST-пухлиною).

2011 року Олексій Васильович вже мав операцію в Національному інституті раку та річну хіміотерапію і самотужки майже переміг на 3 роки цю страшну хворобу. Але емоційно-стресові переживання щодо трагічних подій на Майдані, в Криму та на Сході України призвели до метастаз раку в печінці. Проте лікарі запевняють – шанси на одужання реально існують!!!

Єдиним його порятунком є термінова безперервна трирічна хіміотерапія – тобто прийом щодня подвійної (800 мг!!!) дози швейцарського хіміопрепарату, що може забезпечити його одужання. У 80 країнах світу цей препарат видається безкоштовно за державними програмами. В Україні вартість його лише однієї дози – 50–60 тис. грн щомісяця.

Потреба у Вашій матеріальній підтримці є життєво важливою!!!

Кошти можна переказувати на ім’я
Картунова Олексія Васильовича
на картку Приватбанку

4149 4978 0831 8507

або на ім’я дружини
Маруховської-Картунової Ольги Олександрівни
на картку Приватбанку

5168 7572 5548 4505

Можна також особисто занести кошти в Університеті «КРОК» до каб. 234-4, 320 або в деканати.

Якщо хтось із Вас має інформацію про вітчизняні та міжнародні благодійні фонди допомоги онкохворим або небайдужі компанії, фірми, банки чи бізнесменів, які можуть стати тимчасовими спонсорами лікування, просимо передавати інформацію до вказаних кабінетів.

ПОДАРУЙ НАДІЮ НА ЖИТТЯ О.В. КАРТУНОВУ,
БО ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!

29 вересня 2014 Оголошення

BSK запрошує відвідати п'ятий захід із серії «MBA Diving Event» у сезоні 2014 року
на тему: «Як було, як буде. Моделі і техніки прогнозування в бізнесі»

Коли і де?

Дата і час: 8 жовтня, середа, 18:30 – 20:00

Місце проведення:

Університет «КРОК», вул. Лагерна, 30–32

Чому ми вибрали цю тему: функція прогнозування є комплексною, складною і високозначущою для управлінської діяльності; важлива для планування, виявлення і вирішення проблем; прийняття виважених рішень та розуміння реального стану і майбутнього розвитку компанії в цілому

Участь у «MBA Diving» дасть можливість потенційним кандидатам на програму General MBA

  • Познайомитися з викладачами програми General MBA
  • Ознайомитися з кількісними і якісними підходами до прогнозування
  • Розглянути питання оцінки якості прогнозів і проблеми стійкості прогнозної моделі
  • Вирішити міні-кейси
  • Поставити питання викладачам та адміністрації програми
  • Дізнатися більше про програму General MBA в BSK
  • Дізнатися, як проходить вступ та навчання
  • Отримати інформацію про варіанти оплати та ініціативи щодо знижок

Ми надамо учасникам можливість зануритися в атмосферу навчального процесу програми General MBA у BSK та відчути себе слухачами програми МВА цього вечора. Участь у МВА Diving Event допоможе визначитися з потребою в подальшому професійному розвитку

 

Управляти процесом вирішення міні-кейсів буде Андрій Запорожець, викладач програми General MBA, володар ступеня МВА, отриманого в California State University, Hayward, США, сертифікований СРА, Institute of Management Accountants, USA. Має солідний досвід роботи на керівних позиціях у міжнародних і національних компаніях
Детальніше про спікера

 

У МВА Diving Event візьме участь Антоніна Орел, викладач курсу «Бізнес-статистика та моделювання», досвідчений експерт у галузі управління підприємством та управління проектами. Має 20-річний досвід управлінської роботи в міжнародних та українських компаніях
Детальніше про спікера

Вхід вільний. Попередня реєстрація обов’язкова.

