Тренінг «Розширення можливостей співпраці: тренінг для ефективного залучення зацікавлених сторін та співпраці» в Університеті Миколаса Ромеріса — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг «Розширення можливостей співпраці: тренінг для ефективного залучення зацікавлених сторін та співпраці» в Університеті Миколаса Ромеріса

22 вересня 2023 Новини та події

04 вересня – 08 вересня 2023 року в Університеті Миколаса Ромеріса, Литва в рамках Erasmus+ проекту CLIMAN/ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» відбувся п’ятиденний тренінг «Розширення можливостей співпраці: тренінг для ефективного залучення зацікавлених сторін та співпраці».

 У заході взяли участь викладачі, дослідники, експерти з кліматичного управління та сталого розвитку, а також адміністратори університетів. Університет «КРОК» представляла Кудряшова Світлана Вікторівна, голова циклової комісії Фахового коледжу, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки.

Учасники тренінгу дізнались багато корисної інформації про ефективність співпраці у вирішенні проблеми зміни клімату, сприянні сталому розвитку та управлінні екологічними проблемами. Усі учасники були активними на лекціях та семінарах з темами:

  • Рішення, засновані на природі в містах
  • Відображення зацікавлених сторін і їх залучення
  • Зелений водень як перспектива для вуглецево-нейтрального транспортного сектора
  • Статистичні методи, застосовані до сприйняття стейкхолдерів
  • Картографування екосистем. Послуги.
  • Сприйняття стейкхолдерів

Дякуємо Університету Миколаса Ромеріса за таку чудову організацію!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг «Розширення можливостей співпраці: тренінг для ефективного залучення зацікавлених сторін та співпраці» в Університеті Миколаса Ромеріса