Тренінги з побудови успішної кар’єри — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінги з побудови успішної кар’єри

07 вересня 2016 Новини та події

Вересень у Центрі розвитку кар’єри Університету «КРОК» розпочався з тренінгів із побудови успішної кар’єри для першокурсників. У цих заходах взяли участь студенти КЕПІТу спеціалізації «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови» та студенти 1 курсу Університету за спеціальністю «Туризм».

Учасники тренінгів дізналися більше про професії, які вони обрали, та про вимоги роботодавців, до яких потрібно готуватися вже зараз. Також тренери зорієнтували студентів щодо посад, на яких вони зможуть працювати після випуску.

Під час тренінгів студенти створили свої перші резюме та мотиваційні листи до роботодавців, які зможуть доповнювати протягом навчання відповідно до отриманих знань, навичок та практичного досвіду.

Тренінги пройшли в позитивній та надихаючій атмосфері. В ігровій формі студенти примірювали на себе ролі спеціалістів різних напрямків у галузях економіки та туризму. Групи ділилися на команди, кожна з яких обирала одну професію за спеціальністю та мала розібратися зі специфікою роботи в певній сфері. Команди за допомогою тренерів побудували особистісні профілі фахівців обраних галузей і визначили обов’язки, умови праці та вимоги, які висувають до них роботодавці.

Наприкінці студенти змогли визначитися з напрямками роботи, за якими їм цікаво розвиватися, проаналізували свої сильні сторони, з’ясували, які ще знання та навички їм необхідно розвинути для успішного кар’єрного старту.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінги з побудови успішної кар’єри