День боротьби з прокрастинацією — Університет «КРОК»

Новини та події

День боротьби з прокрастинацією

06 вересня 2022 Новини та події

06 вересня 2022 року проводять День боротьби з прокрастинацією. Прокрастинація – це схильність до постійного відкладання навіть важливих і термінових справ, що призводить до життєвих проблем.

Нагадаємо основні причини, які підштовхують людину до схильності відкладання справ «на потім»:

  • Нерозуміння.
  • Надлишкова багатозадачність.
  • Скарбничка незавершених справ.
  • Негативний досвід.
  • Відсутність мотивації недалекого майбутнього.

Команда кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» розуміє наслідки прокрастинації і зібрали рецепти боротьби з покрастинацією.

Робити значущі речі вранці – техніка «З’їж жабу»

«Жаби» це важливі і термінові процеси, які призначені на поточний день. Якщо їх не «з’їсти» вранці, то до обіду накопичиться багато процесів, і з’явиться почуття тривоги через постійне відкладання на потім.

Сортувати заняття за важливістю

Основна причина, яка викликає фрустрацію – це витрата часу на дрібниці. Методика, яку розробив Девід Ейзенхауер, американський генерал і президент, допомагає ефективно боротися з прокрастинацією. Він пропонує оцінити все, що треба виконати, за критеріями «важливо» і «терміново». Якщо справи не важливі, можна їх не робити взагалі або перенести на інший день.

Креатив – надійний помічник

Даже буденні справи виконуйте різними шляхами. Розвивайте креативність!

Складні проблеми потребують паузи! Блюма Зейгарник ще 100 років тому провела дослідження, в якому довела позитивний вплив відкладання справ на процес їх запам’ятовування. Люди, які знаходяться в режимі багатозадачності, частіше тримають в пам’яті питання, які потребують вирішення. А феномен несвідомого допомагає знаходити до них ефективне рішення без болісних роздумів.

Оптимальний відпочинок

Досвід сотень бізнесменів показує, що праця по 10 годин на день без перерв і вихідних призводить до втрати людських ресурсів. Професор Перец Лаві провів дослідження біоритмів і прийшов до висновку, що використання невеликих пауз між робочими відрізками по 90 хвилин відновлює організм. Це дозволяє підтримувати високий рівень продуктивності природним способом.

Команда кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» запрошує витрати свій час з розумом, приєднатися до КРОКівської родини і отримати якісну, сучасну освіту з менеджменту! 0973092465

Країна чекає на нову регенерацію управлінців! Разом до Перемоги!

Оновлено: Середа, 07 вересня 2022 16:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День боротьби з прокрастинацією