 

Контактна особа – Влад Остапенко

тел./факс: (+38 044) 455-69-81

e-mail: [email protected]

Сьогодні, як і кілька років тому, в нашій країні мало хто знає і розуміє, що ховається під загадковою абревіатурою МВА. Якщо бізнес-школи США випускають близько 100 тис. слухачів програм МВА на рік, то в Україні ця цифра дуже скромна, і за нашими підрахунками щорічна кількість випускників МВА українських бізнес-шкіл ледве сягає 500 осіб. У BSK ми ставимо перед собою завдання змінити ситуацію і збільшити число професійних управлінців у нашій країні.

26 вересня 2014 року відбулася церемонія вручення дипломів бакалаврів випускникам напрямів «Фінанси і кредит» та «Менеджмент ЗЕД», громадянам Азербайджану та Грузії.

29 вересня 2014 Новини та події

Цієї осені «КРОК» продовжує підтримувати родинні цінності. Організовано теплу сімейну фотосесію для родини Діхтяря Тимура, студента 1 курсу КЕПІТу, який навчається за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення».

Родина Тимура взяла участь у конкурсі сімейних фотографій із церемонії посвяти в студенти, що проходив у рамках програми надання додаткових можливостей для родин студентів «Ви – для КРОКу, КРОК – для Вас».

Дякуємо за проведення зйомки фотографам медіа-групи «KMG» Прилипко Ксенії та Бобровій Владиславі, а також фотостудії «Счастье».

Наступний захід – тренінг із батьківської майстерності для родин першокурсників. Слідкуйте за анонсами в жовтні та приєднуйтеся!

26 вересня 2014 Оголошення

29 вересня стартує ІІ етап регіонального проекту КЕПІТу «Крок до співпраці – 2», створеного для школярів Києва та Київської області.

Учасників проекту чекають майстер-класи, тренінги, зустрічі з фахівцями.

Буде цікаво, корисно та весело!

Організатори проекту:

  • Університет економіки та права «КРОК»
  • Коледж економіки, права та інформаційних технологій
  • Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС»

За підтримки:

  • Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва
  • Координаційної ради ПАШ ЮНЕСКО України
  • Національного природного парку «Голосіївський»
26 вересня 2014 Оголошення

27 вересня в парку «Нивки», біля Університету «КРОК», відбудеться спортивно-розважальне свято для студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Учасники та організатори: Студентська рада Коледжу, куратори груп, адміністрація та студенти Коледжу.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися, знайти нових друзів та весело і корисно провести час.

26 вересня 2014 Новини та події

Шановні студенти, співробітники та друзі «КРОКу»!

Ми в черговий раз довели, що є справжньою родиною! Завдяки нашим спільним зусиллям та патріотизму кожного з вас було успішно реалізовано благодійну акцію «З Україною в серці! Єдині назавжди!» на підтримку студентів «КРОКу», які зараз перебувають у зоні АТО.

Наша благодійна акція відбувалася в три етапи.

Перший:

  • Організація благодійної акції та збору коштів студентами й адміністрацією КЕПІТу з метою забезпечення речами першої необхідності випускника КЕПІТу, якого направили до зони АТО.
  • За результатами першого етапу благодійної акції було зібрано 2800 грн.

Другий:

  • Благодійний збір коштів до скриньок у холі Університету, проведений Студрадою 23 та 25 вересня на підтримку двох студентів «КРОКу», які перебувають у зоні АТО.
  • Під час другого етапу благодійної акції було зібрано 1116 грн.

Третій:

  • Організація та проведення благодійного аукціону й продажу випічки в холі Університету 25 вересня.
  • Організатори – Студрада Університету та департамент реклами – за допомогою аукціону змогли зібрати 2049 грн.

Київський коледж нерухомості продав солодощів та зібрав коштів на 855 грн.

У цілому благодійна акція «З Україною в серці! Єдині назавжди!» дозволила зібрати 6820 грн.

Сердечно дякуємо усім учасникам акції за активну громадянську позицію та небайдужість. Пам’ятайте,що Україна починається з кожного з нас!

Ми й надалі будемо підтримувати наших героїв!

26 вересня 2014 року відбулося урочисте відкриття Культурного центру Азербайджанської Республіки.

25 вересня 2014 Оголошення

26 вересня 2014 року о 15:30 в Університеті «КРОК» (ауд. 415) відбудеться відкриття Культурного центру Азербайджанської Республіки.
На подію запрошено поважних гостей:

  • Голову Всеукраїнської громадської організації «Об’єднана діаспора азербайджанців України» Хікмета Джавадова
  • Керівника представництва Міністерства внутрішніх справ Азербайджанської Республіки в Україні у складі Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Годжаєва Шахина Мусаєвича
  • Президента Всеукраїнської громадської організації «Студент за кордоном» Дмитра Булаєва
  • Голову Азербайджанського культурного центру ім. М. Магомаєва, народного артиста України Гурбана Аббасова
  • Головного редактора газети «Голос Азербайджану» Хагані Гусейнова
  • Д. ю. н., професора, заслуженого працівника освіти України Аріфа Гулієва
  • Д. м. н., професора, національного координатора України при Європейському бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я України, керівника міжнародного науково-медичного центру ім. Заріфи Алієвої Салманова Айдина Гурбана огли
  • Адвоката Алі Алієва
  • Президента МОО «Мир молодежи» Мірзоєва Ніджата
  • Генерального директора МОО «Мир молодежи» Магеррамова Шамсі
23 вересня 2014 Новини та події

20 вересня 2014 року в парку «Нивки» з успіхом пройшов «КРОК-КВЕСТ – 4 стихії» – проект Студентської ради Університету та департаменту зі студентських питань. Участь у заході взяли студенти різних факультетів і коледжів. Загальна кількість учасників квесту – близько 100 осіб.

Проект мав 4 етапи:

  1. Земля
  2. Повітря
  3. Вода
  4. Вогонь

Студенти випробовували себе і показували, як вони можуть протидіяти «стихіям». Об’єднавшись у команди, вони проходили квест, брали участь у змаганнях із борошном, влаштовували яскравий та запальний танцювальний «батл» і демонстрували шоу веселих та кмітливих. Під час проведення квесту студенти опановували різні організаційні навички, розвивали свої здібності та таланти, вчилися працювати в команді.

За підсумками проекту місця між командами розподілилися таким чином:

  • 1 місце – «СПАРТАНЦІ», збірна ФЕП та КЕПІТ; капітан команди – Гомонай Олександр
  • 2 місце – «Стріла», збірна ЮФ; капітан команди – Бабат Альона
  • 3 місце – «Coca-Cola», збірна ФЕП; капітан команди – Костенко Владислав
  • 4 місце – «Одуванчики», збірна ЮФ та ККН; капітан команди – Шупило Анна
  • 5 місце – «Драйв», збірна ККН; капітан команди – Бугайчук Анастасія
  • 6 місце – «Єнотікі», збірна ФМВ; капітан команди – Головатюк Василь

На всіх чекали  приємні подарунки та призи. Учасники квесту були виснажені, проте щасливі: стихії підкорено, а настрій і наснага до нових справ – на найвищому рівні!

Особлива подяка за допомогу в проведенні заходу:

  • Дубенському Роману
  • Войтенко Анастасії
  • Гусаковій Марині
  • Потьомці Ігорю
  • Степанченку Ігорю
  • Ковальчук Вікторії
  • Кисіль Анні
  • Марченко Вікторії
  • Дерябкіну Андрію
  • Шелаєву Дмитру
  • Векуа Отарі
  • Єловській Євгенії
  • Гомонай Олександру
  • Вачелі Девіду
  • Мельник Ірині
  • Гижко Людмилі
  • Георгієвій Вікторії
  • Чарупі Ларисі
  • Назаренку Вячеславу
  • Карпенко Альоні

23 вересня 2014 Оголошення

Шановні студенти та співробітники!

Запрошуємо Вас долучитися до участі в благодійному аукціоні на підтримку студентів «КРОКу», які перебувають у зоні АТО.

25 вересня (четвер) на кожній перерві в холі Університету Ви зможете придбати корисні лоти і тим самим допомогти зібрати кошти для студентів, котрі сьогодні захищають нашу державу.

Також у холі буде знаходитися скринька для збору коштів.

Взяти участь в аукціоні Ви можете, придбавши щось із запропонованого або надавши власний лот для продажу. З приводу надання лотів для аукціону звертайтеся до каб. 316 (Віталій Шемчук, (+38) 063 746 91 20).

Давайте вкотре підтвердимо, що ми – нівроку!

18 вересня 2014 Новини та події

11 вересня за ініціативи Студентської ради Університету, а саме: Войтенко Анастасії, голови Студентської ради Університету, Гусакової Марини, заступника голови Студентської ради Університету, Лавренюк Лілії, голови Студентської ради юридичного факультету, Чарупи Лариси, голови Студентської ради факультету економіки та підприємництва, Ковальчук Вікторії, голови культурно-розважального комітету Студентської ради Університету, Кисіль Анни, секретаря Студентської ради Університету, було проведено опитування студентів Університету, які проживають у гуртожитку.

18 вересня 2014 Новини та події

15 вересня відбулася друга зустріч першокурсників зі Студентською радою Університету. Присутні були поділені на 2 робочі групи, що за 30 хвилин брейн-шторму мали представити свої проекти. Ці проекти надалі будуть реалізовані в Університеті. Перша група назвала свій проект «Дружба Народів», проект другої групи отримав назву «Фантазія оживає на папері».

Між групами було розпочато змагання на кращу реалізацію проекту.

Оцінювання відбувалося за такими критеріями: задум, презентація, актуальність, можливість досягнення успіху при реалізації.

Особливу подяку за організацію зустрічі висловлюємо активу Студентської ради:

  • Войтенко Анастасії – голові Студентської ради Університету
  • Ковальчук Вікторії – голові культурно-розважального комітету
  • Кисіль Анні – секретарю Студентської ради Університету
  • Чарупі Ларисі – голові Студентської ради ФЕП
  • Марченко Вікторії – голові культурно-розважального комітету ФЕП
  • Степанченку Ігорю – голові культурно-розважального комітету ЮФ
17 вересня 2014 Оголошення

Запрошуємо студентів усіх факультетів та коледжів!

20 вересня 2014 року в парку «Нивки» (біля озера) відбудеться святкова подія – «КРОК-КВЕСТ – 4 стихії».

Стихії «Земля», «Повітря», «Вода» та «Вогонь» зустрінуться й розпочнуть змагання об 11:00.

Команди мають пройти квест, взяти участь у змаганнях із борошном, влаштувати танцювальний «батл» і продемонструвати шоу веселих та кмітливих.

Усе це потребує неабиякої підготовки, тож не зволікайте й починайте готуватися вже сьогодні!

На всіх чекають приємні подарунки та призи.

Організаторами заходу виступають Студентська рада Університету та департамент зі студентських питань.

Під час проведення квесту студенти мають можливість  здобути організаційні навички, розвинути свої здібності та таланти, навчитися працювати в команді.

ДОВЕДІТЬ, ЩО ВИ МОЖЕТЕ ВСЕ!  ЧЕКАЄМО НА ВАС!

 

17 вересня 2014 Новини та події

10 вересня 2014 року департамент зі студентських питань та Студентська рада Університету провели зустріч із першокурсниками, які бажають стати лідерами студентського самоврядування.

У програмі зустрічі було знайомство з діючою Студентською радою, висвітлення найближчих заходів. Першокурсники вносили свої пропозиції та побажання щодо реалізації нових проектів.

