Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2014 — Університет «КРОК»
27 листопада 2014 Оголошення

28 листопада в Університеті «КРОК» пройде «HOT VACANCY DAY»

Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК» 28 листопада 2014 року проводить ярмарок вакансій для студентів, які мають бажання працювати у вільний від навчання час. На осінньому «HOT VACANCY DAY» роботодавці презентують вакансії на неповний робочий день та вакансії із гнучким графіком роботи. Даний формат був обраний з метою забезпечення студентів тимчасовою роботою на період зимових канікул та в позанавчальний час.

Вакансії представлятимуть такі компанії-роботодавці:  «Алло»,  рекламний холдинг «AllMotiongroup», «Банк Ренесанс Кредит»,  «Інтертоп»,  Київський молодіжний центр праці, «Сільпо», «Скарбниця»,  «Укртелеком», «Bank4You», «BAUER», «VIASAT» та «VostokFinance Group».

Чекаємо студентів усіх курсів на ярмарку вакансій 28 листопада з 12:30 до 14:30 у читальному залі бібліотеки Університету «КРОК» (ауд. 237).

27 листопада 2014 Оголошення

Благодійна акція «ДОБРО ТВОРИТИ ЛЕГКО»

Уже понад 10 років студенти Університету «КРОК» відвідують дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів у місті Цюрупинську (Херсонська область). І все це завдяки Вам, шановні студенти та адміністрація. Щороку ми спільними зусиллями тішимо дітей подарунками.

Цього року ми знову розпочинаємо акцію зі збору коштів та речей для дітей, які позбавлені батьківського тепла, щоб вони принаймні на новорічні свята змогли відчути любов та піклування.

До 15 грудня 2014 року до каб. 144 або 421 Ви можете принести:

  • Іграшки
  • Книжки
  • Одяг
  • Канцтовари
  • Засоби особистої гігієни
  • Кошти

За детальною інформацією звертайтеся:
каб. 144 – Студентське благодійне товариство «СЕРЦЕ В ДОЛОНЬКАХ»
каб. 421 – Культурний центр
063-712-38-29 – Вікторія Ковальчук

Не зволікайте і зігрійте своїм теплом та турботою малюків!

Також приєднуйтеся до нас під час промоакцій зі збору коштів та речей для дітей-інвалідів, що відбудуться 28 листопада, 3 та 11 грудня в холі першого поверху Університету з 9:50 до 14:30

27 листопада 2014 Оголошення

Шановні друзі, запрошуємо вас до участі в благодійній акції «З Україною в серці – єдині назавжди»!

Стрімко наближаються новорічні та різдвяні свята. У дні, коли й дорослі, і малі чекають на диво, ми хочемо подарувати частинку свого тепла тим, хто дуже його потребує.

Давайте разом приготуємо святкові подарунки для сміливих воїнів-захисників, учасників АТО.

До 18 грудня 2014 року принесіть свій подарунок, зроблений власними руками сувенір чи листівку до кабінету 102, завідувачу економічного відділення КЕПІТу Новіцькій Н.К. (з 10.00 до 16.00).

19 грудня, у день Святого Миколая, відбудеться виставка сувенірів, а також продаж домашніх солодощів. Кошти, отримані під час акції, будуть передані до зони АТО.

Організатори заходу: голова циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Пазєєва Г.М., студенти ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, а також студенти і співробітники Київського коледжу нерухомості.

Приєднуйтеся до нас! Вашої уваги дуже потребують!

20 листопада 2014 Оголошення

17 листопада весь світ відзначає Міжнародний день студентів.

А в Університеті «КРОК» святкування тривають цілий тиждень :)

Кожного ранку починаючи з понеділка, незважаючи на похмуру осінню погоду, Студентська рада дарує всім, хто приходить до «КРОКу», святковий настрій.

Уже 2 роки в Університеті діє «KROK Mafia Club», що дає можливість усім бажаючим зіграти в «Мафію», найбільш студентську гру. У вівторок досвідчені гравці ділилися своїм досвідом із новими учасниками. Швидше за все, на клуб очікує значне поповнення за рахунок першокурсників. Приєднуйтеся і Ви!

Вівторок довів, що ми шануємо країну, в якій живемо, та знаємо її історію!  Брейн-ринг «Я люблю Україну», організований Студентською радою юридичного факультету, пройшов з успіхом. У битві ерудитів взяли участь представники різних навчальних підрозділів «КРОКу». У запеклій боротьбі перемогу здобули студенти юридичного факультету, друге місце за факультетом міжнародних відносин, третє виборов Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, четверте в Київського коледжу нерухомості.

Студентська рада юридичного факультету провела акцію проти паління та на підтримку здорового способу життя – студенти обмінювали цигарки на цукерки.

Також «КРОКівцям» було анонсовано новий благодійний проект «KinoKrok», інформація про який з’явиться найближчим часом.

У середу на нас чекав перегляд студентських короткометражних фільмів.

У конкурсі взяли участь 5 робіт. Перше місце посіла робота Київського коледжу нерухомості. Друге місце поділили між собою фільми студентів юридичного факультету та Марченко Вікторії. Третє місце зайняла робота факультету міжнародних відносин. А в номінації «Найоригінальніший задум» переміг фільм факультету економіки та підприємництва. Поза конкурсом з успіхом була представлена робота Студентської ради Університету, що заслужила овації глядачів.

20 листопада, у четвер, на нас чекають святковий концерт та вечірка в колі «КРОКівських» друзів.

Повний звіт, студентські фільми і яскраві фото очікуйте вже наступного тижня. А поки беріть активну участь у святкуванні Міжнародного дня студентів та готуйтеся до кастингу в нову команду КВК Університету «КРОК»!

 

20 листопада 2014 Оголошення

Шановні колеги!

Швейцарський національний науковий фонд, Університет прикладних наук (м. Цюрих, Швейцарія), Університет економіки та права «КРОК» і Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти 9 грудня 2014 року з 10:00 до 15:00 у м. Києві проводять Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті».

03 листопада 2014 Оголошення

У перші дні останнього місяця осені в Університеті «КРОК» розпочинає роботу «Медіа-школа».

Мета проекту – познайомити зацікавлених студентів із фахівцями у сфері кіно та фотографії, надати їм можливість для отримання знань і практичних навичок у цих галузях.

«Учні» школи – не просто студенти, вони є членами студентської медіа-групи «KMG-production».

Кіно- і фотомистецтву в їхньому житті відводиться дуже важлива роль. Із цими сферами діяльності молоді люди пов'язують певні життєві плани, реалізацію власних амбіцій.

Навчання в «Медіа-школі» дозволить студентам освоїти такі напрями: «Базова фотографія», «Обробка фото», «Операторська робота», «Режисура», «Монтаж». Зокрема, зі знайомства з основами режисури і монтажу розпочнуться 1 листопада заняття в школі.

Зі «школярами» працюватимуть талановиті фахівці з фотостудії «XXL-Studio», режисер, сценарист і актор Тарас Валігура, а також у минулому член медіа-групи Університету «КРОК» Владислав Суліма, який сьогодні є арт-директором студії #LifeLine. Вони навчать студентів ефективним методам роботи з професійним обладнанням, розкажуть, як використовувати сучасні технології у виробництві кінцевого медіа-продукту тощо.

«Медіа-школа» працюватиме до початку грудня, тоді ж будуть визначені кращі учасники проекту.

Упевнені, що учні школи зможуть отримати відповіді на всі свої запитання, а вчителі із задоволенням спілкуватимуться з творчою і активною молоддю.

Детальніше про проект

03 листопада 2014 Оголошення

До уваги студентів, аспірантів, докторантів та викладачів «КРОКу», які бажають взяти участь у стипендіальних програмах від Європейського Союзу!

5 листопада 2014 року в Національному університеті харчових технологій, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, 2-й поверх, конференц-зал, відбудеться семінар щодо можливостей, які Європейський Союз відкриває для української молоді, студентів, аспірантів, докторантів та викладачів (у рамках Інформаційних днів «Еразмус+»).

Протягом семінару планується обговорити:

  • правила участі в програмах кредитної і ступеневої мобільності «Еразмус+»;
  • можливості навчання та отримання стипендій від урядів держав – членів ЄС в рамках національних освітніх програм;
  • умови участі в конкурсах та отримання стипендій для проведення досліджень у рамках програми «Горизонт 2020»;
  • можливості молодіжного співробітництва та правила участі в напрямі «Молодь» програми «Еразмус+».

Захід проходитиме з 14:00 до 18:00, реєстрація учасників – о 13:30.

Детально про семінар

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2014