Екскурсія до Кловського палацу — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія до Кловського палацу

22 квітня 2024 Новини та події

17 квітня 2024 року студенти 1-го курсу юридичного факультету Університету «КРОК» під керівництвом Наталії В'ячеславівни Степаненко мали можливість відвідати Кловський палац.

Під час екскурсії дізналися про становлення та еволюцію Верховного Суду від давніх часів до сьогодення, отримали інформацію про історію та архітектурні особливості цієї унікальної будівлі, зведеної в стилі українського бароко 18 століття, змогли роздивитися Кловський палац, побували в численних історичних залах, зокрема залі для офіційних зустрічей і прийомів та залі для пленуму.
Особливо запам'яталося відвідування музею, де мали можливість ознайомитися з подарунками іноземних колег та іншими важливими пам'ятками. Дізнались також про те, з яких судів складається ВС, чисельність та які справи вони розглядають і як довго. Із захопленням оглянули мантії суддів минулих років, фотографувалися на фоні палацу.
Екскурсовод розповіла студентам, які учасники засідання присутні в залі, якою є роль адвокатів, прокурорів та суддів. Вона пояснила: щоб порадитися та ухвалити судове рішення, судді йдуть до нарадчої кімнати. Найчастіше головуючий суддя, який є доповідачем у справі, зачитує не повний текст рішення, а лише його резолютивну частину. Адже на виготовлення повного тексту рішення потрібен певний час.                                                                          
Неповторні враження залишило й фотографування за круглим столом в одному з історичних залів, яке дало можливість відчути атмосферу цієї величної інституції.
На завершення візиту студенти зібралися для спільного фото, поділились своїми враженнями та висловили щиру вдячність за цікаву та пізнавальну екскурсію.

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Екскурсія до Великої палати Верховного Суду // 17.04.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 22 квітня 2024 18:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія до Кловського палацу