Особливу подяку за організацію зустрічі висловлюємо:

  • Войтенко Анастасії, голові Студентської ради Університету
  • Ковальчук Вікторії, голові культурно-розважального комітету
  • Кисіль Анні, секретарю Студентської ради Університету
  • Чарупі Ларисі, голові Студентської ради ФЕП
  • Марченко Вікторії, голові культурно-розважального комітету ФЕП
  • Білогуру Сергію, голові освітньо-наукового комітету ФМВ
  • Поліщук Василісі, голові освітньо-наукового комітету ЮФ
  • Степанченку Ігорю, голові культурно-розважального комітету ЮФ
16 вересня 2014 Новини та події

Із 17 по 22 вересня 2014 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій беруть участь у ІV Міжнародному конгресі «Європейська молодь за світ без насильства», що проходить у м. Краків-Аушвіц (Польща).

Конгрес організовано Спільнотою Святого Єгідія у співпраці з головними університетами та численними науковими інститутами Грузії, Італії, Литви, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини, Угорщини, України, Чехії.

Програмою конгресу передбачено: зустрічі й розповіді свідків Шоа та концентраційних таборів Аушвіц-Біркенау; візит до музею та участь у меморіальній церемонії в таборі Біркенау; робочі групи; заключна пленарна сесія. 

Студенти Коледжу вже вдруге братимуть участь у Міжнародному конгресі в Польщі. Ця поїздка є ще одним кроком на підтримку цінностей миру та мирного співжиття різних народів, вшанування трагічних сторінок в історіях наших країн, спричинених расизмом і антисемітизмом.

 

Чекаємо на повернення колежан, натхненних, мудріших та з безліччю пам’ятних фото.

13 вересня 2014 Новини та події

12 вересня 2014 року на сайті Університету «КРОК» та на каналі YouTube Центру дистанційного навчання транслювався перший День відкритих дверей в режимі онлайн.

Розпочав діалог директор департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Чабала Костянтин Григорійович, який привітав глядачів і ознайомив їх із регламентом зустрічі.

Перший проректор Університету Шаров Олег Ігорович розповів про напрями, особливості та графік навчання, професорсько-викладацький склад.

Глядачі онлайн-трансляції отримали відповіді на запитання щодо якості дистанційної освіти, умов і процесу навчання, правил прийому документів у цьому році та ін.

Детальніше про дистанційну та заочну форми навчання Ви можете дізнатися за посиланнями.

Також запрошуємо Вас переглянути відеозапис Дня відкритих дверей Online.

12 вересня 2014 Новини та події

9 вересня 2014 року у фойє Університету Культурний центр «КРОКу» презентував першокурсникам проекти, у яких вони можуть брати участь протягом навчання, – вистави, концерти, урочисті заходи, акції. Студенти могли  записатися  до Вокальної студії «КРОК» та Театру танцю «КРОК».

Якщо ви маєте талант або хочете його віднайти – приходьте до Культурного центру. Ми дамо вам можливість творчо реалізувати себе, відкрити потенціал і знайти нових друзів.

Приєднуйтеся! Ми чекаємо саме на Вас в каб. 421 - Культурному центрі Університету «КРОК»

10 вересня 2014 Новини та події

30 і 31 серпня в Університеті економіки та права «КРОК» відбулася церемонія «Посвята у студенти – 2014».

Щиро дякуємо ректорату Університету, Наконечній Н.В., Титаренко Н.В., Туляковій І.С., Шемчуку В.О., Ковальчук Н.О., Дубенському Р.І., Карапетяну О.Р., Бєлозор І.М., Дудко С.В., а також студентам, випускникам і друзям «КРОКу», які подарували нам справжнє свято:

