Благодійний аукціон Д.І. Ткача — Університет «КРОК»

Новини та події

Благодійний аукціон Д.І. Ткача

22 вересня 2022 Новини та події

Не уникати великих проблем, створювати великі рішення. Для того, щоб перемагати, щоб дійсно досягати конкретних змін, ми маємо вирішувати великі проблеми. Саме з такою метою: вирішення питання обігріву для 130-го Батальйону 241-ої Окремої Бригади Територіальної Оборони м. Києва, було ініційовано Благодійний аукціон Надзвичайного та Повноважного Посла, доктора політичних наук, професора, проректора з міжнародних зв’язків Університету «КРОК» Д.І. Ткача.

На аукціон було виставлено 15 мистецьких робіт художника-кераміста. Запрошено професорсько-викладацький склад Університету, аспірантів, студентів.

Благодійний аукціон розпочала завідувач кафедри міжнародних відносин, професор Момот Н.М., котра привітала усіх присутніх оффлайн та онлайн і надала слово Дмитру Івановичу.

Дмиро Іванович Ткач подякував усім за бажання долучитися до аукціону, а також представив і запросив до слова Андрія Володимировича Чебикіна, Президента Національної академії мистецтв України, академіка, народного художника України. У своєму відео зверненні він зазначив, що автор благодійної виставки віддає дуже багато енергії не лише своїм численим професійним справам, а й віддає багато часу творчості. Мистецькі роботи нині для нього це ціле життя. «Дмитро Іванович – патріот України, він виріс у прекрасного художника, у достойного митця, тож щиро вітаю і бажаю вдалого аукціону!».

Крім того, до онлайн-привітань доєднався також український художник, один з піонерів гутного скла, колишній керівник Західного регіонального науково-мистецького центру Національної академії мистецтв України, академік Національної академії мистецтв України, Народний художник України, професор Андрій Андрійович Бокатей. «Дмитро Іванович виріс до знаного кераміста, він учень відомого українського кераміста П.П. Печорного. Дмитро Ткач свої роботи представляв на персональних виставках в Україні, Угорщині, Словаччині. Його роботи є у приватних колекціях в Україні, Угорщині, Німеччині, Словаччині. Керамісту Ткачу притаманне тонке відчуття кольору. Вітаю з благодійним аукціоном та усім учасникам бажаю отримати задоволення від його прекрасних творів,» – наголосив Бокотей А.А.

Після відео-привітань Ткач Д.І. представив гостей у читальній залі, а саме Володимира Станіславовича Огризка — українського дипломата, міністра закордонних справ України (2007-2009 рр.), Надзвичайного та Повноважного посла України. А також Євгена Романовича Бершеду — колишнього 1 заступника міністра МЗС України, Надзвичайного та Повноважного посла України, професора, доктора економічних наук, члена – коресподента Національної академії наук. Валерія Івановича Цибуха – Надзвичайного та повноважного Посла України в Греції з 08.2005 по 12.05.2010 роках, професора Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова.

Надзвичайно приємно, що ще до початку благодійного аукціону автор поділився, що деякі з мистецьких творів вже були викуплені одним із засновників та Президентом Університету «КРОК», професором Лаптєвим С.М., а також однією із засновників Університету «КРОК», директором Ліцею бізнесу Паращенко Л.І.

Під час аукціону було розкуплено усі картини: картину «Дерево щастя» купив ректор Університету Кучко А.М., він також зазначив, що він є прихильником робіт Дмитра Івановича і має цілу колекцію, тож і ця робота стане прекрасним доповненням.

Одразу кілька картин придбав завідувач кафедри національної економіки та фінансів, професор Грушко В.І.

Картину «Волошка» митцем було вирішено подарувати співробітнику Університету «КРОК» та захиснику України Георгію Атрощенку.

Під час благодійного аукціону було зібрано 42 200 грн, нагадаємо, що усі кошти, виручені у рамках аукціону від продажу картин Д. Ткача, підуть на купівлю акумуляторів для систем обігріву бліндажів роти у якій служить Георгій Атрощенко

Дякуємо усім учасникам! Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Оновлено: Понеділок, 06 лютого 2023 19:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Благодійний аукціон Д.І. Ткача