Фільтрувати матеріали за датою: травня 2015 — Університет «КРОК»
14 травня 2015 Оголошення

18–19 травня 2015 року в Університеті «КРОК» відбудуться тренінги з планування діяльності ініціативи «Університет, дружній до сім’ї».

Тренінги, розроблені з урахуванням кращих практик Міжнародної організації праці, проводяться у рамках проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у ВНЗ» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Офіційними партнерами проекту виступають Міністерство освіти і науки України та Міністерство соціальної політики України.

Тренінги включають:

  • презентації досвіду Сумського держуніверситету та кращих практик закордонних університетів із втілення дружніх до сім’ї ініціатив
  • інтерактивні сесії, які демонструють актуальність та значущість проблематики, дозволяють усвідомити наслідки бездіяльності в подоланні конфлікту між навчанням та сімейними обов’язками
  • поглиблення знань про політику дружності до сім’ї, її розуміння
  • розвіювання поширених міфів, стереотипів і помилок стосовно поєднання навчання і сімейних обов'язків
  • розробку плану дій із втілення конкретних підходів дружності до сім’ї в умовах вишу

Цільові групи проекту – адміністрації ВНЗ, викладачі та співробітники, що опікуються питаннями позанавчальної роботи зі студентами, студентська молодь, молоді матері. Очікуваний результат – поширення ініціативи зі створення доброзичливих до сім’ї умов в університетському середовищі країни.

Більш детальна інформація за посиланням

12 травня 2015 Оголошення

«Час глобальних дій для людей і планети»

Запрошуємо юних дипломатів 6–8-х класів до участі в ІІ конференції «Модель ООН. Юніор 2015»!

«Модель ООН» – це міжнародна освітня програма, яка надає можливість школярам поринути у світ політики та дипломатії, ближче познайомитися з діяльністю ООН шляхом імітації роботи Генасамблеї, комітетів та комісій організації.

У програмі конференції:

  • робота в комітетах
  • тренінг та ігрові вправи «Я – юний дипломат»
  • отримання завдання та визначення країни, яку представлятиме учасник
  • індивідуальні виступи в комітетах на проблемну тему
  • прийняття рішень та оформлення загальної резолюції
  • представлення резолюції від комітетів; нагородження учасників

Переглянути більш детальну інформацію про конференцію можна на сторінці «Модель ООН. Юніор 2015»

Коли та де відбудеться конференція?

16 травня 2015 р., 10:00–14:30 (м. Київ, вул. Лагерна, 30–32, Університет «КРОК», мапа)

Умови участі:

  1. Організаційний внесок у розмірі 50 грн.
  2. Обов’язкова попередня реєстрація* (до 12 травня).
  3. Діловий костюм учасника
  4. 1 кольорова фотографія формату А4 з проблемою, яка вас хвилює (обов’язково зазначити адресу (район, вулиця), де проводилась фотозйомка).

Організатори проекту: Київський ліцей бізнесу, Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Контактна особа: Анна Іванова,  097-599-13-15,  [email protected]

06 травня 2015 Оголошення

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків 16 травня відвідати День відкритих дверей в Університеті «КРОК» і Коледжі економіки, права та інформаційних технологій. Учасники заходу познайомляться ближче з освітньою корпорацією «КРОК» завдяки екскурсії навчальними закладами, дізнаються про Умови вступу та навчання, про спеціальності, напрями й унікальні освітні програми, за якими здійснюється підготовка в Університеті та Коледжі. Представники приймальної комісії розкажуть, що чекає на абітурієнтів під час вступної кампанії 2015 року та нададуть відповіді на найбільш хвилюючі питання стосовно нового законодавства в галузі освіти.

Звертаємо увагу шановних вступників на можливість у рамках заходу відвідати безкоштовні консультаційні курси з підготовки до вступних випробувань.

Безкоштовні консультаційні курси для випускників 9 і 11 класів проводяться в Університеті протягом травня і червня по суботах. Мета курсів – допомогти майбутнім абітурієнтам підготуватися до іспитів та ЗНО з основних предметів. Перші заняття в межах такої експрес-підготовки відбудуться 16 травня, у День відкритих дверей. Тому випускники шкіл – учасники заходу за бажанням зможуть їх відвідати.

Дізнатися більш детальну інформацію про День відкритих дверей та безкоштовні підготовчі курси можна на сайті Університету або за телефонами: (044) 455-57-57, 455-57-07.

Запрошуємо до цікавого спілкування в теплій «КРОКівській» атмосфері!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Увага. Обмеження у зв'язку з проведенням ЗНО » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2015