Фільтрувати матеріали за датою: липня 2014 — Університет «КРОК»
31 липня 2014 Новини та події

Вільний університет Берліну (Freie Berlin University) опублікував статтю «Вчимося у партнерів» про проект EANET «Мережа випускників-підприємців».

Стаття описує очікування від проекту та його значення. Як повідомлялося раніше, перша нарада організаційного комітету консорціуму EANET відбулася в червні в Амстердамі. Богаченко Галина, керівник проектів та програм Університету «КРОК», яка була присутня на зустрічі, дала інтерв’ю кореспонденту з Вільного університету Берліну Ніні Прехм. В інтерв’ю вона наголосила, що проект є важливим для України в цілому  та висловила сподівання, що подібні проекти допоможуть поліпшити ситуацію в країні  і налагодити бізнес-зв’язки з Європою.

22 липня 2014 Оголошення

Бізнес-школа «КРОК» запрошує відвідати третій у 2014 році захід із серії «MBA Diving Event»

Коли і де?

Дата і час: 30 липня 2014 року, середа, 18:30 – 20:30

Місце проведення:

Університет «КРОК», вул. Лагерна, 30–32, ауд. 245

Про що піде мова?

Цього разу ми обрали тему, яка буде цікава всім. Ми живемо, самі того не підозрюючи, у світі маніпуляцій або різного роду впливу. Керівники, менеджери, співробітники компаній проводять переговори, часто складні й іноді жорсткі, з різними клієнтами, як внутрішніми, так і зовнішніми. Під час майстер-класу Людмили Ганецької ми обговоримо, як протидіяти тиску та маніпуляціям у жорстких переговорах.

Для кого цей захід?

Якщо Ви відчуваєте потребу в змінах і в професійному житті щось йде не так, як хотілося б, ми можемо разом спробувати знайти правильні рішення ваших проблем і викликів. Запрошуємо до участі керівників, менеджерів, власників бізнесу, всіх, кому цікава тема управлінських комунікацій.

 
Людмила Ганецька

Автор майстер-класу: Людмила Ганецька

К. ф. н., доцент, викладач Бізнес-школи «КРОК», бізнес-тренер, консультант, коуч, сертифікований тренер DDI, навчалася за програмою «Management Mentor Program Harvard Business School» та багатьма іншими. Має 20-річний досвід роботи керівником у міжнародних та українських компаніях і досвід створення та розвитку власного бізнесу. Людмила в якості тренера міжнародного класу підготувала і провела низку програм з управління продажами для компаній СНД та Східної Європи (Польща, Сербія, Грузія, Туреччина, Туркменістан). Сфера професійної експертизи – управлінські комунікації, лідерство, управління командами, управління продажами, емоційний інтелект та інші.

Що в результаті?

Відвідавши «MBA Diving», Ви отримуєте:

  • Корисну інформацію – хто, як і коли вами маніпулює і як можна протистояти і використовувати інформацію в своїх цілях;
  • Розширення мережі особистих контактів;
  • Детальну консультацію про програми, що пропонує Бізнес-школа «КРОК» в 2014 році, – рекомендації, консультації, поради;
  • «Їжу для роздумів», яка буде корисною для прийняття управлінських рішень;
  • Гарантовану знижку в розмірі 5% на програму МВА і 7% на відкриті семінари та тренінги Бізнес-школи, які проходитимуть до кінця 2014 року.

Вхід вільний. Попередня реєстрація обов’язкова.

 

 

Контактна особа – Владислав Остапенко

тел./факс: (+38 044) 455-69-81

e-mail: [email protected]

14 липня 2014 Новини та події

12–13 липня департамент зі студентських питань та Культурний центр за ініціативи Студентської ради Університету провели виїзну школу студентського активу.

Незважаючи на прогнози погоди, наших студентів на узбережжі Десни очікувало літнє сонце, ясне небо та гарний настрій. Усе сприяло не лише активному відпочинку, а й плідній праці. Студенти проаналізували та підбили підсумки роботи за 2013–2014 навчальний рік, підготували питання до майбутньої студентської конференції, створили план дій і пропозицій на наступний рік. А ще кожен написав, чого він хоче в майбутньому і як він цього досягне, та довірив свої сподівання банці «Мрії студента». Культурна програма полягала у відвідуванні архітектурного пам’ятника «перлини українського бароко» Собору Різдва у м. Козельці.

Усі поверталися додому щасливі, сповнені мрій, надій, готові творити та реалізовувати нові проекти, крокувати до нових вершин.

14 липня 2014 Новини та події

Студенти «КРОКу» взяли участь у Саміті миру4–5 липня 2014 р. у київському готелі Hilton відбувся перший Саміт миру із серії «P.E.A.C.E. Summits», присвячений ролі громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування у забезпеченні успіху децентралізації державного управління в Україні. Активну участь у заході взяли наші студенти: Шарапов Микита (студентський мер м. Києва), Войтенко Анастасія (голова Студентської ради Університету) та Чарупа Лариса (голова Студентської ради факультету економіки та підприємництва).