  • Анастасії Войтенко
  • Марині Гусаковій
  • Ігорю Потьомці
  • Денису Мігалю
  • Ірині Мельник
  • Ользі Гараніній
  • Валентині Харчук
  • Наталії Гузій
  • Артему Миговичу
  • Жанні Онопрієнко
  • Альоні Поварчук
  • Аліні Гольцевій
  • Вікторії Георгієвій
  • Альоні Карпенко
  • Сніжані Кримовій
  • Дмитру Корсунівському
  • Андрію Дерябкіну
  • Олександру Малайку
  • Вячеславу Назаренку
  • Миколі Федунову
  • Ігорю Степанченку
  • Тела Джонатан
  • Карену Караханяну
  • Олександру Гомонаю
  • Микиті Шарапову
  • Ірині Матяш
  • Ларисі Чарупі
  • Марії Михайленко
  • Альоні Карпенко
  • Вікторії Ковальчук
  • Катерині Кіщенко
  • Георгію Атрощенку
  • Яні Ященко
  • Отарі Векуа
  • Вікторії Ніколко
  • Валерії Шароновій
  • Вікторії Марченко
  • Анастасії Удовиченко
  • Сергію Паламарчуку
  • Олександру Пижову
  • Вікторії Калішенко
  • Даніїлу Бабенку
  • Анні Кисіль
  • Дар’ї Пілюченко
  • Ярославу Савичу
  • Олені Дзюбко
  • Людмилі Гижко
  • Євгенію Брюханді
  • Анні Виберг
  • Катерині Польовик
  • Вероніці Овсієнко
  • Олексію Корженку
  • Віталію Григоровичу
  • Дмитру Чаюну
  • Анастасії Остапюк
  • Марії Бутенко
  • Владиславі Бобровій
  • Ксенії Прилипко
  • Анастасії Курочкіній
  • Дар’ї Бацковій
10 вересня 2014 Оголошення

Згідно з Листом МОН від 08.09.2014 № 1/9-451 Університет «КРОК» оголошує додатковий набір на навчання в межах ліцензованого обсягу для осіб, які вступали до Університету «КРОК» або до іншого вищого навчального закладу, за умови збігу конкурсних предметів сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання (вступних екзаменів) при вступі на той чи інший напрям підготовки в межах однієї галузі знань.

Перелік конкурсних предметів (вступних екзаменів) можна подивитися за посиланням «Приймальна комісія»

10 вересня 2014 Новини та події

Із 23 по 26 серпня 2014 року студентський актив Університету взяв участь у фіналі всеукраїнського мультифестивалю  «Студентська республіка – 2014», що проходив на березі Чорного моря біля м. Миколаєва.

У заході брали участь переможці регіональних етапів фестивалю, експерти, ЗМІ та іноземні гості. У студмістечку, створеному студентами, проходили різноманітні соціальні, інтелектуальні та спортивні турніри, тренінги для активістів студентського самоврядування, конкурси, ігрові змагання, семінари і фестивалі.

Команду Університету «КРОК» представляли: студенти Київського магістрату – Войтенко Анастасія, капітан команди,  голова Студентської ради Університету, студентка ФЕП, Чарупа Лариса, голова Студентської ради ФЕП; Гусакова Марина, заступник голови Студентської ради Університету, студентський мер Києва 2012 року, студентка ФМВ; Шарапов Микита, студентський мер м. Києва 2014 року, активіст Студентської ради Університету; Мельник Ірина, голова Студентської ради Київського коледжу нерухомості; Ковальчук Вікторія, голова культурно-розважального комітету Студентської ради Університету, студентка КЕПІТу; Корсунівський Дмитро, активіст Студентської ради Університету, студент КЕПІТу; Карпенко Альона, активіст Студентської ради Університету.

Київська команда організувала найкраще студмістечко, де працювали різноманітні агентства. Наші студенти відвідували факультативи, пленуми, брали участь у організаційно-діяльнісній грі та були учасниками всіх напрямів мультифестивалю.

Студенти повернулися, сповнені яскравими емоціями від спілкування зі студентами з різних куточків України, цікавих знайомств і з бажанням творити й реалізовувати нові проекти.

Адміністрація Університету висловлює щиру подяку «КРОКівцям» за підготовку та активну участь у фіналі  всеукраїнського мультифестивалю  «Студентська республіка – 2014».

10 вересня 2014 Новини та події

Із 3 по 4 вересня 2014 року проходили  адаптаційні зустрічі з першокурсниками Університету «КРОК».

