Проекти Студентської ради Коледжу — Університет «КРОК»

Проекти Студентської ради Коледжу

Кожен студент є частиною великої родини, ім’я якій КЕПІТ! Тут створені усі умови для того, щоб навчатися не тільки за фахом, але розвивати свої таланти та організаторські здібності і досягати нових вершин у різних сферах! Головне –вміти мріяти, віднаходити однодумців і не зупинятися перед перешкодами! Допомагають у здійсненні мрії ціла низка проектів, які проходять у Коледжі.

Проект «Best Group»

«Best Group» – це наймасштабніший традиційний проект, що проводиться Студентською радою Коледжу впродовж року. Він покликаний згуртувати студентів першого курсу та зміцнити їхні зв’язки з великою студентською родиною Коледжу, кураторами, адміністрацією, випускниками, батьками. Він допомагає кожному студенту проявити себе та розкрити свій талант у різноманітних заходах, розвинути власні комунікативні та організаційні навички. Завдяки проекту «Best Group» жоден тиждень у Коледжі не буде схожим на попередній: на студентів знову і знову чекатимуть нові виклики, розваги та цікавинки.

 
«GPK» («Green Park of KEPIT»/«Зелений парк Коледжу»)

«GPK» («Green Park of KEPIT»/«Зелений парк Коледжу») – один із трьох найбільших проектів, що входять до складу «Best Group». Спортивно-розважальний захід проходить на свіжому повітрі у парковій зоні біля Коледжу і є першим спільним проектом для наших першокурсників. Увесь парк «Нивки» перетворюється на великий квест, що вирує пристрастями та відлунює навсібіч дружніми девізами-кричалками, вигуками підтримки та дзвінким сміхом. Одночасно проходять веселі змагання КВК, інтелектуальний конкурс «КЕПІТ-Ерудит», неповторний за атмосферою конкурс «КЕПІТ-флешмоб», драйвовий флешмоб та виставка студентських плакатів.

 

Осінній марафон

Осінній марафон ‒ ще один традиційний захід, який проходить у парку «Нивки». Спортивні змагання проходять у декілька етапів:

  • І етап – футбольний чемпіонат між командами Коледжу;
  • ІІ етап – «Кольоровий забіг»: естафета, у якій команди збирають на трасі усі стрічки свого кольору та намагаються дістатися до фінішу якнайшвидше;
  • ІІІ етап – «Спортивне містечко» – передбачає групові змагання в межах різноманітних спортивних секцій.
 

Презентація першого курсу

Презентація першого курсу ‒ грандіозний культурно-виховний захід КЕПІТу. Студенти першого курсу мають можливість максимально проявити свої таланти та здібності: презентувати свою команду в межах театралізованої постановки на задану тему, поставити танцювальну композицію, підібрати відповідні костюми. Завдання для презентації студенти отримують на іншому заході – Green Park of KEPIT (GPK), тож на підготовку мають цілий місяць! Презентація першого курсу ніколи не залишається без уваги у студентів КЕПІТу: вона збирає повну залу глядачів, гарантує гучні оплески та бурхливе обговорення після проекту.

 

«KЕПІТ Fit»

«KЕПІТ Fit» – «Швидше, вище, сильніше»! Саме такий девіз має це масштабне спортивне змагання для першокурсників. Цей захід проводиться в рамках проекту Best Group з метою згуртування і формування командного духу у груп першого курсу. Неможливо передати емоції, які вирують у спортивній залі. Кожній команді хочеться здобути перемогу. Учасників змагань заповзято підбадьорюють групи підтримки, здіймаючи в залі неймовірний галас та створюючи неймовірну атмосферу спортивного свята!

 

Шоу талантів КЕПІТу

Шоу талантів КЕПІТу – одне з найбільш видовищних та довгоочікуваних дійств у Коледжі. Саме цей проект допомагає з року в рік доводити, що КЕПІТ має таланти! Студенти, які попередньо пройшли кастинг, мають можливість продемонструвати свої таланти на великій сцені і спробувати виграти звання найталановитішого студенту КЕПІТу. Під час концерту на сцені калейдоскопом змінюються номери різних жанрів: музично-інструментальні, вокальні виступи, постановки класичної та сучасної хореографії, видовищні драматичні та гумористичні мініатюри, спортивна еквілібристика, постановки оригінальних жанрів. Жоден із присутніх у залі не залишиться без долі позитивних емоцій та вражень!

 

«КЕПІТ Family»

«КЕПІТ Family» – це родинний спортивно-розважальний захід під час якого студенти беруть участь у веселих конкурсах, демонструючи свої спортивні навички, спритність, витривалість, командний дух. На цей спортивно-розважальний проект завжди з радістю приходять брати, сестри та інші родичі наших студентів. Батьки мають можливість згадати дитинство, стрибаючи та бігаючи разом зі своїми дітьми. Цей проект КЕПІТу заряджає родини позитивними емоціями та спільними спогадами на довгі роки! А після змагань студенти мають можливість продовжити спілкування під час чаювання, а батьків гостинно чекає Асоціація випускників Університету «КРОК» на тренінги та майстер-класи.

 

Міс і Містер КЕПІТу

Міс і Містер КЕПІТу ‒ проект на який з нетерпінням чекають усі студенти, викладачі та співробітники. Кожного року десятка неймовірно талановитих, красивих та харизматичних студентів демонструє свої таланти в боротьбі за корони та звання Міс і Містер Коледжу. Для претендентів є обов’язковим участь у декількох конкурсах, які дозволяють розкрити різнопланові таланти учасників, адже журі оцінює цілий спектр навичок та здібностей потенційних переможців. Конкурси для учасників обрамлює наскрізне театралізоване дійство, проект завжди супроводжують видовищні вокальні та хореографічні номери.

 

«Candy Step»

«Candy Step» – це проект, який проходить у Коледжі кожного року і на який завжди із нетерпінням чекають студенти. Адже саме під час цього проекту на столах в холі з’являються гори цукерок, тістечок, тортів, випічки та оригінальних солодощів, зроблених студентами власноруч! Хто ж втримається від такої спокуси! Але цей проект соціальний, адже усі кошти, зібрані на ярмарку солодощів, традиційно передаються на потреби підшефних дитячих будинків (зокрема, Пугачівський дитячий будинок-інтернат).

 

«КЕПІТ Cinema»

«КЕПІТ Cinema» – один з найновіших проектів Коледжу. Він проходить у позанавчальний час та дає можливість насолодитися переглядом кращих світових фільмів різних жанрів та тематичного спрямування. Але цей проект не просто покликаний дати можливість студентам відпочити та розслабитися після важких навчальних буднів, він передбачає колективне обговорення переглянутих кінострічок з неминучими дискусіями та роздумами про найрізноманітніші аспекти людського життя.

 

«Winter Weekend»

«Winter Weekend» - це один із заходів у рамках проекту «Best Group». У ньому беруть участь разом студенти та їх рідні: батьки, брати, сестри, родичі. Це зимовий захід, який проходить у парку поблизу Коледжу. У програмі: катання на санчатах, лижні перегони, снігова скульптура, приємне спілкування, гарячі напої та багато чого іншого. Мета заходу полягає у залученні батьків до більш тісної співпраці, а також у приємному спілкуванні в неформальних умовах.

 

День народження КЕПІТу

День народження КЕПІТу

Кожен рік, кожен студент Коледжу з нетерпінням очікує кінець березня, адже саме в ці дні наш улюблений Коледж економіки, права та інформаційних технологій святкує День народження. На честь дня народження Студентська рада Коледжу разом з працівниками деканату Коледжу влаштовують справжній тиждень свята! Кожного дня студентів очікує нова розвага: флешмоби, конкурси, відеорепортажі та міні-фільми про Коледж від першого курсу, виставка фотоальбомів про студентське життя, підготовлених протягом року. А на завершення на усіх очікує гала-концерт, у межах якого наші талановиті студенти знову радують глядачів своїми яскравими виступами, а найкращі педагоги та студенти отримують заслужені відзнаки та нагороди за плідну працю впродовж року.

 

Концерт для батьків

Концерт для батьків

У рамках святкування Дня народження Університету і до Міжнародного дня сім’ї в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій проводиться концерт для батьків. У ці святкові дні студенти готують сюрпризи для своїх рідних. Батьки студентів отримують подяки від кураторів та обмінюються з ними приємними побажаннями. Учасники концерту демонструють гумористичні сценки, співають, танцюють настільки майстерно, що для деяких батьків це може стати приємним відкриттям.

 
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok