Екскурсія до Верховного суду — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія до Верховного суду

12 квітня 2024 Новини та події

10 квітня 2024 року студенти Юридичного відділення 3 курсу Фахового коледжута 1 курсу Юридичного факультету Університету «КРОК» під керівництвом декана юридичного факультету Наталії Вʼячеславівни Степаненко відвідали Велику палату Касаційного адміністративного суду та Велику палату Верховного Суду.

Знайомство розпочалося з 5 хвилинної оглядової лекції щодо діяльності суду. Зі студентами поспілкувався Голова Касаційного адміністративного суду Михайло Смокович, який розповів про свій досвід роботи в сфері судочинства та дав поради щодо розвитку знань студентів та їх діяльності в майбутньому.
В ході екскурсії також мали можливість побачити роботу канцелярії Касаційного адміністративного суду, а саме електронний документообіг. 
Після цього – поспілкувалися з Суддею Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду Оленою Анатоліївною Губською, яка змістовно розповіла про діяльність КАС під час воєнного стану та про свій досвід роботи в галузі судочинства.

На завершення екскурсії в Великій палаті Касаційного адміністративного суду студенти імітували судове засідання, на якому розглянули касаційну скаргу та дали свій вирок щодо неї. 
Після ознайомлення з Великою платою Касаційного адміністративного суду – вирушили до Великої палати Верховного Суду, велич та краса якої були відчутні одразу. 
Відвідали зал пленарних засідань Верховного Суду та почули цікаву історію його будівництва, а також порядок проведення засідань суддів.
Під час екскурсії в будівлі Кловського палацу студенти також відвідали музей Верховного Суду, де більше познайомились з історією Верховного Суду, побачили подарунки від іноземних колег та оригінали історичних справ нашої держави, які зберігаються в музеї. 
Завершуючи екскурсію, ще раз мали можливість насолодитися красою Верховного Суду та зробити чудові фото на згадку. 

Оновлено: П'ятниця, 12 квітня 2024 15:54
Детальніше в цій категорії: « АНОНС!!! Гостьова лекція »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія до Верховного суду