Місцева  і  регіональна  децентралізація сьогодні  знаходиться  в  центрі громадських дискусій.  Учасники Саміту вважають, що  розширення права  місцевих адміністрацій приймати самостійні та узгоджені з громадою рішення забезпечить  більшу  ефективність, прозорість і  підзвітність  представників  місцевих органів влади.  Завдання Саміту – дати поштовх розвитку  культури громадянської  участі  в процесі  підготовки  і  прийняття  рішень  та співробітництву  між  різними секторами суспільства

Інформаційний портал «Добрі новини з України» провів бліц-інтерв’ю з учасниками Саміту. На питання «Яким чином процес децентралiзацiї може сприяти встановленню миру в Украiнi?» Шарапов Микита відповів, що позиція наших громадян концентрується на цілісній українській ідеї. Він вважає, що перший крок до розуміння один одного – це розробка спільної ідеї. За словами Микити, кожен регіон має розуміти, в чому його унікальність, як він може сприяти об’єднанню нації, зробити для України якесь диво. Своє інтерв’ю він завершив такими словами: «У нас унікальна країна, де живуть унікальні люди! Тож кожен повинен займатися улюбленою справою на благо рідної держави!»

Офіційний сайт Cаміту   |   Сторінка в соціальній мережі Facebook

Відео Саміту    |   Інтерв’ю та відгуки учасників

10 липня 2014 Новини та події

В Університеті «КРОК» разом із початком вступної кампанії – 2014 стартував новий проект для абітурієнтів – «Персональний менеджер зі вступу».

Персональний менеджер проконсультує з усіх питань, пов’язаних зі вступом до навчального закладу (документи, правила прийому, тести ЗНО і їхня відповідність бажаним напрямам підготовки тощо), проінформує щодо будь-яких змін під час роботи приймальної комісії та позицій в рейтингах, щоб допомогти вступникам успішно пройти етап від абітурієнта до студента.

Університет «КРОК» пишається, що персональні менеджери зі вступу є його випускниками.

Обрати персонального менеджера зі вступу або дізнатися більше про проект.

10 липня 2014 Оголошення

Дорогі вступники з Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим, міста Севастополя!

Запрошуємо Вас познайомитися з Університетом «КРОК», його спеціалізованими освітніми програмами та цікавими можливостями для професійного і особистісного розвитку.

Спеціально для Вас ми розробили програму підтримки та передбачили знижку в розмірі 25% від вартості навчання на перший рік навчання в Університеті чи одному з його коледжів. Крім того, знижкою можуть скористатися вступники з дипломами молодших спеціалістів.

Програма підтримки є частиною корпоративної програми лояльності Університету «КРОК», відповідно до якої кожен вступник може претендувати на знижки за успіхи в навчанні, за участь у різноманітних проектах Університету тощо. У сумі ці знижки можуть сягати 50% від річної вартості навчання.

Детальнішу інформацію про програму лояльності Університету «КРОК» дізнавайтеся за посиланням або за телефонами: (044) 455-57-57, 455-57-07.

07 липня 2014 Новини та події

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України 2014 року.

Консолідований рейтинг вузів України включає 292 вищих навчальних заклади III–IV рівнів акредитації, а також 4 підрейтинги ТОП-10: «Кращі класичні університети України», «Кращі приватні вузи України», «Кращі київські вузи» і «Кращі ВНЗ регіонів України».

У якості вихідних даних для складання консолідованого рейтингу вищих навчальних закладів України використані найбільш авторитетні серед експертів і засобів масової інформації рейтинги вузів «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Вебометрикс», кожен із яких використовує різні критерії оцінювання. Консолідований рейтинг підсумовує загальні рейтингові місця вузів за версією цих рейтингів.

Вітаємо Університет «КРОК» із І місцем серед приватних навчальних закладів України!

02 липня 2014 Новини та події

28–29 червня учасники студентської проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG» організували і провели стратегічний літній виїзд. Даний захід став інструментом розвитку команди та аналізу результатів роботи за минулий навчальний рік.

Цього року виїзд відбувся у форматі дводенного кемпінгу на острові Ольжин.

У програмі заходу були тренінги, ігри та квести, спрямовані на розвиток лідерства, підняття командного духу та сприяння згуртованості проектної і медіа-груп.

Першого дня «SPG» та «KMG» взяли участь у інтерактивному тренінгу «Що таке команда та хто такий лідер?», який провела мама координатора «SPG» Іванова Олена. Ми щиро вдячні сім’ям наших студентів, які активно долучаються до програм розвитку Університету!

Трьохгодинний квест територією острову, що відбувся наступного дня, сприяв розвитку навичок злагодженої взаємодії в команді. Студенти були втомлені, але щасливі від ефективної командної роботи.

Завершення виїзду пройшло у формі вручення нагород «Бумеранг» і «Фотоапарат» для тих учасників проектної та медіа-груп, які найбільше зросли професійно, особистісно та найкраще розвинули свої лідерські якості в команді за минулий навчальний рік.

Учасники поверталися додому з відчуттям легкої втоми після активного виїзду та готові до нових звершень у наступному році.

02 липня 2014 Новини та події

27–29 червня на Трухановому острові проходив Київський регіональний етап мультифестивалю Міжнародної програми «Студентська республіка – 2014». «КРОКівці» взяли активну участь у тренінгах, конкурсах, субфестивалях, соціальних та спортивних змаганнях, що проводилися в рамках заходу. До речі, саме студенти «КРОКу» створили кращий табір студмістечка.

Та головним цьогорічним досягненням нашої команди стало обрання студентським мером м. Києва студента магістратури факультету економіки та підприємництва Університету «КРОК» Шарапова Микити. Щиро вітаємо Микиту з цим почесним званням!

Також наші вітання студентам «КРОКу» – Войтенко Анастасії (голова Студентської ради Університету), Чарупі Ларисі (голова Студентської ради ФЕП), Гомонаю Олександру (активіст Студентської ради Університету), які  увійшли до складу Студентського магістрату.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok