Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2015 — Університет «КРОК»
30 квітня 2015 Оголошення

Шановні студенти!
Якщо Ви бажаєте БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у європейському виші, то візьміть участь у КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи, серед яких Польща, Нідерланди, Угорщина, Литва та Латвія.

Дата проведення: 14 травня 2015 р., початок о 14.30

Місце проведення: ауд. 414/1

За детальною інформацією звертайтеся до Управління міжнародного співробітництва – каб. 418, контактна особа: Анна Дробина, моб.: 093-508-74-17

 

23 квітня 2015 Оголошення

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

24 квітня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнеться о 15:30 після завершення ЗНО з української мови та літератури.

23 квітня 2015 Оголошення

Університет «КРОК» запрошує випускників  11-х класів взяти участь у фотомарафоні в рамках акції Я склав ЗНО! Я – Супергерой :)

Долучитися до проекту дуже просто – насамперед потрібно отримати значок «Супергероя». Стати його власником може кожен учасник ЗНО з української мови та літератури, що проходитиме 24 квітня. Потрібно лише після завершення випробування підійти до волонтерів акції у фірмових «супергеройських» футболках. Вони зустрічатимуть учасників оцінювання біля пунктів тестування. Звертаємо вашу увагу, що акція охопить Київ та частину міст Київської області.

Фотомарафон триватиме з 24 квітня до 27 червня і включатиме кілька етапів:

  1. 24 квітня отримайте значок «Супергероя» і до 29 квітня підпишіться на сторінку акції в Instagram – ZNO_SUPERHERO
  2. З 1 по 16 травня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото із «супергеройським» значком на тему «Я ♥ українську мову та літературу» з хештегом #зносупергерой_1
  3. З 18 по 30 травня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото зі значком «Супергероя» на тему «Я володію іноземною мовою» з хештегом #зносупергерой_2
  4. З 1 по 13 червня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото з акційним значком на тему «Я творю історію України» з хештегом #зносупергерой_3
  5. З 15 по 27 червня розмістіть на своїй сторінці в Instagram фото з «супергеройським» значком на тему «Я вивчаю та відкриваю планету» з хештегом # зносупергерой_4

Звертаємо увагу, що після завершення кожного етапу проходитиме розіграш призів для «Супергероїв» – екоторбинок та ексклюзивних рюкзаків.

Запрошуємо вас взяти участь у всіх етапах фотомарафону та отримати можливість 28 червня стати учасником розіграшу додаткових призів.

Мета акції Я склав ЗНО! Я – Супергерой :) – підтримати учасників зовнішнього незалежного оцінювання, подарувати їм гарний настрій та віру у власні сили. А для тих, хто планує вступати до Університету «КРОК», участь у акції – це ще й можливість отримати знижку в оплаті навчання на першому курсі. Для цього учаснику акції потрібно до 31 липня 2015 року подати до Приймальної комісії документи на вступ та флаєр, отриманий разом зі значком «Супергероя».

Шановні випускники! Попереду у Вас багато випробувань, проте й чимало перемог. Ми хочемо, щоб перші кілька кроків до мети Ви пройшли більш впевнено і з гарним настроєм. Бажаємо Вам досягти успіху в усьому, що Ви запланували, вступити до омріяних навчальних закладів і здобути улюблені професії. Ми віримо у Вас! 

21 квітня 2015 Оголошення

25 квітня 2015 року відбудеться наймасштабніший екологічний проект «Зробимо Україну чистою! – 2015», який є частиною молодіжного руху «Let’s do it!». Минулого року в Україні акція з прибирання зібрала понад 170 000 учасників.

Наші студенти, члени екологічного клубу «ЛОТОС», беруть активну участь у підготовці цього заходу та вже 5 років поспіль відповідають за забезпечення прибирання парку «Нивки». Традиційно до акції долучаються співробітники, випускники, студенти зі своїми друзями та батьками.

Цього року відбудеться прибирання галявини ім. О.А. Білоконя (колишнього директора департаменту зв’язків з громадськістю та реклами), що 2010 року була насаджена в парку учасниками проекту «Піраньї КРОКу». Щороку дерева на галявині прикрашаються стрічками на знак пам’яті про ідейного засновника проекту.

Серед усіх учасників акції будуть розіграні корпоративні екофутболки.

Зустріч учасників – 25 квітня о 10:45 біля центрального входу до Університету «КРОК».

Умови участі: зручна форма одягу.

Запрошуємо всіх «КРОКівців» долучитися до корпоративної акції та зробити свій внесок в очищення природи!

20 квітня 2015 Оголошення

У гості до «КРОКу»

Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій проводять День відкритих дверей

25 квітня об 11.00 «КРОК» відкриває двері майбутнім студентам – учням 9 та 11 класів, запрошуючи їх до знайомства в затишній атмосфері навчального корпусу на Лагерній, 30–32.

Для своїх гостей «КРОК» приготував презентації спеціальностей і напрямів підготовки, екскурсії та спілкування з представниками Приймальної комісії, які нададуть інформацію про особливості вступу в 2015 році і роз’яснять нюанси нового законодавства в галузі освіти.

Університет «КРОК» – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, що здійснює підготовку фахівців за напрямами: «Правознавство», «Психологія», «Туризм», «Комп’ютерні науки», «Міжнародна інформація», «Міжнародний бізнес», «Менеджмент», «Міжнародна економіка», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства». На базі всіх напрямів розроблено актуальні спеціалізації.

«КРОК» надає своїм студентам широкі можливості для здобуття додаткової освіти, реалізуючи цікаві освітні проекти та залучаючи до їхньої розробки фахівців-практиків, представників провідних компаній.

До складу Університету входить Коледж економіки, права та інформаційних технологій, де здобувають освіту майбутні фахівці у галузях економіки, права, комп’ютерних наук, а також майбутні спеціалісти з оціночної діяльності і готельного обслуговування.

Випускники Університету та Коледжу отримують дипломи державного зразка.

Дорогі вступники, чекаємо вас, а також ваших батьків і друзів на Дні відкритих дверей, де з радістю відповімо на всі ваші запитання, познайомимо з одним із кращих недержавних вищих навчальних закладів та одним із «найбільш студентських» університетів України!

Зареєструватися на захід можна на сайті Університету. Додаткова інформація – за телефонами (044) 455-57-57, 455-57-07.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Оголошення » «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя» » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2015