Курси ПК: Moodle опановано — Університет «КРОК»

Новини та події

Курси ПК: Moodle опановано

15 квітня 2024 Новини та події

Нещодавно в Університеті «КРОК» на базі Департаменту освіти дорослих відбулися курси підвищення кваліфікації з опанування інструментів Moodle «Розвиток інформаційно-комунікаційних навичок в організації дистанційного формату навчального процесу». До навчання долучились слухачі з Університету «КРОК», а також науково-педагогічні працівники з інших закладів освіти.

Лектор й ментор курсу – директор Центру дистанційного навчання Університету «КРОК» Троцько В.В. сфокусував увагу на практичних інструментах дизайну й менеджменту викладачем навчальної дисципліни на платформі Moodle.

Слухачі курсу мали змогу покращити власноруч свій курс як з точки зору оформлення необхідної структури, так і залучивши всі переваги тестування, журналу оцінок на базі цієї системи. Крім того, слухачі курсу отримали гарні скіли по використанню всіх опцій платформи для якісної діагностики знань та ефективної комунікації із здобувачами.

І вже ось-ось на черзі новий курс ПК «SMM в освіті як суперсила медіабрендування» від головної менеджерки інформаційних медіа Університету «КРОК» Департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, доцентки кафедри міжнародних відносин та журналістики Тетяни Далявської.

Тож, долучаймося!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Курси ПК: Moodle опановано