Онлайн-лекція «Мистецтво соціального діалогу» — Університет «КРОК»

Новини та події

Онлайн-лекція «Мистецтво соціального діалогу»

20 березня 2024 Новини та події

18 березня 2024 року відповідно до освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти - доктора філософії (PhD) - спеціальності 081 «Право» відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: «Мистецтво соціального діалогу».

Спікер: Запара Світлана Іванівна, доктор юридичних наук, професор, перша заступниця Голови Національної служби посередництва і примирення.

У своєму виступі професор Запара Світлана Іванівна узагальнила сучасні підходи до розуміння поняття соціального діалогу, звернула увагу на положення проєкту Закону України «Про колективні трудові спори». Лектором було наголошено на такі ключові концепти, як практичні навички трудового медіатора з врегулювання трудового спору, практичні інструменти і методики, які сприяють налагодженню контакту і взаєморозумінню для вирішення проблемних (ризикованих) ситуацій трудових спорів тощо.

Щиро дякуємо Запарі Світлані Іванівні за цікаву презентацію лекційного матеріалу та поради щодо напрямів розвитку наукового пошуку наших аспірантів!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Онлайн-лекція «Мистецтво соціального діалогу»