Литвинова Тетяна Станіславівна — Університет «КРОК»

Інша інформація:
Литвинова Тетяна Станіславівна

кабінет 507

(+38 044) 455-56-66, вн. 124

Сфера наукових інтересів

  • організація та формування ресторанного господарства в Україні \ форми обслуговування у галузі гостинності \ особливості надання ресторанних послуг туристам з різних країн

Викладає

  • організація ресторанного господарства \ етнічна кулінарія
 
 

Литвинова Тетяна Станіславівна


Освіта

  • Київський університет туризму, економіки і права / магістр з менеджменту організацій (2002 р.)
  • Київський університет туризму, економіки і права / спеціальність «Менеджмент організацій» / кваліфікація – менеджер-економіст (2000 р.)

Професійна кар’єра

  • з 2019 – за сумісництвом Університет «КРОК», викладач вищої категорії циклової комісії економіки підприємств Фахового коледжу; викладач кафедри туризму; старший викладач кафедри туризму
  • з 2012 – Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства, голова циклової комісії ресторанного обслуговування, викладач вищої категорії
  • 01.03.2008–02.03.2010 – ТОВ «Зелений гай» кафе «Дніпро» – керуюча
  • 01.09.2000–2005 – Київський технікум готельного господарства, викладач
  • 01.09.1999–01.06.2000 – ПТУ №3, майстер виробничого навчання, викладач
  • 01.11.1996–01.06.2000 – Київська торгово-промислова палата, адміністратор зала – бармен
  • 01.03.1996–02.12.1996 – «Растр-Альфа» ресторанний комплекс «Річковий палац», офіціант

Підвищення кваліфікації

  • Scientific Center of Innovative Researches (Tallinn, Estonia), certificate № SCIR-2022-0645, sertification training "The influence of emotional intelligence on business and government relations", 11.11-23.12.2022 р. (total 6 ECTS).
  • НМЦ вищої та передвищої освіти, сертифікат СС 38282994/1597-22; навчання за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників у формі масових відкритих онлайн-курсів «Створення сайту викладача», 27.02.2022 р. (30 годин, 1 ЄКТС)
  • Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЦІПО, свідоцтво СП 35830447/1425-21, «Актуальні технології навчання у фаховій передвищій освіті», 26.06.2021 р. (120 годин, 4 ЄКТС)
  • НМЦ вищої та передвищої освіти, сертифікат СС 38282994/1701-20 «Проектування відкритих онлайн-курсів та створення відеолекцій, 02.10.2020 р. (30 годин, 1 ЄКТС)
  • Національна академія педагогічних наук України ДЗВО «Університет менеджменту освіти» ЦІПО, свідоцтво СП 35830447/2197-19, «Методика формування творчих умінь у майбутніх фахівців» 210 годин, 11.10.2019 р. (210 годин, 7 ЄКТС)

Наукова діяльність

  • Член журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності: «Готельно-ресторанна справа», спеціалізація «Ресторанне обслуговування», серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців за ОКР молодшого спеціаліста, з 2018 р.

Особисті досягнення

  • Грамота як члену журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності: «Готельно-ресторанна справа», спеціалізація «Ресторанне обслуговування», серед студентів закладів вищої освіти, за 2018 та 2019 рр.
  • Подяка Університету «КРОК» (2020 р., 2021 р., 2022 р.)

 
 

Публікації

  Воробйова Н. Деякі аспекти інклюзивного розвитку економіки України / Н. Воробйова, С. Гаврилюк, Т. Литвинова // Вчені записки Університету "КРОК". - 2023. - № 1(69). - С. 29-37. - https://doi.org/10.31732/2663-2209-2022-69-29-37
Ключові слова: інклюзія, інклюзивні інновації, соціальні інновації, інклюзивне зростання, креативна економіка
https://doi.org/10.31732/2663-2209-2022-69-29-37

  Гаврилюк С.П. Особливості розвитку підприємництва у ресторанному бізнесі / С. П. Гаврилюк, Т. С. Литвинова // Вчені записки Університету "КРОК". - 2022. - № 1(65). - С. 9-18. - DOI https://doi.org/10.31732/2663-2209-2022-65-9-18.
Ключові слова: підприємництво, підприємництво у ресторанному бізнесі, особливості підприємництва у ресторанному бізнесі, суб’єкти підприємницької діяльності на ринку ресторанних послуг, основні тенденції розвитку підприємництва у ресторанному бізнесі
http://snku.krok.edu.ua/vcheni-zapiski-universitetu-krok/article/view/477/504

  Гаврилюк С.П. Особливості підприємництва в ресторанному господарстві в Україні / С. П. Гаврилюк, Т. С. Литвинова // Сучасний менеджмент організації: витоки, реалії та перспективи розвитку: матеріали наукової конференції (м. Київ, 26 квітня 2022 р.). - Київ: Університет "КРОК", 2022. - https://conf.krok.edu.ua/MMO/MMO-2022/paper/view/1171
https://conf.krok.edu.ua/MMO/MMO-2022/paper/view/1171

  Havryliuk S. Specifics of financial support of restaurant establishments in Ukraine / S. Havryliuk, T. Lytvynova // Relationship between public administration and business entities management: proceedings 2nd International Conference (November 12, 2022 in Tallinn, Estonia). - Tallinn: Scientific Center of Innovative Researches, 2022. - https://conf.scnchub.com/index.php/RPABM/RPABM-2022/paper/view/463
https://conf.scnchub.com/index.php/RPABM/RPABM-2022/paper/view/463

  Литвинова Т.С. Роль курсу "Організація ресторанного господарства" у формуванні професійних компетентностей фахівців з туризму / Т. С. Литвинова // Держава, регіони, підприємництво: інформаційні, суспільно-правові, соціально-економічні аспекти розвитку: тези доповідей ІV Міжнародної конференції (7 грудня 2022 р., м. Київ). - Київ: Університет "КРОК", 2022. - https://conf.krok.edu.ua/SRE/SRE-2022/paper/view/1397
https://conf.krok.edu.ua/SRE/SRE-2022/paper/view/1397

  Методичні рекомендації з організації та проведення практики (спеціальність 242 "Туризм", ОПП "Туризм" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) 1-3 курс / Л. Ф. Мелько, Г. Ш. Уварова, С. П. Гаврилюк, Т.С. Литвинова, О.І. Міхо, М.О. Растворова. - Київ: Університет "КРОК", 2022. - 46 c. - https://library.krok.edu.ua/media/library/category/metodichni-vkazivki/melko_0036.pdf
https://library.krok.edu.ua/media/library/category/metodichni-vkazivki/melko_0036.pdf

  Мелько Л.Ф. Гастрономічний потенціал нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО та туризм / Л. Ф. Мелько, Т. С. Литвинова // Географія та туризм. - 2022. - № 70. - С. 3-9. - DOI https://doi.org/10.17721/2308-135X.2022.70.3-9.
http://www.geolgt.com.ua/images/stories/zbirnik/vipusk70/v701.pdf

  Optimization of the practical training of tourism specialists in the conditions of external challenges / L. Melko, G. Uvarova, T. Lytvynova, O. Mikho // Pedagogy and Education Management Review. - 2022. - № 4(10). - Pp. 44-50. - DOI https://doi.org/10.36690/2733-2039-2022-4-44.
https://public.scnchub.com/perm/index.php/perm/article/view/103

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Про КРОК » Співробітники » Литвинова Тетяна Станіславівна