Під час зустрічей  студенти дізнавалися про основи корпоративної культури та традиції Університету, активну громадянську позицію та соціальну відповідальність, перший вступ до фаху, можливості розвитку та реалізації власного потенціалу під час  навчання в Університеті, знайомилися з різними програмами та проектами.

Зі студентами зустрічалися доцент кафедри менеджменту та маркетингу Хорошенюк А.П., Герой України, завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін Француз А.Й., завідувач кафедри фінансів та банківського бізнесу Грушко В.І., заступник завідувача  кафедри психології Марков С.Л.

Студентська рада Університету презентувала різноманітні програми та проекти для студентів. Презентації проводили голова Студради Університету Войтенко Анастасія та головний редактор  студентської онлайн-газети «THE KROK TIMES» Гусакова Марина.

Щоб студенти-одногрупники могли швидше познайомитися між собою, для них було проведено анкетування, тренінги. Усім групам представили кураторів, які будуть допомагати першокурсникам протягом навчального року.

Для «КРОКу» подібні заходи вже стали традицією. Організовує такі зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В.

04 вересня 2014 Оголошення

12 вересня на сайті Університету «КРОК» в онлайн-режимі транслюватиметься День відкритих дверей. Пряма трансляція, що розпочнеться о 13.00, буде присвячена дистанційному та заочному навчанню і висвітлюватиме такі питання, як якість дистанційної освіти, умови вступу на програми віддаленого і заочного навчання, особливості процесу здобуття освіти, форми контролю знань студентів тощо.

Також кожен, хто планує переглянути трансляцію, може надсилати свої запитання, скориставшись спеціальною формою. На електронну адресу, зазначену у формі, надійде нагадування про подію.

Відповіді на запитання будуть надані 12 вересня під час Дня відкритих дверей.

Якщо Ви прагнете професійного і особистісного розвитку, проте у Вашому напруженому графіку немає місця щоденним аудиторним заняттям, дізнайтеся більше про дистанційне та заочне навчання. Скористайтеся нагодою наповнити своє життя корисними знаннями і позитивними змінами!

Детальніше про День відкритих дверей ONLINE

04 вересня 2014 Новини та події

В останні серпневі дні в Університеті «КРОК» пройшло щорічне свято першокурсників – Посвята у студенти. Урочиста програма церемонії включала приголомшливі номери Театру танцю, зворушливі пісні у виконанні Вокальної студії, виступи адміністрації. Особливу атмосферу свята підтримували чудові ведучі.

Гостей Університету зустрічав дитячий джазовий колектив «Джаз-бенд «КРОК». Продовжувалося святкування в актовій залі – саме тут проходила його найважливіша частина.

Першокурсники Університету та коледжів отримали свої новенькі студентські квитки, а кращим студентам і викладачам вручили найпрестижнішу нагороду Корпорації «КРОК» – «Зірку КРОКу». Щорічно на церемонії посвяти у студенти університетське сузір'я поповнюється новими зірками – відзнаку одержують КРОКівці, які є гордістю нашого Університету.

Вітаємо з отриманням нагороди «Зірка КРОКу»:

  • Векуа Отарі
  • Войтенко Анастасію
  • Гараніну Ольгу
  • Гурінову Лесю Олександрівну
  • Гусакову Марину
  • Дубенського Романа Ігоровича
  • Іванову Анну
  • Ковальчука Дмитра
  • Ковальчук Наталію Олександрівну
  • Конопацьку Людмилу Анатоліївну
  • Кузьмінського Володимира Зигмонтовича
  • Лелюк Олесю Олександрівну
  • Лук'янову Віталіну Віталіївну
  • Малого Вадима
  • Маркова Сергія Леонтійовича
  • Мельник Ірину
  • Мігаля Дениса
  • Потьомку Ігоря
  • Савельєва Євгена
  • Сінько Ярославу
  • Уварову Юлію Вадимівну
  • Українця Ігоря Валентиновича
  • Червінську Тетяну Миколаївну
  • Чиж Марину
  • Шульгу Євгенію

Наші вітання адміністрації, науково-педагогічним працівникам та студентам Університету з нагоди початку нового навчального року!

02 вересня 2014 Оголошення

BSK запрошує відвідати четвертий у сезоні-2014 захід із серії «MBA Diving Event»

Коли і де?

Дата і час: 11 вересня, четвер, 18:30 – 20:00

Місце проведення:

Університет «КРОК», вул. Лагерна, 30–32

Усе частіше ми чуємо: «Країні для розвитку потрібні професіонали». От і виникають цікаві питання: «А хто займається підготовкою професійних менеджерів, які володіють системними знаннями й необхідними навичками, вміють бачити всю систему в цілому і здатні ефективно управляти бізнесом?», «Які навчальні заклади займаються підготовкою професійних менеджерів?», «Які програми орієнтовані на навчання професійних менеджерів для управління бізнесом?», «Викладачі, які працюють у бізнес-школах, хто вони, чому і як вони вчать?».

Візьміть участь у «MBA Diving»
• Дізнайтеся все про MBA в BSK;
• Отримайте інформацію щодо вступу, навчання, варіантів оплати;
• Познайомтеся з викладачем і вирішіть міні-кейс;
• Поставте ваші запитання особисто викладачеві та адміністрації програми;
• Розпочніть приємні і корисні знайомства.

Ми надамо учасникам можливість зануритися в атмосферу навчального процесу і вирішити міні-кейс, що включатиме:

(1) вибір показників (із запропонованого списку) для управління компанією;
(2) штурм «Як одружити» між собою показники, виражені в різних величинах (%, дні, долари і т. д.)».

 

Управляти процесом вирішення міні-кейса буде Андрій Запорожець,
викладач програми General MBA, володар ступеня МВА за спеціалізацією «Фінанси», отриманою в California State University, Hayward, США, сертифікований СРА, Institute of Management Accountants, USA; має солідний досвід роботи на керівних позиціях у міжнародних і національних компаніях.
Детальніше про спікера

Вхід вільний. Попередня реєстрація обов’язкова.

 

Контактна особа – Влад Остапенко

тел./факс: (+38 044) 455-69-81

e-mail: [email protected]

Сьогодні, як і кілька років тому, в нашій країні мало хто знає і розуміє, що ховається під загадковою абревіатурою МВА. Якщо бізнес-школи США випускають близько 100 тис. слухачів програм МВА на рік, то в Україні ця цифра дуже скромна, і за нашими підрахунками щорічна кількість випускників МВА українських бізнес-шкіл ледве сягає 500 осіб. У BSK ми ставимо перед собою завдання змінити ситуацію і збільшити число професійних управлінців у нашій країні.

01 вересня 2014 Новини та події

29 серпня 2014 року пройшли загальні збори професорсько-викладацького складу Університету «КРОК».

Розпочався захід виступом ректора Університету Лаптєва С.М., який підбив підсумки приймальної комісії, оголосив основні напрями та план роботи на наступний рік і привітав КРОКівську громаду з початком навчального року.

Під час зборів відбулося традиційне нагородження ювілярів. Ювілейні медалі були вручені проректору, декану юридичного факультету Гіжевському Володимиру Казіміровичу, завідувачу кафедри туризму Мелько Людмилі Федорівні, доценту кафедри управлінських технологій Філатову Сергію Антоновичу.

Проректор із наукової роботи Сідак В.С. оголосив результати конкурсу на здобуття премії ректора Університету за найкраще навчальне видання року. Кращим було визнано навчальний посібник «Електронний PR», що вийшов за редакцією завідувача кафедри міжнародних відносин та інформації Терещука В.І. і старшого методиста кафедри Терещук М.І. Усі учасники конкурсу отримали дипломи (Ушакова Н.М., Пазєєва Г.М., Лелюк О.О., Закревська О.Ю., Хрутьба В.О.).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok