Сертифікатний курс «Клінічна психологія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Сертифікатний курс «Клінічна психологія»

10 квітня 2024 Новини та події

Університет «КРОК» запрошує пройти сертифікатний курс «Клінічна психологія»!

Коли: 01 червня 2024 року - 30 листопада 2024 року

Для кого: Курс розрахований на фахівців, які здобули вищу освіту другого (магістерського) рівня за спеціальністю «Психологія» і не мають стажу або мають стаж роботи на посаді психолога (практичного психолога) закладу охорони здоров’я менше трьох років.

Чому: Підготовка психологів для можливості роботи в закладах охорони здоров'я відповідно до наказу МОЗ від 23.01.2024 р. № 112 «Про затвердження Номенклатури спеціальностей професіоналів у галузі охорони здоров’я у закладах охорони здоров’я, Переліку циклів спеціалізації та тематичного удосконалення за спеціальностями професіоналів у галузі охорони здоров’я у закладах охорони здоров’я та професіоналів з вищою немедичною освітою, які працюють в системі охорони здоров’я», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 30.01.2024 р. № 159/41504.

Чому варто обрати КРОК:

  • Курси іншою тривалістю ніж 6 місяців не відповідають вимогам МОЗ відповідно до наказу МОЗ від 23.01.2024 р. № 112, тому коротші курси не зможуть бути враховані закладами охорони здоров'я, а за довші. Ви витрачаєте зайві час та гроші.
  • Курс розроблений на основі «Орієнтовної структури та змісту циклу спеціалізації за спеціальністю «Клінічна психологія», рекомендованої Міністерством охорони здоров'я України.
  • Курс впроваджується спільними зусиллями навчально-наукового інституту медицини та навчально-наукового інституту психології.
  • А також до читання курсу залучені лише практикуючі і досвідчені фахівці з психологічною та медичною освітою.

Формат: очна форма з елементами дистанційного навчання

У разі виникнення запитань звертатися за тел.:

  • 093-822-04-78 - Никоненко Олена Вікторівна - завідувач кафедри психології 
  • 050-352-32-23 - Божук Богдан Степанович - директор навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК», завідувач кафедри прикладної медицини 

 

 

Оновлено: Понеділок, 15 квітня 2024 14:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Сертифікатний курс «Клінічна психологія»