Навчання з результатом — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчання з результатом

29 березня 2024 Новини та події

Ми раді повідомити, що 13 наших талановитих здобувачів  IV курсу ОП «Маркетинг» успішно завершили онлайн-практику в одній з провідних компаній України - «Епіцентр К» та отримали сертифікати!

Це не просто документи - це підтвердження їх гарної роботи, високих знань і навичок, які вони придбали протягом  навчання і практики. Це величезний крок вперед у їхній кар'єрі!

Величезна подяка пані Ларисі Петровій, к. психол. наук, менеджеру освітніх проектів, відділу навчання та розвитку персоналу, департаменту HR ТОВ  «Епіцентр К» за надану можливість і створення чудових умов для практики. 

Також висловлюємо глибоку вдячність команді Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК», зокрема пану Карлову Олександру Федоровичу, за невтомну роботу, чуйність і величезний вклад у розвиток наших здобувачів.

Цей успіх - це результат тісної співпраці між освітньою сферою та бізнесом, і ми, команда кафедри маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК» пишаємося, що беремо участь у цьому. Вітаємо наших студентів з цим важливим досягненням і з нетерпінням чекаємо на їхні майбутні звершення!"

 

Оновлено: П'ятниця, 29 березня 2024 13:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчання з результатом