Ощадбанк - зустрічі з стейкголдерами тривають! — Університет «КРОК»

Новини та події

Ощадбанк - зустрічі з стейкголдерами тривають!

24 листопада 2023 Новини та події

Важливим етапом формування освітньої траєкторії навчання є вивчення досвіду функціонування провідних фінансових установ від партнерів-стейкголдерів. Однією з таких є державна фінансова установа АТ Ощадбанк. На запрошення завідувача кафедри національної економіки та фінансів д.е.н., професора Ігоря Румика.

23 листопада 2023 року відбулася цікава зустріч з Тетяною Гром, персональним менеджером клієнтів роздрібного бізнесу Ощадбанку. Цільова аудиторія – бакалаври та магістри освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування». Тетяна Олександрівна розповіла про початок своєї кар’єри, цінності банку у довоєнний період і під час війни, вимоги до майбутніх працівників і функціональні обов’язки персоналу, переваги роботи в команді банку.

Про значний інтерес до заходу свідчать питання до спікера від студентів і викладачів кафедри – доцентів Володимира Кузьмінського, Світлани Плетенецької, Ольги Чумаченко. Досягнуті домовленості про періодичність таких зустрічей та участь в обговоренні і оновленні освітніх програм кафедри. Кафедра національної економіки та фінансів

 

Оновлено: П'ятниця, 24 листопада 2023 15:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ощадбанк - зустрічі з стейкголдерами тривають!