НАДС та Університет «КРОК» підписали Меморандум про співпрацю — Університет «КРОК»

Новини та події

НАДС та Університет «КРОК» підписали Меморандум про співпрацю

27 березня 2024 Новини та події

Щасливі повідомити, що 26 березня 2024 року в житті нашого закладу освіти відбулася знаменна подія: між Національним агентством України з питань державної служби в особі Голови НАДС Наталії Алюшиної та Університетом «КРОК» в особі Президента Університету «КРОК» Сергія Лаптєва підписано меморандум про співробітництво. У документі йдеться про співпрацю з питань професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, сприяння популяризації державної служби, залученню на державну службу та службу в органах місцевого самоврядування молоді.

На установчій зустрічі з підписання Меморандуму були також присутні Директорка Генерального департаменту з питань професійного розвитку державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування НАДС Людмила Рикова та директорка Департаменту освіти дорослих Університету «КРОК» Ірина Рибак.

Президент Університету «КРОК» Сергій Лаптєв зауважив, що освітня траєкторія розвитку Університету, а це понад 35 років успішної історії становлення, починалась саме у галузі професійного навчання державних службовців й посадових осіб місцевого самоврядування. І сьогодні, символічним й надважливим є розширення спектру діяльності Університету «КРОК» у цій царині.

Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина наголосила на важливості залучення молоді на публічну службу. Так, Голова НАДС відзначила про новітні напрацювання у цьому напрямку, зокрема про ініціативу започаткування такого формату роботи, як навчальні лабораторії, де молодь мала би можливість ознайомитися з алгоритмом напрацювання нормативно-правих актів, їх супроводження та подальшої реалізації. Це дозволить інтегрувати теорію та практику роботи на публічній службі, залучити студентську молодь до професійного пошуку, глибшого пізнання основ роботи на публічній службі, формування практичних навичок роботи з нормативно-правовими актами. Також Наталія Алюшина запросила наших студентів долучитися до Промодня на публічній службі, який традиційно проводиться щороку у травні.

Зауважимо, що впровадження запланованих заходів та ініціатив в рамках реалізації Меморандуму від Університету буде здійснювати Департамент освіти дорослих.

І щиро вітаємо підписантів з початком плідної співпраці й бажаємо звершень й успіхів у всіх починаннях!

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

Підписання меморандуму із НАДС // 26.03.2024Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 27 березня 2024 16:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » НАДС та Університет «КРОК» підписали Меморандум про співпрацю