Участь кафедри туризму Університету «КРОК» у засіданні Координаційної ради з туризму та іміджевої політики виконавчого органу Києвської міської ради — Університет «КРОК»

Новини та події

Участь кафедри туризму Університету «КРОК» у засіданні Координаційної ради з туризму та іміджевої політики виконавчого органу Києвської міської ради

15 квітня 2024 Новини та події

Туризм продовжує розвиватись, не дивлячись на зовнішні виклики!

28 березня 2024 р. відбулось засідання Координаційної ради  з туризму та іміджевої політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) під головуванням заступника голови Київської міської державної адміністрації Марини Хонди.

Модератором заходу виступила Марина Радова – начальник Управління  туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

На засіданні була присутня Людмила Мелько – завідувач кафедри туризму нашого Університету, як член Координаційної ради з 2024 р.

На заході обговорювався проєкт Міської цільової програми відновлення та розвитку сфери туризму міста Києва на 2025-2027 роки, де висвітлювались питання щодо: відновлення потоку туристів, перспективних напрямків розвитку туризму у місті Києві,  забезпечення безбар’єрного туристичного середовища, надання якісних соціально-орієнтованих сервісних послуг у сфері туризму, пропозицій до нормативно-правових актів у туристичній сфері, проведення науково-дослідних та статистичних досліджень та ін. Велика увага приділялась питанням інклюзивного туризму, які на сьогодні є надзвичайно актуальними, і на чому акцентували увагу представники науково-педагогічної спільноти Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».

Відбувалась жвава дискусія, в якій взяли участь представники громадських організацій, виконавчої влади, які опікуються туристичною діяльністю.

Відповідально, творчо, по діловому!

Щиро дякуємо організаторам за проведення надзвичайно важливого заходу і за запрошення науково-педагогічної спільноти вищих навчальних закладів, які займаються підготовкою майбутніх фахівців з туризму!

 

 

Оновлено: Понеділок, 15 квітня 2024 17:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Участь кафедри туризму Університету «КРОК» у засіданні Координаційної ради з туризму та іміджевої політики виконавчого органу Києвської міської ради