Фільтрувати матеріали за датою: липня 2014 — Університет «КРОК»
22 липня 2014 Оголошення

Бізнес-школа «КРОК» запрошує відвідати третій у 2014 році захід із серії «MBA Diving Event»

Коли і де?

Дата і час: 30 липня 2014 року, середа, 18:30 – 20:30

Місце проведення:

Університет «КРОК», вул. Лагерна, 30–32, ауд. 245

Про що піде мова?

Цього разу ми обрали тему, яка буде цікава всім. Ми живемо, самі того не підозрюючи, у світі маніпуляцій або різного роду впливу. Керівники, менеджери, співробітники компаній проводять переговори, часто складні й іноді жорсткі, з різними клієнтами, як внутрішніми, так і зовнішніми. Під час майстер-класу Людмили Ганецької ми обговоримо, як протидіяти тиску та маніпуляціям у жорстких переговорах.

Для кого цей захід?

Якщо Ви відчуваєте потребу в змінах і в професійному житті щось йде не так, як хотілося б, ми можемо разом спробувати знайти правильні рішення ваших проблем і викликів. Запрошуємо до участі керівників, менеджерів, власників бізнесу, всіх, кому цікава тема управлінських комунікацій.

 
Людмила Ганецька

Автор майстер-класу: Людмила Ганецька

К. ф. н., доцент, викладач Бізнес-школи «КРОК», бізнес-тренер, консультант, коуч, сертифікований тренер DDI, навчалася за програмою «Management Mentor Program Harvard Business School» та багатьма іншими. Має 20-річний досвід роботи керівником у міжнародних та українських компаніях і досвід створення та розвитку власного бізнесу. Людмила в якості тренера міжнародного класу підготувала і провела низку програм з управління продажами для компаній СНД та Східної Європи (Польща, Сербія, Грузія, Туреччина, Туркменістан). Сфера професійної експертизи – управлінські комунікації, лідерство, управління командами, управління продажами, емоційний інтелект та інші.

Що в результаті?

Відвідавши «MBA Diving», Ви отримуєте:

  • Корисну інформацію – хто, як і коли вами маніпулює і як можна протистояти і використовувати інформацію в своїх цілях;
  • Розширення мережі особистих контактів;
  • Детальну консультацію про програми, що пропонує Бізнес-школа «КРОК» в 2014 році, – рекомендації, консультації, поради;
  • «Їжу для роздумів», яка буде корисною для прийняття управлінських рішень;
  • Гарантовану знижку в розмірі 5% на програму МВА і 7% на відкриті семінари та тренінги Бізнес-школи, які проходитимуть до кінця 2014 року.

Вхід вільний. Попередня реєстрація обов’язкова.

 

 

Контактна особа – Владислав Остапенко

тел./факс: (+38 044) 455-69-81

e-mail: [email protected]

10 липня 2014 Оголошення

Дорогі вступники з Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим, міста Севастополя!

Запрошуємо Вас познайомитися з Університетом «КРОК», його спеціалізованими освітніми програмами та цікавими можливостями для професійного і особистісного розвитку.

Спеціально для Вас ми розробили програму підтримки та передбачили знижку в розмірі 25% від вартості навчання на перший рік навчання в Університеті чи одному з його коледжів. Крім того, знижкою можуть скористатися вступники з дипломами молодших спеціалістів.

Програма підтримки є частиною корпоративної програми лояльності Університету «КРОК», відповідно до якої кожен вступник може претендувати на знижки за успіхи в навчанні, за участь у різноманітних проектах Університету тощо. У сумі ці знижки можуть сягати 50% від річної вартості навчання.

Детальнішу інформацію про програму лояльності Університету «КРОК» дізнавайтеся за посиланням або за телефонами: (044) 455-57-57, 455-57-07.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » Увага. Обмеження у зв'язку з проведенням ЗНО » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2014