Відгук випускника Д. Бурлаки — Університет «КРОК»

Новини та події

Відгук випускника Д. Бурлаки

23 квітня 2024 Новини та події

Мій шлях до Університету «КРОК» розпочався завдяки Павлу Лебедєву, з яким я навчався в одній школі. Павло, будучи студентом Університету «КРОК», з ентузіазмом розповідав про атмосферу Коледжу, кваліфікованих викладачів та різноманітність програм навчання. Його слова настільки мене зацікавили, що я вирішив приєднатись до Фахового коледжу після 9 класу.

Навчання в Коледжі стало для мене незабутнім та насиченим досвідом. Я з захопленням поринав у навчання, приймав участь у різних проєктах та заходах. Атмосфера коледжу сприяла саморозвитку, творчості та вмінню впевнено працювати в команді.
Завдяки знанням та навичкам, здобутим в нашому Коледжі, я вирішив продовжити навчання в Університеті «КРОК» та паралельно розпочати роботу в мережі супермаркетів «СІЛЬПО».

Я щиро вдячний Центру розвитку кар'єри «КРОК» за допомогу в створенні резюме та підтримку під час співбесіди. Особлива подяка Павлу Лебедєву за його рекомендації та віру в мене.

Я рекомендую всім, хто прагне до саморозвитку та кар'єрного зростання, розглянути можливість навчання в цьому чудовому закладі.

Оновлено: Вівторок, 23 квітня 2024 13:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відгук випускника Д. Бурлаки