Проєктна діяльність Коледжу — Університет «КРОК»

Проєктна діяльність Коледжу

Яскраве студентське життя – це запорука успіху студентів. Саме тому в Коледжі постійно проводяться різноманітні, цікаві проекти та заходи – і все для того, щоб кожен студент міг розвивати свої здібності та таланти, міг проявити себе у різних напрямках та розкрити свою особистість.

У цьому студентам допомагають масштабні проекти різної спрямованості:

Проекти Студентської Ради Коледжу

Проекти Студентської Ради Коледжу (сторінка відкриється у новому вікні)

У Коледжі створені усі умови для того, щоб навчатися не тільки за фахом, але розвивати свої таланти та організаторські здібності і досягати нових вершин у різних сферах! Головне – вміти мріяти, віднаходити однодумців і не зупинятися перед перешкодами! Допомагають у здійсненні мрії ціла низка проектів, які організовує Студентська рада Коледжу.

Благодійні проекти

Благодійний проект «Краплина в морі»

Коледж постійно намагається надавати допомогу дитячим будинкам, інтернатам та дітям з обмеженими можливостями. Традиційними вже стали проведення благодійних ярмарок до Дня працівників освіти, Дня усіх закоханих, а також під час Фестивалю «КРОК» збирає друзів». Крім, благодійної мети дані проекти виховують у кожного студента такі якості, як людяність та відкритість. Наприклад благодійний проект «Краплина в морі»

Проекти з особистісного розвитку

«Історія одного успіху: люди, які поруч»
«КЕПІТ-Expert»

Проекти з особистісного розвитку націлені на формування у кожного з студентів власної особистості та виявлення різноманітних здібностей. Це такі проекти, як «Історія одного успіху» та «АРТ КЕПІТ», Літературно-мистецька вітальня та чимало інших проектів, де кожен бажаючий може самореалізуватись.

Проекти з корпоративної лояльності

«КЕПІТ-family»
Відзнака «Вірність КРОКу»
Відзнака «З КЕПІТом у серці з КРОКом назавжди»

Проекти з корпоративної лояльності – це проекти, які підсумовують всю працю, всі сили, покладені студентами на благо Коледжу, підтримують корпоративну лояльність та родинні традиції:

Екологічні проекти

ЕКО «ЛОТОС»

У Коледжі у 2006 році після проведення першого місяця екології був створений Екологічний Клуб Однодумців «Любов Опіка Турбота Освіта Студентів» (ЛОТОС). Завдяки Еко-клубу «ЛОТОС» проводиться ціла низка акцій зі збору макулатури, висаджування квітів, а також Всеукраїнські екологічні конференції, форуми та проекти.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok