8 листопада 2016 року в рамках вивчення навчального курсу «Етнічна кулінарія» (викладач Архіпов Віктор Віталійович) студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» відвідали готель «Холідей Інн».
21 листопада 2016 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» відвідали з екскурсією готель «Інтерконтиненталь». Привітно зустріла та провела екскурсію фахівець департаменту з управління персоналом Аліна Бельська.
В Університеті «КРОК» відбувся майстер-клас із виготовлення новорічних ялинкових прикрас. Провела його викладач кафедри туризму, дизайнер Дар’я Миколаївна Лойко.
Перший передноворічний «урок» відвідали 12 студентів «КРОКу» та КЕПІТу, і як результат – два десятки яскравих, не схожих одна на одну різнокольорових кульок. Єдина подібність – напис «Університет КРОК», адже іграшки прикрасять університетську новорічну ялинку.
Протягом грудня заплановано ще декілька майстер-класів із виготовлення новорічних прикрас, у т. ч. з використанням фарби, бісеру, інших матеріалів. До участі запрошуються не лише студенти Університету та Коледжу, а й викладачі. Година творчості та безпосереднього спілкування гарантує виключно позитивний настрій. Тим більше, що отримані навички можна застосувати і вдома, готуючись до новорічних свят із меншими братиками та сестричками, з дітлахами, онуками.
Корпоративний дух під час таких занять має налаштувати нас усіх на успішне завершення року 2016-го та яскраву й оптимістичну зустріч року нового – 2017-го.
Стежте за оголошеннями про черговий майстер-клас.
Пропонуємо переглянути фотозвіт
Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!
11 жовтня 2016 року в межах вивчення курсу «Етнічна кулінарія» студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» разом з викладачем кафедри туризму Архіповим Віктором Віталійовичем, відвідали майстер-клас з приготування кави в школі баристів Happy Geek. Майстер-клас провів керівник школи, випускник КНУКіМ, бариста-тренер Антон Дихніч.
Під час майстер-класу студенти мали змогу зануритись в історію походження кави – від кавового зернятка до ароматної чашки готового напою; помандрувати «кавовими» материками і країнами – від Африки до Америки; дізнатися, як відрізняються один від одного різноманітні сорти кави, як їх вирощують; побачити на власні очі технологію приготування кави.
Антон провів короткий екскурс у світ професійного обладнання для приготування кави та поділився зі студентами досвідом організації кавової справи, розповів про переваги та недоліки подібного бізнесу.
На фоні цікавих розповідей студенти могли випробувати свій «кавовий нюх», побачити, як правильно робити латте-арт, дегустували різні сорти кави та різноманітні молочно-кавові напої.
Завершилась приємна зустріч спільним фото.
Дякуємо Антону Дихнічу та Віктору Віталійовичу Архіпову за прекрасно організований та проведений захід!