Університет «КРОК» — Університет «КРОК»

Вступники на спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» в Коледжі можуть обрати освітньо-професійну програму «Інженерія програмного забезпечення».

Освітньо-професійна програма – це конкретизація фаху й набуття більш вузьких знань у рамках професії. Освітньо-професійна програма в межах спеціальності починається з другого курсу, коли з’являються відмінності в переліку вибіркових дисциплін. До цього часу студент має можливість змінити освітню програму за попереднім узгодженням з директором Коледжу без академічної різниці. .

Освітньо-професійна програма «Інженерія програмного забезпечення» ставить за мету підготовку найбільш затребуваних та високооплачуваних на сьогодні спеціалістів з розробки та обслуговування програмного забезпечення. Вони потрібні практично на будь-якому підприємстві, у будь-якій організації.

Відповідно до потреб сучасного ринку студенти Коледжу, які навчаються за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення», опановують низку дисциплін, спрямованих на забезпечення системного підходу до виконання своїх обов’язків.

У великих колективах спеціалісти з розробки та обслуговування програмного забезпечення створюють послідовну й логічну автоматизовану систему, адаптують готові програми до потреб конкретних компаній. В основу освітньої програми покладена методологія розробки програмного забезпечення, яка сфокусована на взаємодії та інтеграції програмістів, співробітників, що здійснюють тестування програмного забезпечення, системних адміністраторів та адміністраторів баз даних

Головна мета програми – підготовка фахівця, який здійснює створення єдиного циклу взаємозалежності розробки, експлуатації програмного забезпечення, допомагає організаціям швидше створювати та оновлювати програмні продукти, сервіси, які експлуатуються в режимі реального часу.

Освітньо-професійна програма, що пропонується, дозволяє готувати фахівців, знання яких повинні базуватися на ідеї тісної взаємозалежності розробки та експлуатації програмного забезпечення, на тому, щоб допомагати організаціям швидше створювати й оновлювати програмні продукти і сервіси. Освітня програма надає глибокі знання та вміння, необхідні для використання баз даних та web-технологій в Інтернеті і складних прикладних програмах.

Без бази даних написання програми, яка активно працює з даними і часто вимагає їх запису у файл, – складний процес. База даних використовується в будь-якому серйозному програмному продукті, оскільки спрощує роботу з інформацією, тому попит на фахівців у цій області завжди високий.

У процесі створення сайтів, який включає в себе написання контенту, розробку дизайну, програмування, обслуговування баз даних і серверів, зайняті мільйони людей по всьому світу. Випускники освітньої програми володіють знаннями щодо методів і технологій автоматизованої обробки та проектування інформації, застосування сучасних мов програмування для компонентів баз даних, створення та супроводження web-додатків та забезпечення їх використання у просторах Інтернету.

Значна увага під час вивчення дисциплін приділяється лабораторним заняттям. Подальше закріплення знань з інженерії програмного забезпечення продовжується під час проходження навчальних та виробничих практик.

У рамках дисциплін освітньо-професійної програми студенти навчаються розробляти, встановлювати, налагоджувати сучасне програмне забезпечення автоматизованих систем, здійснювати заходи з оцінки якості програмного забезпечення, розробляють перелік технологічних операцій з технічного обслуговування та супроводження автоматизованих програмних систем.

Працевлаштування

Отриманий фах дозволить випускникам займати такі посади: інженер-програміст; архітектор баз даних; спеціаліст з баз даних; адміністратор системи керування базою даних; верстальник; web-розробник. Крім того, отримана освітня програма дозволить випускникам займати широкій спектр посад: технік-програміст; спеціаліст з розробки програмного забезпечення, DevOps Engineer, ІТ-спеціаліст, технік-програміст – адміністратор системи, аналітик системи

Продовження навчання

Випускники можуть продовжити навчання для здобуття ступеня бакалавра, а в подальшому – магістра та доктора філософії.

 
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта