На старті студентського життя: КЕПІТ презентував можливості для першокурсників — Університет «КРОК»

Новини та події

На старті студентського життя: КЕПІТ презентував можливості для першокурсників

12 вересня 2016 Новини та події

7 та 8 вересня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками та студентами, які вступили на другий курс. Учасники познайомилися зі студентськими організаціями, які існують у КЕПІТі.

Голова Студентської ради Коледжу Поварчук Альона разом зі своєю командою розповіли про можливості, проекти та активне студентське життя в навчальному закладі.

Студентське наукове товариства презентувала Юлія Бабенко, член Студради і завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Товариства. Вона познайомила учасників зустрічі з можливостями, що відкриваються перед студентами, які віддають перевагу науковій діяльності.

Про напрями екологічної діяльності та зелений рух в Університеті розповіла голова Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Ліана Шмакова. Студенти дізналися, наскільки серйозними та масштабними є проекти «колежанських» екологів.

Також студенти познайомилися з випускником Коледжу й Університету Євгенієм Савельєвим, який запалив у серцях присутніх жагу до лідерства та презентував проект КЕПІТ-expert.

Не маємо сумніву, що перед студентами постав нелегкий вибір: чим зайнятися в Коледжі? Але головне, що кожен знайде справу, яка допоможе самореалізуватися. Адже в нас росте достойне покоління, якому небайдуже майбутнє країни.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Організаційна зустріч в КЕПІТі / 8.09.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 13 вересня 2016 07:11
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » На старті студентського життя: КЕПІТ презентував можливості для першокурсників