#проКРОК – Олександр Штоль — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК – Олександр Штоль

02 травня 2024 Новини та події

Олександр Штоль - випускник Фахового коледжу ділиться своїми враженнями #проКРОК та навчання в Коледжі.


 

Хочу поділитися своїми врженнями від навчання в цьому крутому місці! Почалося все з Фахового коледжу. Це був дуже важливий крок у моєму становленні. Тут я не лише отримав базові знання, а й отримав багато задоволення від заходів, які відбувались: GPK, презентація перших курсів, та навчальні конференції. Навчання було насиченим та драйвовим, і я чітко зрозумів, куди хочу рухатися далі.

Наступним етапом став Університет «КРОК». Звісно, навчання тут проходило вже в зовсім інших умовах(дистанційно): пандемія, війна... Але завдяки досвіду та крутості наших викладачів, процес жодним чином не постраждав. Вони не просто давали нам знання, а й запалювали в нас жагу до самостійної роботи, критичного мислення та нестандартних рішень.

Особливо хочу сказати Дякую Лебедєву Павлу. Ми з ним знайомі ще зі школи, і саме він порадив мені та багатьом іншим розпочати свій шлях до успіху саме з КЕПІТу після 9 класу. 

КРОК для мене - це не просто Університет, це спільнота, яка надихає, підтримує та вірить у твої мрії. Тут я здобув не лише знання, а й знайшов справжніх друзів та наставників.

З КЕПІТом у серці з КРОКом назавжди!

Оновлено: Четвер, 02 травня 2024 13:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК – Олександр Штоль