Академічна мобільність в рамках проєкту Erasmus+ в Haliç Üniversitesi (м. Стамбул, Турецька Республіка) — Університет «КРОК»

Новини та події

Академічна мобільність в рамках проєкту Erasmus+ в Haliç Üniversitesi (м. Стамбул, Турецька Республіка)

01 грудня 2023 Новини та події

13-17 листопада 2023 року в рамках програми академічної мобільності Erasmus+ KA 171 (mobility for teaching) Марія Растворова, доцент кафедри туризму Університету «КРОК», відвідала факультет бізнесу Університету Халіч (Haliç Üniversitesi, м. Стамбул, Турецька Республіка).

Марія Растворова мала змогу поспілкуватися з професорами факультету бізнесу – деканом факультету управління бізнесу Prof. Dr. Zeynep Aslı ALICI, керівницею програми з управління бізнесом Prof. Şahver Ömeraki Çekirdekçi та доцентом Dr. Sibel Demirel, з якими обговорила інноваційні підходи до викладання бізнес-дисциплін.

Під час тижневої викладацької мобільності пані Марія провела три лекційні заняття з теми «Destination Branding: how to make your destination popular and profitable?»(«Брендинг дестинацій: як зробити Вашу дестинацію популярною та прибутковою?») для здобувачів 1, 4 курсів та студентів програми МВА, в межах таких освітніх компонентів: «Principles of Marketing»(«Принципи маркетингу»), International Marketing («Міжнародний маркетинг») та Introduction to Business («Вступ до бізнесу»), а також лекцію на тему «Project management in tourism within the challenges of the war»(«Управління проєктами в туризмі в умовах війни») в межах курсу «Project Management»(«Управління проєктами») для здобувачів 4-го курсу спеціальності «Бізнес-адміністрування».

Студенти факультету бізнесу занурилися у вивчення поняття «брендинг дестинацій», підходи та інструменти до брендингу дестинацій, а також про щоденну роботу сміливих українських міст Києва та Харкова задля розвитку туризму в умовах повномасштабної війни та військового вторгнення росії, виклики та підходи до управління проєктами в туризмі. Створення унікального контенту для лекцій стало можливим завдяки співпраці та партнерству Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради.

Активну зацікавленість та дискусію в аудиторії викликала тема щодо перспективних напрямів розвитку туризму в Україні в умовах викликів війни та після війни, в тому числі й з точки зору впровадження кліматично-дружнього підходу в українському туризмі.

«Академічна мобільність за програмою Erasmus+ KA 171 в Університеті Халіч – це мій перший досвід академічної мобільності як викладача та перша в житті подорож до Турецької Республіки та м. Стамбул. Я була дуже щаслива, коли пройшла відбір та отримала цю можливість. Стамбул – найбільше місто з тих, які я наразі відвідала – він дивує своїм розташуванням на межі Європи та Азії, поєднанням давньої історії та динамічності великого міста.

Дуже захоплюючим і цікавим для мене стало перебування в кампусі Університету Халіч – він величезний за розмірами, обмін досвідом із турецькими колегами та викладання лекцій і спілкування зі студентами Університету, які були дуже активні та залучені під час наших занять!

Я щиро вдячна Еразмус Офісу Університету Халіч, навчально-науковому інституту міжнародної освіти Університету «КРОК» та програмі Erasmus+ КА1 за можливість отримати безцінний міжнародний досвід!

Впевнена, що ця мобільність посилить академічну співпрацю між нашими університетами та буду рада взяти участь у наступних міжнародних заходах, що ініціюються навчально-науковим інститутом міжнародної освіти!» – поділилася своїми враженнями Марія Растворова.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Академічна мобільність в рамках проєкту Erasmus+ в Haliç Üniversitesi (м. Стамбул, Турецька Республіка)