Екскурсія до Касаційного Адміністративного суду у складі Верховного Суду — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія до Касаційного Адміністративного суду у складі Верховного Суду

18 грудня 2023 Новини та події

Екскурсія до суду для майбутніх юристів – важливий, пізнавальний та надзвичайно цікавий етап у їхньому житті. Побачити, як працює суд, як відбувається судове засідання, поспілкуватись із суддею та працівниками суду – усе це ще більше заохочує до здобуття знань та стимулює до навчання.

14 грудня 2023 року, незважаючи на тривоги і обстріли фашистською державою нашого мирного Києва, студенти Університету «КРОК» спеціальності «Право» разом з деканом Юридичного факультету Наталією Степаненко змогли у повній мірі збагатитись професійно, культурно й естетично.

Адже потрапили на екскурсію до Касаційний Адміністративний суд у складі Верховного Суду Під час екскурсії студенти мали можливість спробувати себе в ролі учасників судового процесу та подати письмову касаційну скаргу. І на конкретному прикладі побачили, як відбувається рух скарги від реєстрації в канцелярії до опрацювання суддею..

Колектив Юридичного факультету висловлює щиру вдячність апарату Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, а особливо судді Губській О.А. за сприяння потрапити на екскурсію.

А також прекрасному й високопрофесійному екскурсоводу Єлизаветі Дзігорі, яка розкрила багато історичних деталей становлення та організації діяльності сучасної вищої ланки в системі судоустрою України.

Велика вдячність проректору з науково-педагогічної роботи (юридична освіта) Французу А.Й., який дбає про те, щоб студенти нашого Університету мали можливість не лише в аудиторіях, а й на практиці відчути всі тонкощі майбутньої професії.

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Екскурсія до Касаційного адміністративного суду // 14.12.2023

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 19 грудня 2023 21:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія до Касаційного Адміністративного суду у складі Верховного Суду