Студенти спеціальності «Туризм» здійснили екскурсію до готелю «Україна» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» здійснили екскурсію до готелю «Україна»

26 вересня 2022 Новини та події

Щороку у вересні студенти спеціальності «Туризм» здійснюють чимало екскурсій, у т.ч. Україною. Цього року все по іншому, бувалій активності завадила війна. Готельні комплекси і туристичні підприємства, як правило, не приймають.

Але все ж таки, нам вдалося потрапити на екскурсію до наших стейкхолдерів. 19 вересня 2022 р. збірна група студентів 2-4 курсів спеціальності «Туризм» (Тур-21, Тур-20, Тур-19), разом із зав.кафедрою туризму Мелько Людмилою Федорівною, відвідали готель «Україна», у рамках реалізації програми «Школа професійного зростання» для майбутніх фахівців з туризму та вивчення курсу «Організація готельного господарства».

Нашим спікером виступила Проценко Катерина, керівник відділу продажу та маркетингу готелю «Україна», яка надзвичайно професійно познайомила з готельним підприємством, показала різні типи номерів, розказала про цінову політику, особливості обслуговування гостей під час війни.

Студенти з величезною зацікавленістю сприймали інформацію, ставили величезну кількість запитань. А потім ще довго не розходились, ділилися враженнями, і взагалі всі скучили за повноцінною комунікацією, за друзями, а деякі перший раз зустрілись після початку війни.

Подібні заходи сприяють формуванню фахових компетентностей у процесі навчання, посилюють мотивацію до навчання.

Щиро дякуємо керівництву готелю «Україна», всім працівникам, які долучилися до організації та проведення екскурсії, особливо пану Олександру Володимировичу та пані Катерині» за величезний професіоналізм!

Щиро дякуємо Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри за організацію заходу!

Оновлено: Понеділок, 26 вересня 2022 18:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» здійснили екскурсію до готелю «Україна»