Фантастика КРОК запрошує! — Університет «КРОК»

Новини та події

Фантастика КРОК запрошує!

28 березня 2024 Новини та події

Ще один захоплюючий вечір, ще один крок у вирій неймовірних світів та пригод! Маємо для вас приємну новину, і це не першоквітневий жарт. Чергове засідання клубу шанувальників фантастики відбудеться за графіком, такі зустрічі вже стають традиційними для всіх нас, щиро відданих містиці, космічним подорожам та майбутньому, яке намагається потрапити до нас прямо з книжкових сторінок.

Зустріч проходитиме 01 квітня 2024 року о 15:00 у змішаному форматі: очно у читальній залі «КРОК» та дистанційно у Teams (посилання для приєднання тицяй тут).

На зустрічі, як і завжди, не обійдеться без обговорення останніх трендів у світі фантастики, включаючи найсвіжіші кінематографічні та літературні релізи, а також важливі новини зі світу наукової фантастики та технологій. Буде можливість обмінятися враженнями та думками про останні твори та знайти нових друзів зі спільними інтересами.

Також ми запрошуємо вас прийняти участь у нашій анкеті «Подорож у Фантастичний світ», щоб дізнатися про ваші враження та побачити спільний погляд на фантастичні твори.

Отже, приходьте та приєднуйтесь до нас у цей захоплюючий вечір, де мрії перетворюються на реальність, а фантазія здійснюється крок за кроком!

Гарного настрою та до зустрічі!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фантастика КРОК запрошує!