Успішний захист магістрів — Університет «КРОК»

Новини та події

Успішний захист магістрів

28 березня 2024 Новини та події

26 березня 2024 року стало важливим днем в історії нашого Університету, коли здобувачі магістерського рівня ОП «Управління закладами освіти» продемонстрували свої виняткові наукові розробки. Цей день відзначився не тільки високим рівнем представлених робіт, але й емоційністю та значенням для кожного учасника процесу.

Комісія у складі поважних фахівців: завідувача кафедри д.е.н., професора Алькеми В.Г., проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) к.псих.н, доцента Наконечної Н.В. та заступника завідувача кафедри к.е.н., доцента Пазєєвої Г.М., відзначила виняткову якість робіт та готовність наших випускників здійснювати позитивні зміни в освітньому середовищі.

Команда кафедри управлінських технологій пишається тим, що наші випускники, креативні та розумні магістри з управління закладами освіти, готові стати новою освіченою елітою, котра підійме українську освіту на новий, більш високий рівень. Їхня праця та наполегливість у створенні стратегій розвитку освітніх закладів, що можуть адаптувати їх до постійних реформ та впровадження інновацій, є взірцем для наслідування.

Цей важливий крок на шляху до професійної майстерності є лише початком великих звершень, які чекають на наших випускників у майбутньому. Щиро бажаємо їм успіху та удачі на професійній ниві та в житті. Впевнені, що разом ми зможемо робити великі кроки до ПЕРЕМОГИ та покращення освіти нашої країни!

Вітаємо наших креативних та розумних магістрів!

КРОКуємо разом до ПЕРЕМОГИ!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Успішний захист магістрів